עבור לתוכן

Archos 5\ COWON Q5W\ IPOD Touch ועוד רבים אחרים... תעזרו לי להחליט, עד 2K.

Featured Replies

פורסם

הQ5W באמת מדהים, אבל זה פשוט גדול מדי.. פשוט ככה, גדול מדי, איך אפשר ללכת עם זה ברחוב ולשמוע מוזיקה?

בקשר לאיכות אודיו אין מתחרים לIPOD האיכות שלו מדהימה, ווידאו, כנ"ל המסך, צבעים יפים מאוד רזולוציה יפה מאוד יחסית לגודל.

פורסם
  • מחבר

פה ידידי אני חייב לא להסכים איתך, אחרי שנתיים עם הCOWON D2 אני יכול לחתום לך שאין שום דבר שמתקרב אילו באיכות שמע... ושמעתי את הIPOD.

אני לא ממש צריך את הנגן בשביל להסתובב איתו ברחוב ולשמוע מוזיקה, כיאלו תרחיש כזה יהיה נדיר, אני צריך את זה בעיקר לנסיעות.. לכן אני חושב שאני הולך על הQ5W..

וניראה לי אני מזמין מחול, יוצא יותר זול.

תודה רבה לכולם על העזרה.

פורסם

אם אתה מחפש איכות סאונד (וגם ווידאו) אין לך מה לפזול בכלל לעבר אייפוד.

למה לא לקחת כבר את הארכוס?

פורסם
  • מחבר

כי אני מכיר כבר את COWON ואני מאמין במוצר שלהם.. אני לא אומר שהמוצר של ארכוס לא טוב ,פשוט ממה שקראתי בשביל לנצל את מלוא הפוטנציאל שלו יש להוציא עוד כ-500 ש''ח, וזה כבר קריטי בשבילי... הQ5W גם יותר זול, רגע ... אם נשים אותם אחד מול השני (ARCHOS 5 VS Q5W) מי לוקח? באיכות, UI, זמן בטרייה?

*שאלה... האם ניתן לשדרג את המערכת הפעלה של המכשיר (WINDOWS CE 5) לגירסה יותר חדשה? מה יש עכשיו? 6? 7?...

פורסם

קנה ככה-

אייפוד טאץ' 8 ג'יגה

+

ארכוס יד שניה ב-700

+

נשאר לך 100 שקל לאוזניות פשוטות...

אם אתה רוצה משהו אחד או משהו בסגנון אז או טאץ' הייתי לוקח או את ה-Q5.

כעיקרון הטאץ' זבל בסאונד אבל מבחינת המולטימדיה אין על מה לדבר, יש אין סוף שטויות למרות שגם ב-Q5, אני פשוט לא מעודכן מה הולך איתו וממליץ לך לגגגל עליהם קצת..

תתחדש! :xyxthumbs:

פורסם

אני עדיין חושב שכדי לקחת טאצ', נכון באיכות אודיו הוא נופל מהשאר, אבל עדיין אתה תהנה מאוד מהמהערכת שלו עם כל המשחקים המדהימים והאינטרנט והתוכנות.

פורסם

ומתי שימאס לו מהמערכת הוא יבין כמה שהוא נגן גרוע.

אם צריך לקנות נגן בלעדי, לא קונים אייפוד טאץ'.

אייפוד טאץ' זה למקרה שיש קצת כסף מיותר ובא לך לקנות גאדג'ט נחמד..

כי אני מכיר כבר את COWON ואני מאמין במוצר שלהם.. אני לא אומר שהמוצר של ארכוס לא טוב ,פשוט ממה שקראתי בשביל לנצל את מלוא הפוטנציאל שלו יש להוציא עוד כ-500 ש''ח, וזה כבר קריטי בשבילי... הQ5W גם יותר זול, רגע ... אם נשים אותם אחד מול השני (ARCHOS 5 VS Q5W) מי לוקח? באיכות, UI, זמן בטרייה?

*שאלה... האם ניתן לשדרג את המערכת הפעלה של המכשיר (WINDOWS CE 5) לגירסה יותר חדשה? מה יש עכשיו? 6? 7?...

אי אפשר לשדרג את המערכת...

לא להגזים.. זה לא 500 ש"ח.. אבל כן, צריך להוציא עוד 100-200 ש"ח.

אולי תיקח את ה O2?

זכרון פלאש ככה שאין סיכוי שיהרס לך בתיק או משהו בסגנון, בנוסף לחריץ הרחבה לכרטיס זכרון..

מקסימום 64GB נכון לעכשיו.

יש לו ממשק נהדר, הוא קל, מסך גדול (4.3" לעומת 4.9 ב Q5W אאל"ט)

ובעל איכות סאונד ווידאו מעולה.

פורסם
  • מחבר

אבל שמעתי שהוא ממש איטי... הממשק שלו שונה ודי מסורבל... לא יודע זה מה ששמעתי, תקן אותי אם אני טועה..

אה ואין לו WIFI... מה שמאוד חשוב לי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים