פורסם 2009 בינואר 3116 שנים http://il.youtube.com/watch?v=Q7ilp5z-e9A ברגע שזה מגיע לישראל, במידה ולא יעלה 1000$, אני חייב להשיג לי אחד כזה (טובי הוא גנב מלוכלך)
פורסם 2009 בינואר 3116 שנים הרושם שאני קיבלתי זה שאתה מכין לו ריקוד והוא רוקד.השאלה היא האם הוא יודע לחשוב על ריקודים לבד גם.
פורסם 2009 בינואר 3116 שנים השאלה היא האם הוא יודע לחשוב על ריקודים לבד גם. גם אני לא הבנתי אבל אני מניח שכן.... כי אם לא זאת ממש המצאה מטומטמת לדעתי. גם מוציא מלא כסף על ההמצאה ועוד מלא כסף על לימודי כוריאוגרפיה
פורסם 2009 בפברואר 116 שנים LOLאני לא יודע למה, אבל זה ממש הצחיק אותי.בכל מקרה, נראה לי כמו צעצוע לילדים אמריקאים קטנים ועצלנים.עריכה: 399$!?!?!?!?!?!?
פורסם 2009 בפברואר 116 שנים אני גדלתי על פרבי! אם זה היה עולה 100 דולר אולי מישהו בעולם היה שוקל לקנות.. אחרי הכל.. רמקול סטריאו BT, נראה נחמד בכללי ועוד יודע לרקוד
פורסם 2009 בפברואר 216 שנים זה קיים מזמן... סתם צעצוע מפגר... כולנו יודעים... משחק חמוד ולא יותר... אולי יהיו כמה חבר'ה שיקנו... קשה לי להאמין שלא... אבל גם ככה זה לא ליצור המוני או משהו... אגב... יש לו זיכרון פנימי...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.