עבור לתוכן

Archos 605 VS 705 VS ipod touch קניית נגן PMP

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני מתעניין בקניית מכשרי PMP,

וההתלבטות הגדולה שלי היא בין שלושה מכשירים:

ה-ARCHOS 605

ה-705

והאייפוד טאץ'.

מבין המכשירים ראיתי רק את האייפוד ונהנתי מהשימוש בו מאוד, אולם החיסרונות הגדולים שבו הם מסך יחסית קטן 3.5 אינטש, תוכנת האייטונס, וחוסר תמיכה בכתוביות.

על מכשירי הארקוס קראתי המון ביקורות טובות, ואני מתלבט בין ה-605 ל-705,

עד כמה ה-705 גדול? והאם ניתן להכניס אותו לדוגמא לכיס של מכנסי דגמח?

מישהו יודע איך הגלישה בארקוס, איך מגדילים\מקטינים, האם זה נוח?

האם מכשיר ארקוס שירכש בארה"ב יתמוך בהצגת אתרים\כתוביות בעיברית?

לגבי מחירים ה-605 הכי זול, לגרסת 30 GB בערך 170 דולר

ה-705 - כ250 דולר לגרסת ה-80GB

והאייפוד - בערך 250 דולר לגרסת 16 GB

סה"כ ההבדלים במחירים לא משמעותיים.

השימושים שלי הם בעיקר צפייה בסרטים וגלישה באינטרנט WIFI, וקצת מוזיקה.

נ.ב

יצא לי להשתמש גם ב-COWON A3 והוא לא בא בחשבון בגלל חוסר תמיכה ב-WIFI וממשק קצת מעצבן.

מה דעתכם? תודה רבה!!!

פורסם

לדעתי ה-705 לא נכנס לאף כיס נורמאלי.

פורסם
  • מחבר

מישהו יודע, האם הארקוס שאני אקנה בארה"ב יתמוך בכתוביות בעברית? ובהצגת אתרים בעברית?

תודה רבה!!!

פורסם

לסרטים או למוזיקה?

לסרטים ברור שהארכוס

למוזיקה ושאר הדברים,איפוד טאצ' טוב בהרבה.

מדבר מניסיון ,היה לי את שני המכשרים.

עריכה: מצטער קראתי את ההודעה בחיפזון,כאמור לסרטים עדיף ארכוס,היתרונות שלו על פני האיפוד בתחום הזה הם פשוט מאוד ענקים.

הארכוס יכול להפעיל כמעט כל פורמט של סרט,תומך בכתוביות בעברית ובכלל כולו בעברית וכו..

הגלישה באינטרנט בו היא אחלה,לא טובה כמו באיפוד טאצ' שידוע בתור המכשיר הנייד עם הדפדפן הטוב ביותר מבחינת ממשק,אבל עדין לא רעה בכלל.

למוזיקה דווקא אני לא ממליץ עליו,האיכות קול שלו היא על הפנים לטעמי וממש יש הבדל של שמים וארץ בין האיכות של הסאונד שלו לסאונד של האיפוד טאצ' לטעמי,הממשק שלו גם רחוק מאוד מלהיות נוח כמו הממשק המדהים של האיפוד טאצ' ובזה אני מתכוון שבטאצ' אפשר למצוא כל שיר שאתה מחפש מתוך רשימה של אלפי שירים,בתור משהו כמו 10 שניות,בארכוס זה לא יהיה נוח כלכך...

אבל אם זה בעיקר לסרטים,אז חבל על הזמן ואין מקום להתלבטות,הארכוס 605 אחלה מכשיר...

ובקשר לשאלה שלך,קראתי בעבר שהארכוס מגיע תומך בעברית מהמפעל,כך שאין קשר לאיפה שתקנה אותו,אבל זה לא מיניסיון אישית ואני לא יכול להיות אחראי...

תברר אולי אם ארכוס עצמם (שלח להם מייל)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים