עבור לתוכן

עריסה איכותית לטלפון מסוג HTC TOUCH HD?

Featured Replies

פורסם

היי,

שאלתי בפורום (שעוסק לרוב בפלאפונים) אחר אבל לא קיבלתי תשובה מספקת ,

מישהו מכיר עריסה / מיטה נורמלית שבה אני אוכל לשים את הפלאפון מהדגם הנ"ל?

לפעמים בלילה אני שם את הפלאפון על רטט, ומתקשרים אלי ואז הוא רועד ויכול ליפול מהשולחן, זה כמעט קרה לי לצערי.

אין לי מקום אחר לשים אותו ולפעמים אני פשוט משתמש בקופסה שקיבלתי איתו..לא נוח בעליל.

חיפשתי בזאפ והגעתי למן עריסה מוזרה שנראית כמו זרוע כזו, זה לא משהו שנראה לי בטיחותי וגם דיי מכוער, 150 שקל חבל לזרוק על זה.

מישהו יכול להמליץ לי על עריסה / מיטה שכזו? יהיה עוד יותר טוב אם תכליל בתוכה חיבור למטען ישיר כמו מעמד כזה, או פתח לטעינה.

תודה רבה.

:)

פורסם

לדעתי גם לי היית תבעיה הזאתי פשוט שמתי את זה על פד של העכבר

פורסם
  • מחבר

כן אבל אני לא רוצה לקחת סיכון שפלאפון של 4500 שקל יפול לי מהפד..גם אני שם את זה עליו לרוב אבל זה לא ממש מונע ממנו לזוז בזמן רטט...גם השולחן שלי לא הכי יוצא כלפי חוץ.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

היי,

אני חוזר אל התראד הנ"ל כי אין צורך ךבלפתוח חדש, אותו הנושא בדיוק.

מצאתי דברים כאלו

http://cgi.ebay.com/USB-Sync-Charge-Cradle-Desktop-Station-for-HTC-Touch-HD_W0QQitemZ350165440454QQcmdZViewItemQQimsxZ20090212?IMSfp=TL090212128010r16165

שזה ממש זול, 20 דולר כולל משלוח???

ואת זה שהכי הרבה אהבתי, אבל נראה יקר יותר.

http://www.kidigi.com/product_lv2.php?pid=725

יש דברים כאלו בארץ?? לא מצאתי שום דבר מעניין בתור DESKTOP STATION למכשיר הזה...

פורסם

אני תמיד בעד פתרונות יצירתיים...

למה שלא תבנה אחד פשוט מחומרים זולים (קרטון או פלסטיק כלשהוא, ומשהו כבד למטה שיאזן את הכל), עם פתח לכבל... אלא אם כן הוא הולך להיות מוצג לראווה בבית לכל עובר ושב.

אני אישית בניתי אחד פשוט מקרטון לאייפון (שיתאים לי גם לגודל שלו עם הקייס) עם פתח שמתאים לכבל שלו, וזה עושה את העבודה מעולה :silly:

פורסם
  • מחבר

חח קרעת אותי...יפה ויצירתי שעשית את זה מקרטון..

אבל אני באמת מעדיף משהו איכותי שיחזיק הרבה...כמו הגרסת דלוקס הזו שהבאתי בלינק השני...זה נראה ממש סוף הדרך! וגם זה Black Piano שמתאים לפרונט של המכשיר...ראיתי שבחו"ל זה לא כזה יקר משהו כמו 20-30 יורו / $...פה בארץ בטח שחיטה..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים