עבור לתוכן

5310 מול 6120 מה עדיף למוזיקה

Featured Replies

פורסם

יש לי 3100 הייתי מבסוט ממנו עד עכשיו שירת אותי בכבוד רב.

לצערי הוא כבר גוסס ואני רוצה להחליף פלא לא משהו יקר מידי אבל שאני יוכל לשמוע מוזיקה בו בצורה סבירה ושלא תיגמר לי הבטריה אחרי 3שעות.

חיפשתי כל מיני מכשירים מה שאני רוצה זה נוקיה מבסוט מהאיכות שלהם. ראיתי את ה 5310 שהוא יעודי למוזיקה הבנתי אבל אפשר לקנות אותו רק מחוץ לחברות סלולריות. שזאת בעיה מבחינתי לא סומך על חנויות שונות וגם לא מקבל החזר, מצאתי אותו בסביבות 840 ש"ח. שזה די יקר לי.

עכשיו יש את ה6120 שיש אותו באורנג' עם החזר מלא אחרי 100 ש"ח בדיבור חודשי שזה מתאים לי מאוד, השאלה מה עדיף לקחת.

מה שגם האם ב5310 יש מערכת סמביאנט והאם היא עוזרת במשהו. אני לא כל כך מעוניין בדור שלישי, וגם לא באינטרנט מה שחשוב לי שהמכשיר יהיה אמין וישרת אותי מספר שנים כמו 3100. כמובן גם שאני יוכל לשמוע בו מוזיקה ברמה סבירה ולאורך שעות מינימום 3 ביום + שתישאר לי בטריה לכ30-40 דקות שיחה ביום.

כמובן שאני הולך להטעין אותו באופן יומ-יומי.

מה אתם מציאים מה עדיף ומי התנסה. (לא חשוב לי לשמוע מוזיקה ברמקול כמו שהרבה ילדים מפגרים עושים שזה מעצבן בטירוף כבר ררררר....)

וגם מה שחשוב שאני יוכל לעשות יותר משעון מעורר אחד או לפחות תזכורות באופן קבוע לפחות 3-4 ביום. כאילו להשתמש בו בתור תזכורות ביומן כמו שהיה לי ב3100.

תודה רבה מראש.

פורסם
  • מחבר

תודה על כמות ענקית של תגובות :-))))

בכל מקרה קניית את ה5310 אחלה מכשיר והשוותי אותי בעצמי ל6120 ואומר לכם רק 5310 מכשיר תותחחח!!!!...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים