עבור לתוכן

Archos 5\ COWON Q5W\ IPOD Touch ועוד רבים אחרים... תעזרו לי להחליט, עד 2K.

Featured Replies

פורסם

אני בעליו הגאה של COWON D2 ומרוצה ממנו מאוד, משרת אותי בנאמנות כבר שנתיים... אבל לאחרונה הוא התחיל להראות סימני גסיסה, ולכן אני מעוניין לקנות נגן חדש אבל ללכת על זה בגדול, תרתי משמע, אני רוצה מסך גדול (עדיף שיהיה מגע, כי ככה התרגלתי) ווידאו ומוזיקה שלא נופלים מהD2, אני מאוד רוצה שיהיה בו אינטרנט, ומקום איכסון גדול (מבוסס HDD ולא FLASH).

על כל זה אני מוכן להוציא עד 2000ש''ח עדיף כמה שפחות, (חייל אני מקווה שאתם מבינים אותי).

פורסם

הארכוס 5 מעולה..

לקחת בחשבון שלעומת ה D2 שנכנס לכל כיס, הנגנים האלה כמעט ולא נכנסים לאף כיס? (חוץ מהאייפוד טאץ')

פורסם
  • מחבר

אני עכשיו הופך את הרשת אחר הנגן המושלם, שחכתי לציין שאני מאוד אוהב להתעסק עם המכשיר, הכוונה אם אפשר להתעסק עם הקרביים שלו ולשנות לו את הצורה כמו שאני רוצה, אז זה טוב... עכשיו אני התעמקתי קצת בטאץ' ואני חייב להודות שאני מתחיל להשבע בקסמיו....

מה אתם אומרים על הגרסה של ה32GB?

פורסם

אז חבל מאוד.. כי זהו אינו נגן PMP בשום צורה שהיא.

1. חייב להמיר סרט לפני ההעברה. (כמעט כל סרט)

2. המסך שלו קטן מדי בשביל להיות כזה.

3. אין תמיכה בכתוביות.

חבל להשקיע עליו.

הארכוס יהיה ההשקעה הכי חכמה מכל האפשרויות.

פורסם
  • מחבר

אבל בארקוס צריך לשלם כסף בשביל אקסטרה קודקים... (או שאנחנו פה מדברים על להשיג דברים בשיטה עקיפה?).

והזמן בטרייה??

פורסם

יש לי את הiPod Touch 2G ואני ממליץ עליו בחום, כל כך הרבה משחקים טובים כל כך הרבה תוכנות שימושיות.

בקשר לקודקים והמרות יש את הנגן VLC לIPOD אבל בקשר לכתוביות אני לא יודע מה קורה עם הנגן הזה.

יש לו מסך מגע מדהים, חיישני תנועה WiFi וBT (בנתיים חוץ מהNike+ אין מה לעשות עם הBT אבל עובדים על תוכנה בשביל זה)

הוא מאוד דק והסוללה חזקה מאוד, בקשר להתעסקות בקרביים ושינויים כמו שאמרת שאתה אוהב, במכשיר Out of the box אין כל כך מה להתעסק, אבל במכשיר Jailbreaked יש יותר מדי מה להתעסק.

דפדפן אינטרנט מאוד נוח ומאוד מהיר (Safari), תוכנות מאוד שימושית כמו LogMeIn שעובד מדהים (בהתחלה הייתי בטוח שהשליטה תהיה מחורבנת אבל זה מדהים כמה זה נוח) ושלטים למחשב כמו Intelliremote שזה ממש נוח לראות סרטים על הטלווזיה דרך המחשב ולשלוט עם הIPOD.

ממשק הנגן מוזיקה מאוד מאוד נוח, יש Shuffle ויש Genius, כל הדפדפוף עובד מהר מאוד.

במיוחד בiPod touch 2g החדש שיש מעבד מומהר ל533MHZ לעומת כל הדגמים שמדובר ב400MHZ, והשיפור אדיר, עשיתי השוואות עם חברים, השיפור אדיר.

יש אימולטורים לקונסולות טובות ככה שזה מגדיל את ספריית המשחקים הניידת שלך בהרבה, יש GBA, SNES,NES,GBC,GENESIS וגם PS1 (הPS1 עובד ממש רע).

כל שאלה נוספת אני פה.

פורסם
  • מחבר

לפי מה שהבנתי המכשיר מגיע נעול, ויש צורך לפרוץ אותו על מנת להתקין תוכנות צד שלישי... זה מסובך?

אילו תוכנות\משחקים טובים ושימושיים יש?

כמה זמן הטעינה שלו?

אני לא רואה כמעט סרטים עם כתוביות כך שזה לא נורא בשבילי... המסך אני מאמין שאני יסתדר איתו מצויין כי עד עכשיו הייתי עם 2.5 אינץ' והייתי מבסוט...

ולטאץ' יש 3.5 ..

ישנם עוד נגנים שראיתי כמו הO2 של COWON.... עכשיו שמעתי שהוא לא היה משהו אבל אני רוצה חות דעת של מישהו מפה.. אם יש כאלה פה זה מצויין.

מה אם S9?

פורסם

לפי מה שהבנתי המכשיר מגיע נעול, ויש צורך לפרוץ אותו על מנת להתקין תוכנות צד שלישי... זה מסובך?

את הדור הראשון ממש לא, הדור השני קצת יותר כי הפריצה יחסית חדשה, אבל אם אתה לוקח לעצמך 30 דק' וקורא את ההוראות כמו שצריך לא צריכה להיות שום בעיה.

בקשר לתוכנות צד שלישי, יש את הApp Store שזה יש בכל מכשיר לא פרוץ (וגם פרוץ) שיש שם מלא משחקים ותוכנות (15,000) גם בחינם וגם בתשלום וכל אלו עברו דרך אישור של Apple כדי לבדוק שהכל חוקי עם התוכנה שפותחה, כי לא Apple מפתחים את התוכנות אלא מפתחים צד שלישי.

אילו תוכנות\משחקים טובים ושימושיים יש?

וואו יש המון אני אתן קצת מאוד ואת הבולטים ביותר שיש לי בIPOD

Doom 1 (כן כן דום המקורי)

Aqua Forest משחק פיזיקה אדיר אפשר לעשות כל כך הרבה שטויות

Rolando משחק מאוד דומה לLocoRoco משחק מעולה.

Tap Tap דומה לGuitar hero

Payback זה פשוט מאוד GTA לIPOD ממבט על כמו בGTA1&2

Hero Of Sparta ממש God Of War לIPOD/IPHONE

Time Crisis אני באמת צריך לפרט?

LineRider אם אתה לא מכיר תכתוב בגוגל תראה את הגרסאת פלאש משחק מדהים

ויש עוד המוון משחקים שיש לי בIPOD + יש בחנות שלא הורדתי

Backgrounder מאפשר Multitasking

Categories מאפשר לעשות תיקיות במקום עמודים על גבי עמודים

WinterBoard מאפשר לך לעצב את המכשיר איך שבא לך עם Themes

LOLCats אפליקציה מאוד נחמדה שפשוט מזרימה אליך מלא תמונות LOLCATS

fring שדרכו אתה יכול להתחבר לICQ/MSN/SKYPE/WHATEVER ואם יש לך גם מיקרופון לIPOD אתה יכול לעשות שיחה

Units מאוד שימושי ממיר את כל היחידות לכל היחידות לדוגמא: נמצא בחו"ל וכתוב XTYZ מיילים ואין לך מושג כמה זה בקילומטרים אתה מכניס לתוכנה וזה מחשב לכל היחידות אורך, ככה עם כל היחידות, זמן, משקל, מטבע, אנרגיה, טמפרטורה וכו' וכו'

AirMouse הופך את הIPOD לעכבר בשימוש עם החיישני תנועה וחיבור למחשב שלך

PocketGuitar, פשוט תכנס לYOutube תכתוב PocketGuitar ותראה סרטונים של השירים האהובים עליך

ועוד המון המון המון המון..

כמה זמן הטעינה שלו?

זמן טעינה אני לא בדיוק יודע, אבל אפל מצהירים על 36 שעות מוזיקה ואממ ואי שכחתי את כל השאר של הוידאו והAPPS

אני לא רואה כמעט סרטים עם כתוביות כך שזה לא נורא בשבילי... המסך אני מאמין שאני יסתדר איתו מצויין כי עד עכשיו הייתי עם 2.5 אינץ' והייתי מבסוט...

ולטאץ' יש 3.5 ..

ישנם עוד נגנים שראיתי כמו הO2 של COWON.... עכשיו שמעתי שהוא לא היה משהו אבל אני רוצה חות דעת של מישהו מפה.. אם יש כאלה פה זה מצויין.

מה אם S9?

אני מסתדר מעולה עם גודל המסך, מה גם שהרזולוציה לטעמי גבוהה (480X320) ומבחינת צבעים המסך מדהים.

פורסם
  • מחבר

כדאי להזמין מחול? יש לי ניסיון ען אמזון

ראיתי ביוטוב איזה משוגע אחד שהצליח להתקשר מהטאץ שלו... הגיוני או מפוברק?

אוףף... אני לא מצליח להחליט...

פורסם

אין שום בעיה להזמין מחו"ל האחריות היא בינלאומית

ובקשר ללהתקשר כן, אפשר להתקשר, אמרתי שיש אופציה להתחבר לSKYPE ולבצע שיחה, גם לטלפונים רגילים כמובן, אבל רק שאתה מחובר לרשת WiFi ככה שאל תקנה את הiPod במחשבה של זה יכול להחליף את הטלפון.

פורסם
  • מחבר

ברור שלא... אבל זה יכול להיות נחמד.. אם נתקעת בלי סוללה בנייד ואם יש ניקודה חמה בסביבה, עדיין אפשרי לבצע שיחה. :)

אני חושב להזמין או את ה 60GB Q5W או את הטאץ' 32GB.

בכלל יש עוד רעיונות לנגנים? זה כל מה שיש?

פורסם

לך על הiPod, מכיוון שזה לא רק נגן מוזיקה, זאת קונסולה ניידת לכל דבר, כבר המון אתרי משחקים הוסיפו אותה בנוסף לPSP ולDS, זה מדהים כמה משחקים יש לי עליו, אף פעם לא ישעמם לי שיש לי את הIPOD.

פורסם

הטאץ' פשוט לא שווה את זה.

אם כבר, אז קח את ה Q5W שבא עם WINDOWS CE ותוכל קצת לשחק עם ה"קרביים" שלו.

אייפוד טאץ' קונים כנגן מוסיקה בעיקר וסרטים פעם ב..

כנגן לסרטים בעיקר הוא חסר תועלת לגמרי.

פורסם

אני הייתי קונה את הטאצ' בעיקר בגלל המערכת הפעלה וכל מה שהיא נותנת.

פורסם
  • מחבר

או קיי, יש לכם עוד הצעות לנגנים? רק תזכרו שהיה לי D2 ולא הייתי רוצה לרדת באיכות האודיו והווידאו...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים