עבור לתוכן

דרוש: מכשיר סלולרי פשוט וזול

Featured Replies

פורסם

נמאס. נמאס שהחברות מגדילות את המסך על חשבון המקלדת. נמאס שדוחפים לסלולרים עוד ועוד מעבדים שטוחנים את הסוללה. נמאס לראות תפריטים על גבי תפריטים עם מיליון ואחת פונקציות שאף משתמש פשוט לא צריך. נמאס מהמחיר המופקע. נמאס מספקיות הסלולר שדורשות ממני לשלם בחודש על חבילת אינטרנט שאני בכלל לא צריך. נמאס שדווקא לא מוכרים יותר מכשירים דור 2.5 דווקא כדי לסחוט ממני 40 שקלים בחודש.

בצבא היה לי מכשיר של נוקיה דגם 3100. מכשיר מעולה. פשוט, זול ואיכותי. הטענתי אותו פעם בשבוע, מקלדת נוחה, רמקול חזק, איכות שמע מעולה והכי חשוב עמיד ברמה מטורפת. המכשיר נפל מעמדת שמירה על הכביש והדבר היחיד שנשבר זה פאנל מתחלף שעולה 20 שקלים בתחנה מרכזית בבאר שבע. 3100 שירת אותי בנאמנות ארבע שנים עד שקיבלתי מבצע מאד מפתה מסלקום. בטיפשותי לקחתי את כל המשפחה ועשינו שדרוגים. אחד הטעויות. החלפנו מכשירים פשוטים ואמינים בבולשיט הזה בשם הדור ה-3. חוץ מהעבודה שעושקים אותנו ב-40 שקלים בחודש כל אחד עבור "חבילת דור 3" הזאת, נתקענו עם מכשירים יקרים, קשים לתפעול, מתחממים ומחסלים סוללה. אם את ה-3100 הטענתי פעם בשבוע, את המכשיר שלי, אני מטעין פעם ביום. אחי את ה-6120 כבר מזמן זרק למגירה וחזר לנוקיה מלפני 5 שנים, אחד הדגמים הראשונים עם מסך צבעוני. אמא שלי מקללת את ה-E71 כל יום ויום, גם כן רוצה לחזור למכשיר הישן.

היצרניות, במקום ללטש את הפוקנציות הקיימות, אונסות את המכשירים עשרות גימיקים. אבל מה עם האנשים הפשוטים, שלא רוצים את כל החרטא הזאת. לנו לא מגיע דגמים חדשים? למה להזניח פלח שוק שלם שרק מחפש מכשיר זול ועמיד?

פורסם

אז תגיד, מטרת הדיון היא להתלונן על כמה שהרשתות דפוקות או לבקש המלצה למכשיר?

כי לא ציינת לא תקציב ולא דרישות..

אני מוכן לתת לך 3100 תמורת ה E71 של אמא שלך :xyxthumbs: מעוניין? :hat:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים