עבור לתוכן

המלצה לנגן 40 גיגה + ב 200-$ קנדי

Featured Replies

פורסם

היי

אני מחפש נגן בגודל של 40+ גיגה, שיעבוד לפי תיקיות.

לא חשוב לי הוידיאו, אבל יהיה נחמד אם הוא יראה תמונות.

אני מעוניין להשקיע כ 170-200 $ קנדי ?

הייתי שמ חלהמלצות לנגנים שעונים על הדרישות האלו.

תודה מראש

פורסם

יש ב 250 דולר אמריקאי IPOD CLASSIC 120GB וגם ZUNE 120GB

שני הנגנים מעולים ולא מאוד שונים אחד מהשני (חוץ מהמסך הענקי שבזון לעומת הדי קטן באייפוד) תבחר מה טוב לך..

אף אחד מהם לא עובד עם תיקיות.

כבר כמעט ולא מייצרים היום נגנים עם הרדיסק, ואלה שכן הם PMP ברובם.. ושניים אחרים שעלו לי לראש כרגע הם האייפוד והזון.

והנפח הכי גבוה שאפשר להגיע אליו עם פלאש זה 32GB (לפני הרחבה כמובן, יש גם נגנים שכוללים חריץ הרחבה לכרטיס זכרון ומאפשרים להגיע לעד 48GB (יש גם את הזן שיכול להגיע ל 64GB אבל התמיכה שלו בכרטיס זכרון נכה לגמרי))

?

אני ממליץ להתפשר על התמיכה בתיקיות ולהעלות את התקציב, זה יהיה שווה את זה, מאוד.

פורסם

אה?

בD2 שלי יש תקיות, כל נגן של COWON יש תקיות...

אתה יכול לקנות D2 16GB בפחות מ1000ש''ח ולהוסיף כרטיס זכרון של 8GB ב-100ש''ח, ויש לך אחלה נגן.

פורסם

וכך הגענו לפחות ממחצית הנפח מינימום שהוא ביקש-24 ג'יגה.

ממש, כל הכבוד..

אם כבר, אז לקנות D2 ולהוסיף לו כרטיס זכרון של 32GB, זו הדרך היחידה שהוא יגיע ליותר מ 40 עם הנגן הזה.

וגם אז, אני מניח שזה לא מספיק.. (אוסף המוסיקה תמיד גודל..)

פורסם
  • מחבר

אני מבין שאני אהיה חייב להוסיף כסף ... מפריע לי שהכרטיס זכרון יבלוט החוצה

מה אתם חושבים על ה ZUNE 120 גגיה מול האייפוד 120 גיגה ?

פורסם

הוא לא יבלוט החוצה.. הוא בקו ישר עם שאר הנגן...

מעטים המכשירים היום שכוללים חריץ הרחבה שגורם לכרטיס לבלוט החוצה.

לגבי ההשוואה:

זה עניין של טעם..

סה"כ יש לזון איכות סאונד טובה יותר ממש בטיפה..

לאייפוד סוללה טובה יותר, ותוכנה טובה יותר להעברת שירים.

יש את עניין הפאד שליטה של הזון נגד הגלגל של האייפוד..

שוב, עניין של טעם.

מראה-עניין של טעם.

אף אחד מהם לא יותר טוב מהשני בהרבה, יש יתרונות וחסרונות לכל אחד.

אני הייתי לוקח את האייפוד, קיימים בשבילו הרבה יותר אביזרים בשוק, יש לך אפשרות להעביר אליו שירים עם תוכנה אחרת חוץ מאייטונס (מדיה מאנקי, פובאר, ווינאמפ וכו') והגלגל שליטה שלו הרבה יותר נוח לי מאשר הפאד של הזון. וכמובן שהוא נראה הרבה יותר טוב לטעמי ;D

פורסם
  • מחבר

ראיתי תמונות באינטרנט ונראה שהכרטיס בולט החוצה, אתה בטוח שהוא לא ?

פורסם

בהחלט.

פורסם

בקשר לפאד שליטה אני חושב שאתה צריך ללכת לבדוק פיזית בעצמך כי אי אפשר לאמר בצורה טוטאלית מי יותר נוח, למשל קראתי אם אני לא טועה ב-ABI שאצל הזון הפאד יותר נוח.

בעיקרון רק רציתי לציןן שבפרט להבדלי המסך, סוללה, סאונד והפאד, עם הזון אתה מקבל אוזניות הרבה יותר איכותיות ונוחות ( בין הטובות שמגיעות בבאנדל של נגנן ).

ובקשר לתוכנה להעברת שירים, כשיש לך 120GB זה באמת לא אמור להשפיע יותר מדי.

דבר אחרון, בהנחה שאתה תמלא את הנגן בהמון תוכן, זה יהיה חשוב ביותר שתבדוק פיסית עם איזה נגן יותר נוח לך לעבוד, כי זה יכול להיות ממש קוץ בתחת לבחור שיר מסוים בכמות גדולה.

פורסם

בקשר לפאד זה אך ורק עניין של טעם.

לדעתי האייפוד הרבה יותר נוח, כי שם אתה פשוט עושה תנועה מעגלית עד שמצאת את הפריט הרצוי..

בזון אתה צריך להרים את האצבע בכל פעם (כמה שזה נשמע אבסורדי, לחפש ככה שיר מתוך 10000 שירים זה אסון)

נוחות האוזניות-שוב, עניין של טעם.

איכות הסאונד שלהן-מסכים איתך, הן הרבה יותר טובות מאלו שמגיעות עם האייפוד..

אבל בכל מקרה אני משער שהוא ישתדרג לאזניות יותר טובות(??) אז לא חישבתי את זה

ההפך, בגלל שיש שם מקום לכל כך הרבה שירים זה עוד יותר משנה ומציק.

לאייפוד יש המון תחליפים ואפילו תוכנה שנותנת לך להעביר אליו שירים בצורה דומה אל הסייר של ווינדוס.

והאייפוד מאפשר לך להשתמש בו גם ככונן נייד למקרה שאתה לא צריך את ה 60 ג'יגה הנוספים שיש לך בו ללא שימוש..

בזון אתה מקובע להשתמש בתוכנה של מייקרוסופט בלי אפשרות להשתמש בו ככונן נייד. (יש כמה פריצות, אבל הן ממש לא מושלמות)

פורסם

שכחתי מהעניין של הכונן הקשיח ( איך הם השאירו את זה ככה עוד מה-30GB?! ), באמת יתרון לא קטן לקלאסיק.

בנוגע לנוחות האוזניות, קראתי על כך שהחוט עצמו נוח יותר בגלל החומר שהוא עשוי ממנו:

Microsoft decided to include the premium inner ear headphones in the Zune 80 [review]. These are probably my favorite out of the box headphones, they sound good, but also use really nice cables. These cables are wrapped in a cloth material and are very flexible, much like string. I like this cable so much as I have been tempted to cut them up and use the cable on another higher end pair of headphones. Another little bonus feature on these headphones are the magnets in each earbud that keep them clipped together and organized while stored.

לקוח מ-abi, מדובר כאן על ה-80GB אבל האוזניות האלו מגיעות גם עם גרסת ה-120.

פורסם

אוקיי..

אז הוא יכול לקנות את ה JBL Reference 220 ולקבל אותו כבל עם הרבה יותר איכות..

מה הבעיה פה? אם יש לו את הכסף להוסיף זה יהיה מעולה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים