עבור לתוכן

LG RENUAR - מכירים? מה דעתכם אל מול האייפון?

Featured Replies

פורסם

אתה מדבר על האיפון?

ה HD הוא סים FREE מלכתחילה אין לא קאצ'ים של פריצות או כל מיני.

כן אני מדבר על האייפון..

אתם אמרתם שהHD המינימום 3800 ומישהו קנה ב4000..

• תגובות 45
  • צפיות 6.9k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ראיתי גם את האיפון וגם את הHD ב579 יורו, שניהם סים פרי, אבל אין שום טעם לקנות איפון אם יש HD באותו מחיר.

פורסם

אולי בחול הם באותו מחיר בארץ ממש לא ..

תן לי HD ב2900 בארץ..

וחוץ מזה מה יש לHD שאין לאייפון?

מה יש לאייפון שאין לHD? (חוץ ממולטי טאץ'..)

פורסם

ראיתי במקומות שמוכרים את ה HD בין 700-800 דולר, זה לא זול אבל עדיין לא אייפון ולא HD הייתי קונה מחו"ל.

לך תשבור את הראש לאחר מכן בשביל אחריות. יכלתי לבקש מבן דוד שלי שהגיע מארה"ב חודש שעבר להביא לי אותו אבל לא רציתי להסתבך בנושא של אחריות בשביל 1000 שקל פחות...אני חושב שמסך שנשבר יעלה לך יותר לצערי \=

אם יש דבר אחד שמבאס אותי זה כמובן המולטי טאץ' אבל לא ברמה שאני אגיד "אוי חבל שאין לי אייפון"' date=' בשביל האפשרות הזו אני יכול לקנות אייפוד ב 1000 שקל...יש כבר את הדיון על האייפון וכו' ככה שסתם חבל לזרוק פה שטויות פותח התראד יכול לקרוא שם ולברר אני בטוח שיש שם תשובות שכתובות הרבה פעמים מאשר לכתוב אותם סתם פה ;)

אבל בכל מקרה, אחרי שקצת שיחקתי עם האייפון וה HD, אהבתי מאוד את השימוש ב GPS של ה HD, הממשק שלו קליל ונוח, אמנם לא מהיר כמו אייפון (אולי בגלל מערכת ההפעלה WM6.1?), זמן סוללה גדול יותר משל האייפון, מצלמה 5MP (חסר פלאש לצערי, ובלילה האיכויות לא ממש טובות, אבל היי קניתי פלאפון לא מצלמה, ביום התמונות מעולות, אני אעלה לכאן הדגמות אם תרצה), 8 גיגה שבאים איתו יחד עם אפשרות להרחיב עד 32 GB,

התקנות קלילות של ערכות נושא אם בא לך קצת שינוי, המוןןןן משחקים ל WM (וינדוס מובייל), מסך יותר גדול מהאייפון למרות ששניהם אותו הגודל, (רזולוציה 800*480) ועוד קצת דברים שברגע שאני אזכר אני ארשום עוד אם תרצה..

:)

אגב יש אפשרות ל resco explorer שזה דפדפן מעולה לפלאפון הנ"ל, אני אישית עוד לא ניסיתי אבל אני אנסה בקרוב.

[/quote']

ואלו רק חלק מהיתרונות, אני לא מומחה במכשיר הנ"ל אבל תסתכל ברחבי הרשת ותבין שבין כל השוואה שעשו מולו לאייפון, העדיפו לרוב אותו, אלא אם כן אתה ממש רוצה משחקים ומוזיקה בלבד ב IPHONE, אבל כמו שאמרתי אין גם רע באייפון, אם לא היה HD הייתי לוקח אותו, ובשביל הפיצ'רים האלו אני יכול לקנות IPOD.

כן אני מדבר על האייפון..

אתם אמרתם שהHD המינימום 3800 ומישהו קנה ב4000..

אני קניתי את שלי ב4K..האייפון באותו הזמן עלה 3600! אז בשביל ה 500 שקל העדפתי להשקיע אותם.

זה היה לפני חודשיים כמו שרשמתי, המחיר ירד. :) ולאט לאט יורד אני רואה שהגיע כבר ל 3800.

פורסם

3800 שקל לפלאפון נראה לי מוגזם...

עדיף כבר איזה XBOX 360...

אבל ב2400 עם פריצה ואחריות לשנה שווה? (אייפון)..

וזה מחיר רק בשבילי אל תשאלו אותי בפרטי איפה :cool2:

פורסם

תראה קומבינות זה משהו אחר, אני קצת ריאלי יותר אתה מבין...

וכן 4 זה לא זול חח יכלתי לקנות אחלה מחשב לשנתיים הקרובות אבל גם יכלתי לשדרג את שלי ב 2400 במקום...

בכל מקרה נראה לי פותח התראד כבר ברח מכל התשובות כאן :silly:

פורסם

תראה קומבינות זה משהו אחר, אני קצת ריאלי יותר אתה מבין...

שמע.. ב2400 מי שמביא לי לא מרוויח ולא מפסיד..

אלה אם כן כמו שציינו פה יישבר לי המסך איזה פעם פעמיים ואז לא תהיה לו ברירה ולתקן לי ..

אם הישראלים היו פחות רעבים לכסף ואנשים שמביאים בכמויות היו מוכרים ב2600 זה היה נורמלי..

אבל מה לעשות מדינה של גנבים :nixweiss:

פורסם

רגע אתם חושבים שהאחריות בארץ שווה משהו? נשבר לכם המסך? שלמו.

פורסם

יש לי LG Viewty, את הטעות שלי אני עשיתי.

לא קונה יותר שום סלולארי של LG.

חומרה טובה עם מערכת הפעלה מפגרת, סגורה הרמטית, איטית, עם המון באגים.

אפס אחריות מצד LG, שום דרייברים, שום עידכונים - מבחינת החברה המוצר הזה כאילו לא קיים.

דוגמא קצרה: לפני שקניתי את המכשיר ביררתי עליו ומצאתי במדריך שלו הוראות איך לשמור SMSים מהמכשיר למחשב - כמה שצהלתי.

אחרי קבלת המכשיר ניסיתי לעשות זאת, אין, פשוט אין אפשרות כזאת. זה לא עובד.

דיברתי עם התמיכה של סלקום, אמרו שיחזרו אליי, חזרו אליי אחרי יומיים עם ניסיון פריצה מגוחך(לשנות בconfig.ini את סוג המכשיר מKU990 לU990) ואכן עכשיו אפשר לראות את הSMSים מהמכשיר, אבל לשמור אותם על המחשב? חס וחלילה.

אני ממליץ להתרחק מהLG Viewty בפרט ומכל מכשיר סלולארי של LG בכללי.

אם זה היה המכשיר ה"רע" היחיד שלהם, הייתי אומר ניחא - אבל חוסר התמיכה המשוועת במכשיר וההתעלמות המוחלטת של החברה מקהל רוכשי המכשיר ומהמכשיר עצמו מלמדים על מדיניות של החברה - שהיא מזעזעת.

ראו הוזהרתם.

פורסם

זה גם ככה בחו"ל.

אבל אגב, אפשר לבטח את המכשיר באורנג' / סלקום לא?

פורסם

בסלקום ואורנג' האחריות שווה...

בחנויות פרטיות זה מוריד לו את המוניטין לא שווה לו לא לתת לי אחריות אני אפיץ עליו תלונות וככה לא יקנו ממנו :)

אולי תהיה איזה השתתפות של כמה שקלים אבל לא בגובה של החלפת מסך...

פורסם
  • מחבר

ועוד שאלה, בעצם שתיים :

1. לגבי ה-HTC - קראתם את הכתבה בידיעות אחרונות בסופ"ש האחרון לגבי דירוג מכשירים עם מסך מגע? היה כתוב שם ש"ה-HTC הפציע השנה ברשת אורנג' ונעלם, כצפוי, לבלי שוב". למישהו יש רעיון למה הם אומרים את זה? חוץ מזה הוא גם מופיע באתר של אורנג'....

2. איך הולך הסיפור עם העברית בכל המכשירים האלה אם קונים אותם בחו"ל? איך מתקינים עברית? אפשר פשוט לשים את כרטיס ה-SIM (במידה ויש..) ולהתחיל לעבוד?

פורסם

שמע בנוגע למה שכותבים על HTC אני מקשיב למומחים ולא כמה אוכלי חסות ביום שישי שלא יודעים כלום מעצמם..

אין את המכשיר הנל באורנג' ואני לא יודע אם יגיע בקרוב, ששאלתי אותם לגבי המכשיר הם לא ידעו על מה אני מדבר..יש להם את הדאימונד, אבל הוא הרבה פחות טוב מן המכשירים הנ"ל, אגב אותו הדבר בסלקום לא ידעו עליו שום דבר.

לגבי עברית מחו"ל, אצלי מותקנת עברית של PDAC, נחמדה ועושה את העבודה בסדר גמור.

אבל כידוע בכל המכשירים האלו שלא הגיעו באופן רשמי דרך חברות כמו אורנג' סלקום וזה אז תהיה קצת בעיה עם עברית, אבל מסתדרים עם זה עם עברית חינמית שהבנתי שהיא גם עובדת טוב על ה HD, לגבי האייפון אני לא יודע.

פורסם

בסלקום ואורנג' האחריות שווה...

בחנויות פרטיות זה מוריד לו את המוניטין לא שווה לו לא לתת לי אחריות אני אפיץ עליו תלונות וככה לא יקנו ממנו :)

אולי תהיה איזה השתתפות של כמה שקלים אבל לא בגובה של החלפת מסך...

בסלקום ואורנג' האחריות שווה, הבעיה שם שהמכשיר עולה כמו כמו שני מכשרים, האחריות עולה כמו עוד מכשיר, ואם לבסוף נהרס המכשיר אתה מקבל מכשיר מחודש ולא חדש, וגם יש להם מבחר מכשירים מוגבל מאוד.

אני אדבר אתכם על האחריות של אפל בארה"ב כי יש לי איתה ניסיון, האחריות לאיפון עולה 70$ תשלום חד פעמי לשנתיים, אתה בא אומר המכשיר לא עובד (גם אם הוא עובד וסתם אתה לא אוהב שיש עליו אבק), הם אפילו לא בודקים אותו, אתה מחזיר את הערכה ומקבל חדשה לגמרי עם איפון חדש.

פורסם

חחח אני בספק אם יהיה דבר כזה כאן בישראל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים