פורסם 2009 בפברואר 116 שנים היי,במכשיר ה HD יש לי כרטיס זכרון של 8GB SD.העברתי אליו כ 700 מגה שירים +- אבל באמצע ההעברה נתקע לי המחשב ועמו נתקעה גם ההעברה אל המכשיר.כרגע למרות שלא הועברו השירים, עדין חסרים לי 700 מגה מהכרטיס..!איך אני יכול לסדר את זה? 700 מגה סתם נעלמו לי למרות שהשירים לא נמצאים על המכשיר...וזאת לאחר שבהפעלה הראשונה של המכשיר הופיעו כמה שירים, ולאחר RESET של המכשיר הם נעלמו לפתע ועמו 700 מגה מהזכרון SD...יש פתרון לנושא? חיפשתי לעשות כאילו פורמט לזכרון אבל לא ראיתי שאפשר....תודה רבה.
פורסם 2009 בפברואר 216 שנים תעביר את הצעצוע למצב קורא כרטיסים ותריץ על כרטיס הזיכרון chkdsk , אמור לסדר לך את הבעיה .
פורסם 2009 בפברואר 216 שנים מחבר תודה יאבל על התשובה אבל תסלח לי גם כי לא הבנתי כלום ממה שאמרת...?איך אני מעביר את המכשיר למצב קורא כרטיסים??עריכה:הורדתי תוכנה בשם POCKET MECHANIC, ניסיתי לבצע FORMAT לזכרון ה SD וזה אמר לי שישנם ERRORS והוא לא נותן לי לבצע פורמט...התייאשתי כמעט 1 גיגה נעלמו לי משם שאני צריך
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים מחבר UP. אין מישהו שמכיר את הנושא?...עברתי ברשת ולא מצאתי כלום קרוב לזה....
פורסם 2009 בפברואר 416 שנים גם לי הייתה בעיה שהיו חסרים לי 300MB מהכרטיס(M2)חיברתי את הפלאפון למחשב, במצב העברת קבצים(סוני אריקסון)ואז זה מראה את זה כדיסק נשלף, ואז מקש ימני וFORMAT, עבד מצוין.והפורמט דרך הווינדוס.
פורסם 2009 בפברואר 516 שנים מחבר תודה רבה לך! אוהב אותך!! הצליח עשיתי בדיוק מה שאמרת..חיברתי כהארד דיסק למחשב, פורמט של 5 שניות בדיוק חח והסתדר הכל...
פורסם 2009 בפברואר 516 שנים בכיף, שמחתי לעזור אני מבין אותך.. זה מעצבן שפתאום חסר כמה מאות MB.. עכשיו תדאג שלא יכבה לך המחשב באמצע
פורסם 2009 בפברואר 516 שנים מחבר אבא שלי פשוט תקע את האקספלורר בזמן שהעברתי 1.5 גיגה של שירים ואז זה פשוט נעלם כשהפעלתי את המכשיר... אבל הכל בסדר עכשיו תודה רבה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.