עבור לתוכן

Igo 8 ל PPC, צריך לשלם גם על התפעול של התוכנה?

Featured Replies

פורסם

היי,

אני מעוניין לקנות את ה IGO8 ורציתי לדעת, מלבד המחיר ברכישת התוכנה שהיא כ 500 ש"ח, יש צורך בתשלום לרשת המפעילה? סלקום אורנג' וכו'...

או שזה רק קניה חד פעמית ואין תשלום לאחר מכן?

נשמע לי מגוחך לקנות תוכנת GPS ולשלם עליה חודשית למפעילה...

• תגובות 35
  • צפיות 4.7k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אין דמי שימוש

פורסם

מה קשור סלקום ואורנג' ?

בכל מקרה אני ממליץ לך בחום לא לקנות IGO ולהתרחק מהחברה הזאת כמו מאש, החוויה שלי (ושל רבים אחרים) משירות הלקוחות שלהם היא מחפירה ומתחת לכל ביקורת. ובתוכנת GPS שבה אתה צריך עדכונים שוטפים כדי לא למצוא את עצמך במצבים לא נעימים - זה קריטי.

פורסם
  • מחבר

ואוו אתה רציני...דווקא ממש כמעט וקניתי אותה.

לגבי השירות לקוחות שלהם שמעתי לא מעט שהם מתחמקים מתשובות וכו'..אבל המליצו לי הרבה עליה...

יש איזו תוכנה עדיפה? קיבלתי את המכשיר שלי עם גוגל מאפס אבל זה רק מפות בלי GPS (או שאני טועה?)

אגב לגבי סלקום או אורנג' פשוט חשבתי שיש קשר בין זה לבין הלווינים אנערף...:P

פורסם

GPS זה שירות חופשי בכל העולם.

הניווט הסלולרי פשוט מתחבר לרשת שלהם בשביל להוריד את המפות, כי הן לא יושבות במלואן על המכשיר עצמו.

תוכנת ניווט עדיפה? Waze

http://www.waze.co.il/

פורסם
  • מחבר

איכותי? מדוייק תלת מימדי וכו'?..

יהיה נחמד לנסות אותו, למרות שלא שמעתי עליו כלל. שמעתי על נביגייטור אבל גם לא ממליצים עליה הרבה משום מה.

תודה רבה נבדוק איך הוא על המכשיר.

:)

אגב, זה משנה איזו הורדה אני מוריד? יש שם PDA וסלולרי שנראה יותר מתאים לי.

פורסם

GPS זה שירות חופשי בכל העולם.

הניווט הסלולרי פשוט מתחבר לרשת שלהם בשביל להוריד את המפות, כי הן לא יושבות במלואן על המכשיר עצמו.

תוכנת ניווט עדיפה? Waze

http://www.waze.co.il/

waze הוא רעיון נחמד, זה לא ברמה של igo

פורסם

לא ברמה של igo מאיזו בחינה? גרפיקה תלת-מימדית? שמחת זקנתי.

igo זו תוכנה לא מעודכנת בעליל, עדכון מפות פעם בשנה במקרה הטוב (?!) ותקלות שנסחבות ולא מתוקנות כבר מ-2006.. אם זה לא היה ממש עצוב ששילמתי על זה אלף שקל - זאת היתה יכולה להיות בדיחה טובה.

פורסם

לא גרפיקה, לא נוחות ולא יכולת ניווט

אפילו במרכז תל אביב waze מסתבכת ומחשבת מסלולים לא הגיוניים.

חוץ מזה אל תהיה צבוע, iGO בהחלט לא שווה את הכסף, זה לא מונע ממך להשתמש בה ממקורות אחרים :)

פורסם

מה? אני קניתי אותה באופן חוקי לחלוטין אם אתה רומז למשהו אחר.

וזה בכלל לא עניין של כסף - כשתוכנה מתעקשת להכניס אותי ל"אין כניסה" כבר שנתיים, או לעשות פרסות איפה שיש שלט ברור שאוסר על זה, או לפנות ימינה/שמאלה באמצע כביש מהיר שאין בו שום זכר לפניה, או שהיא מנסה להכניס אותי לרכבת ת"א אוניברסיטה ע"י פניה שמאלה לתוך הקיר באמצע איילון - הכסף הוא לא ה-issue פה.

פורסם
  • מחבר

טוב לא חשבתי שיהיו כל כך הרבה תלונות על ה IGO :P

אוקי ננסה את שתי התוכנות...

תודה רבה לכם :)

אגב 1000 שקל על התוכנה?? למה?? שמעתי שזה עולה 450 ש"ח.

פורסם

אני ממליץ בחום רב מאוד על Waze. מבחינת נוחות שימוש, היא מצוינת ולא נופלת מאף תוכנה בתשלום, לרבות iGo.

התוכנה בעלת מפה מדויקת מאוד וניתנת לעדכון באופן יומי ושוטף. רק ללחוץ על כפתור "עדכן מפה" ולדאוג שהאינטרנט עובד.

יתרה מכך, אם יש לך אינטרנט פעיל בזמן הנסיעה, אתה מקבל עדכוני תנועה אונליין (ללא תשלום!) והמסלול מתעדכן ומחושב מחדש במידת הצורך.

iGo הייתה התוכנה המובילה מבחינתי עד ש-Waze (ובשמה הקודם FreeMap) הגיעה לרמת הפיתוח שבו היא נמצאת עכשיו. עכשיו, כשאני רואה תוכנה שהמפה שלה מתעדכנת (כביש 431 החדש הוכנס 4 ימים לאחר השקתו) באופן רציף אני מתפלא איך אנשים יכולים להמשיך ולהשתמש ב-iGo שאינה מעודכנת ובשביל עדכונים שכן מגיעים פעם ברבעון צריך לשלם כסף. מה עוד, כמו שעמרי (עמוס) ציין, למרות העדכונים של iGo יש תיקונים שטרם נעשו, מזה למעלה משנה.

פורסם

כמו שאמרתי (ומנסיון), כמו כן בניגוד אליך, אני לא משתמש בwaze מחוסר ברירה כי היא היחידה שעובדת על האייפון

אין מה להשוות ברמת הניווט בין שתי התוכנות

פורסם

נכון, זו התוכנה היחידה שעובדת על אייפון. אבל אתה יודע, עולמי לא סובב סביב האייפון, אני גם מתנסה והתנסיתי עם תוכנות אחרות.

יצא לי לעבוד עם iGo (והגרסה ממש לא משנה) ולמרות שמדובר בתוכנה טובה, יש לה חסרונות שציינתי כבר, שלא קיימים ב-Waze.

לצערי, ולצערם של רבים אחרים שרכשו התוכנה המפתחים לא דואגים לפתור בעיות מאוד בסיסיות בתוכנה.

אין לי כוונה להמליץ למשהו שיש לו טלפון סלולרי או PPC או PDA, עם גישה לאינטרנט, לרכוש את iGo כשקיימת חלופה חינמית וטובה יותר.

ולצערי, ולצערם של רוכשי PND למניהם, אין עדיין גרסה של Waze עבורם. ביום שתהיה, אני אמליץ עליה בחום רב.

פורסם

קיימת חלופה חינם, אני מסכים, בשדברים מסויימים היא גם טובה יותר

בפיצ'ר העיקרי של תוכנת ניווט שהוא להביא אותך ליעד בדרך הטובה ביותר היא הרבה פחות טובה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים