פורסם 2009 בינואר 3016 שנים הפלאפון חייב ליהיות ולהקנות מרשת אורנג'.הדברים שהכי חשובים לי זה איכות המצלמה, מערכת הפעלה נוחה ו-GPS.כמובן שהפלאפון צריך ליהיות כמה שיותר יעיל מבחינת תמורה של כסף\מוצר.האפשרות הכי טובה שאני העלתי היא ה-N95 של נוקיה.אם למישהו יש הצעה אחרת או משהו שנראה לו יותר טוב בפלאפון אחר, אני אשמח לעזרה.
פורסם 2009 בפברואר 116 שנים לפי דעתי, פיזית, N95 הוא מגושם וחבל כי הוא עולה לא מעט כסף.כדאי לך לשאול אם יגיעו בזמן הקרוב מכשירים חדשים, כמו ה-N82 או N79.
פורסם 2009 בפברואר 216 שנים אם N82 לא הגיע עד עכשיו הוא גם לא יגיע, וטוב שכך ;DN79 יש סיכוי אבל עדיין לא ידוע.
פורסם 2009 בפברואר 216 שנים N95 זה פלאפון ממש מיוחד הוא מחזיק בתואר שלו (בתור אחד הפלאפונים המתקדמים והטובים ALL IN 1) כמה למעלה משנתיים. מכשיר מעולה ומהיר עם GPS \ WIFI \ סימביאן \ מצלמה מעולה קיצר יש בו הכול ואין לו ממש מתחרה
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים מה זה עוזר שיש בו GPS אם אתה חייב להשתמש בתוכנת ניווט של אורנג'/נוקיה?ולא יכול להתקין תוכנה נורמלית כמו I-GO למשל?
פורסם 2009 בפברואר 316 שנים כדאי לך ללכת על הN95, מכשיר מעולה יש לי אותו כבר מעל לשנה, כמעט שנה וחציוהתיקונים היחידים שהייתי צריך לעשות לו הם החלפת פנאל (בגלל שלא ידעתי איך להחליף לבד..)המכשיר בגירסה האחרונה מהיר, חוסך בסוללה ועובד נהדר, אין תקיעות, אתה יכול להתקין מה שבא לךכולל תוכנת GPS חינמית שמסתובבת ברשת וביחד עם מקלט הGPS הכל עובד נהדר.
פורסם 2009 בפברואר 416 שנים היה לי את ה N95 יותר משנה ועכשיו החלפתי ל אי 71 חוץ מהמצלמה הדיי גרועה אני מאוד מרוצה...
פורסם 2009 בפברואר 1416 שנים מחבר מה אם ה-N85? ראיתי שהוא הגיע והוא נראה נחמד מאוד. יש לו את ההפיצ'רים של ה-N95 והוא נראה טוב יותר והוא חדיש יותר.(מצטער על ההקפצה, היני חייל ואני לא יכול להגיב באמצע שבוע או שאני סוגר).
פורסם 2009 בפברואר 1416 שנים קיצר יש בו הכול ואין לו ממש מתחרהאצל אורנג' אין לו מתחרים והוא מככב זמן רב בארץ-לפי דעתי יותר מידי..בחו"ל ואצל חנויות פרטיות יש הרבה מתחרים...כמו שאמרתי אצל אורנג' הוא המכשיר הכי טוב בינתיים ..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.