פורסם 2009 בפברואר 216 שנים http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3664378,00.htmlתאמת לא חדש ליהמון הרצאות רצות על זה באוניברסיטאות בזמן האחרוןהנושא בהחלט בתאוצהלמי שלא מכיר פרופסור אהוד שפירא עם החזון העתידי שלו גם כן אחד המוכריםהנושא במגמת עליה וזה יפה
פורסם 2009 בפברואר 216 שנים "ננו-צוללות" נשמע כמו שם שנועד למכור את המוצר. בהתחשב בעובדה שליפוזומים פשוטים בהרבה עולים היום 2000 יורו למבחנה של 1 מ"ל (ואדם שלם ידרוש הרבה יותר מזה) , היום בו יגיעו מוצרים כאלה למדף עוד רחוק. אם כל הכבוד לעובדה שניסויים בדברים כאלה בעכברים הראו שזה אכן יעיל במידה כזו או אחרת .
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים מחבר מדהים.נקווה שבתקופה שלנו נזכה לראות שימוש בזהצר לי אבל לצערי ולצער כל הדורות הבאים אחרינולא נזכה לטיפול מהסוג הזההדבר עוד ניסיוני אלא אם כן תיהיה איזו שהיא פריצת דרך בתחום, מה שבהחלט עלול לקרות
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים צר לי אבל לצערי ולצער כל הדורות הבאים אחרינולא נזכה לטיפול מהסוג הזהאלא אם כן תיהיה איזו שהיא פריצת דרך בתחום, מה שבהחלט עלול לקרותאתה סותר את עצמך,מצד אחד אתה אומר שאין מצב שהנכדים שלי יקבלו טיפול כזה מצד שני אתה אומר שיש מצב שאפילו אנחנו נזכה לטיפול כזה.וזה מחזיר אותנו להודעה הראשונה שלי,שאני מקווה שנזכה לטיפולים כאלה(אם נצטרך) בזמן שלנו. 8)
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים מחבר אתה סותר את עצמך,מצד אחד אתה אומר שאין מצב שהנכדים שלי יקבלו טיפול כזה מצד שני אתה אומר שיש מצב שאפילו אנחנו נזכה לטיפול כזה.וזה מחזיר אותנו להודעה הראשונה שלי,שאני מקווה שנזכה לטיפולים כאלה(אם נצטרך) בזמן שלנו. 8)נזרום איתך בשביל לא להתחיל בויכוח מטופשגם אני מקווה שנזכה עוד בדורנו
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים שמעתי על הרעיון כבר לפני כמה שנים.נחמד לשמוע שסוף סוף יש התקדמות ראלית בנושא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.