עבור לתוכן

C905 או N85?

Featured Replies

פורסם

1.סימביאן לא איטית, בשביל הפרוטוקול... במיוחד לא ב 82, שם היא רצה מהר מאוד.

2.וגם אם יש מכשירים כלשהם שהיא איטית בהם, לא אומר שאין מכשירים איטיים של סוני אריקסון.

3.התוספת של פלאש לד באמת שימושית.. אבל לא שווה את שאר החסרונות.

4.מה גורם לך לחשוב של 905 איכות גבוהה יותר מל 82? מנסיון מר שלי עם סוני אריקסון, המכשירים שלהם גרועים מהבחינה הזאת, ואם קורה משהו מבחינה חיצונית אתה חייב לשלם 200 ש"ח למפעילה כדי להחליף את הפלסטיקה (במקום 30 ש"ח ולהחליף פאנל, בנוקיה.)

5.המצלמה ב 905 לא יותר טובה מב 85 חוץ מהקטע של הפלאש.

ואנחנו בכלל ממליצים לך על 82.

פורסם
  • מחבר

1.סימביאן לא איטית, בשביל הפרוטוקול... במיוחד לא ב 82, שם היא רצה מהר מאוד.

2.וגם אם יש מכשירים כלשהם שהיא איטית בהם, לא אומר שאין מכשירים איטיים של סוני אריקסון.

3.התוספת של פלאש לד באמת שימושית.. אבל לא שווה את שאר החסרונות.

4.מה גורם לך לחשוב של 905 איכות גבוהה יותר מל 82? מנסיון מר שלי עם סוני אריקסון, המכשירים שלהם גרועים מהבחינה הזאת, ואם קורה משהו מבחינה חיצונית אתה חייב לשלם 200 ש"ח למפעילה כדי להחליף את הפלסטיקה (במקום 30 ש"ח ולהחליף פאנל, בנוקיה.)

5.המצלמה ב 905 לא יותר טובה מב 85 חוץ מהקטע של הפלאש.

ואנחנו בכלל ממליצים לך על 82.

ה-N82 בכלל לא בא בחשבון.

ואני החזקתי בידים את שני המכשירים, וה-C905 מרגיש כמו אקדח ביד לעומת ה-N85 שמרגיש כמו צעצוע זול מפלסטיק.

פורסם

תקשיב.

בין N82 ו N85 ה-85 לוקח!

בין N82 ו SE 905 ה-82 לוקח!

ההחלטה הפשוטה היא N85, יש לי אותו ועדיין לא מצאתי בו חסרון אחד!

מצלמה מטורפת עם שני לדים לפלאש (אמנם פחות MP אבל אני בספק אם היא פחות טובה באיזשהו נתון אחר)

אני לא יודע מה עם 905 אבל N85 בא עם 8GB כרטיס זכרון ואפשר להרחיב עם כל גודל של כרטיס SDHC.

הסוללה של N85 חסכונית מאד, הסוללה הכי חזקה שיש לסלולאריים היום לפי דעתי (לא הכי הרבה MAH אבל בשילוב עם מסך חסכוני בחשמל היא הכי חסכונית)

המסך OLED של N85 הוא סוג המסכים של הדור הבא (אתה תראה שבקרוב כל המסכים יהיו OLED)

-פיצ'ר נחמד שי ל N85 זה משדר רדיו, אתה יכול לשדר את המוסיקה שאתה שומע במכשיר למכשיר הרדיו הקרוב אליך (שימושי מאד במכונית)

ובנוסף להכל לN85 יש מערכת הפעלה SYMBIAN 9.3 שזה אומר שכל תוכנה שאתה לא מרוצה ממנה, תוכל להוריד לה תוכנה חלופית מהאינטרנט.

למשל אם אתה לא מרוצה מהדפדפן המובנה (המצוין אגב) של המכשיר אתה יכול להוריד כמה סוגי דפדפנים אחרים.

בקיצור בין סימביאן למערכת הפעלה סגורה אין מה להשוות בכלל!

פורסם

אוקיי, אז מה שהופך את ה N85 להרבה יותר טוב מ N82 זה משדר FM?

טוב לדעת... :kopfpatsch:

אני לא מוצא שום סיבה לקחת את ה N85 על פני ה N82, אבל בהחלט מוצא סיבה לעשות את ההפך:

פלאש זינון.

כן, כמה שחפרתי עליו, הוא עושה את ההבדל (הענקי) והוא מה שגורם לקנייה זו להיות הרבה יותר משתלמת.

פורסם
  • מחבר

תפסיקו כבר לדבר על ה-N82, הוא לא נכלל בקטלוג אז אין בכלל על מה לדבר.

פורסם

אוקיי, אז קח את ה N85 ותהנה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים