עבור לתוכן

N85 מרשת אורנג' , משתלם?

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני והמשפחה שלי בקרוב עוברים מפלאפון לאורנג' (עקב בעיות קליטה ספציפיות) ורציתי לדעת האם הN85 שמוצע ברשת אורנג' נחשב משתלם.

בשימוש מעל 100 ש"ח (שאת זה אנחנו עושים - כל אחד בנפרד) מחיר המכשיר עומד על 49 ש"ח בחודש כלומר 1764 ש"ח (למכשיר).

בהתחשב שצריך לשלם גם על חבילת גלישה , האם המחיר הזה נחשב אטרקטיבי? (בזאפ המחירים מתחילים באזור ה-2400 ש"ח)

האם המכשיר הזה נחשב למוצלח? מה ההבדלים העיקריים בינו לבין הN96 או ה-N95 8GB?

פורסם

יש סיקור על הטלפון הזה בוואלה מחשבים.

עקרונית, בשונה מה n96 הוא יותר קומפקטי ולאלה שלא צריכים ממש להשתגע על מולטימדיה.

הייתי מגדיר אותו כפלאפון הכי טוב שיש היום בישראל.

;D

פורסם
  • מחבר

עקרונית, בשונה מה n96 הוא יותר קומפקטי ולאלה שלא צריכים ממש להשתגע על מולטימדיה.

;D

אני בהחלט לא צריך להשתגע ממולטימדיה.

אני צריך מכשיר עם מצלמה טובה , זה שיש נגן MP3 זה סבבה (למרות שיש לי אייפוד) ושיוציא ויקבל שיחות.

אינטרנט אלחוטי זה גם אופציה טובה....

מבחינת המחיר , הוא נחשב אטראקטיבי??

פורסם

;D

הוא יותר טוב מ N96 מכל הבחינות, אז מה פשר ה "לא צריכים ממש להשתגע על מולטימדיה."?

פורסם

אתה בטוח שהוא מוצע לך במחיר הזה ? נשמע הזוי ודומה יותר למחיר N95 למשל.

פורסם
  • מחבר

אתה בטוח שהוא מוצע לך במחיר הזה ? נשמע הזוי ודומה יותר למחיר N95 למשל.

אתה מוזמן להכנס לאתר של אורנג' ולבדוק , בשימוש מעל 100 ש"ח בחודש הוא עולה 49 ש"ח כפול 36 חודשים = 1764 ש"ח....

פורסם

ה49 ש"ח לחודש האלו, הם כוללים בתוכם "חבילת גלישה בדור ה-3", או איך שהרשתות האלו לא קוראת לזה עכשיו?

פורסם
  • מחבר

לא , ורשמתי את זה בפוסט הראשון שלי , חבילת גלישה זה 19.9 כפול 18 חודשים.

פורסם

לא היה לי ברור בפוסט הראשון שלך אם החבילת גלישה(19.90) אכן כלולה במחיר או לא, לכן שאלתי.

טוב, אז ברור לך שזה לא באמת 49 ש"ח לחודש, אלא קצת פחות מ70 ש"ח לחודש, שיוצא כמעט 2,500 ש"ח.

אם אין לך צורך בחבילת גלישה, עדיף לך לקנות בחנות רגילה ולשלם 100 ש"ח פחות/יותר ולא להיות כבול לרשת.

עוד אופציה אם אין לך צורך בחבילת גלישה - לבדוק אם אתה "מחוייב" לשלם על אחת, נדמה לי שיצא איזשהו חוק "שקר כלשהו" בעניין לא מזמן.

עריכה: עכשיו ראיתי שהחבילת גלישה היא רק ל18 חודשים... מוזמנים להתעלם מההודעה שלי ולסקול אותי, אני חייב לזוז אז אין לי זמן לערוך בהתאם.

פורסם
  • מחבר

איך חישבת את זה והגעת ל2500?

1764 ש"ח על המכשיר ועוד 360 על חבילת הגלישה = 2120 ש"ח...

ברור לי שזה לא יוצא 49 ש"ח לחודש אבל מבחינת המחיר נטו למכשיר זה יותא מאוד זול , לא?

גם עם כל הדברים מסביב , זה יוצא יותר זול מחנות.

תוסיף את זה שאני רוכש 3 מכשירים כאלה ולא ראיתי אף חנות שתיתן לי 36 תשלומים פר מכשיר...

פורסם

החוק אוסר לחייב אותך לקנות מכשיר + להתחייב לשלם לחבילת גלשיה .

אז באורנג' פשוט אמרו , מחיר המכשיר הוא X עם החבילת גלישה ובלי החבילת גלשיה זה 1.5X . ועכשיו אתה תבחר על מה אתה רוצה לשלם :xyxthumbs:

לגבי החוק של ה18 חודשים אינ לא ממש מכיר

פורסם
  • מחבר

שוב , אין לי בעיה עם זה...

המחיר עם חבילת הגלישה עדיין יוצא יותר נמוך מהמחירים בחנויות הפרטיות.

לגבי החוק , הם רק אומרים שחברת סלולר לא יכולה "לכבול" אותך לתוכנית שמשכה עולה על 18 חודשים.

החוק לא מדבר על כמה חודשים אתה משלם על המכשיר מאחר וזה לא כובל אותך לחברת הסלולר (אחרי 18 חודשים אתה יכול לעבור לסלקום או לפלאפון ועדיין לשלם לאורנג' על המכשיר)

פורסם

כמה שאלות על המכשיר..

איך איכות הצילום שלו לעומת הn95\6

איך איכות הצליל שלו לעומת הn95\6 ואיך הוא בהשוואה לsansa e250 נגיד?(עם אוזניות סבירות)

האם הגלישה באינטרנט עם המכשיר הזה נוחה?

הוא בא עם כרטיס micro sd 8G?

פורסם

כמה שאלות על המכשיר..

איך איכות הצילום שלו לעומת הn95\6

אותה המצלמה, אותו פלאש לד גרוע ככל הנראה

איך איכות הצליל שלו לעומת הn95\6 ואיך הוא בהשוואה לsansa e250 נגיד?(עם אוזניות סבירות)

אני מניח שזהה, אבל גם אם לא, הסנסה יתן לך איכות יותר טובה.

האם הגלישה באינטרנט עם המכשיר הזה נוחה?

הגלישה עם הדפדפן המובנה- MINI MAP של נוקיה די טובה, ומכיוון שזה סימביאן אתה יכול להתקין עוד דפדפנים למקרה שלא אהבת אותו.

הוא בא עם כרטיס micro sd 8G?

לא.

פורסם
  • מחבר

לגבי הערה האחרונה - רשום באתר של אורנג' (ובסקירה של וואלה) שהוא כן מגיע עם כרטיס מיקרו SD של 8GB , אתה בטוח שהוא לא מגיע עם אחד כזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים