עבור לתוכן

הייתם קונים טלפון עם קופסה שנפתחה?

Featured Replies

פורסם

הי,

אני מתכוון לקנות טלפון חדש (HTC HD). בדקתי בחנויות הטלפונים, רובן מציעות את המכשיר עם קופסה מקורית, אבל לא אטומה, כלומר קופסה שנפתחה ע"י החנות.

זה קצת מטריד אותי לקנות מוצר בקופסה פתוחה, במיוחד כשמדובר על השקעה לא זניחה במכשיר. לכו תדעו מה עבר עליו. אולי הוא בכלל מתצוגה? או מכשיר שהוחזר לחנות?

חוץ מזה, הבנתי שעדיף לקבל מכשיר שהוא sim free ולא מכשיר שנפרץ, וקופסה אטומה זה אישור שלא היה צורך לפרוץ אותו.

כששאלתי את המוכרים למה הקופסה פתוחה, חלקם אמרו שזה נעשה עבור "בדיקות", או עבור פריצה של המכשיר, או בשביל להתקין עברית, או שככה מכשירים מגיעים מחו"ל ואין אפשרות אחרת. חלק מהם גם מאוד נלחצים ומתעצבנים מהשאלה הזאת.

מצאתי מוכר אחד שהסכים לשמור לי מכשיר "בתול" באריזה אטומה, אבל בחנות הזאת המכשיר לא כולל עברית ולכן זה סה"כ יוצא יותר יקר אם אני קונה גם עברית.

בקיצור- עד כמה חשוב לכם שהקופסה תהיה אטומה? כמה שווה להתעקש על זה/לשלם על זה?

פורסם

נשמע לא כל כך קריטי.

היתי ממליץ להגיע לחנות ולראות שאין עליו סריטות\מכות וכל היוצא בזה.

וכמובן, שהוא פועל כהלכה.

פורסם

אני אישית הייתי לוקח את האטומה, אבל ,היי, זה אני והדעה שלי. אני פשוט לא מסוגל לרכוש משהו יד שנייה/שנפתח/שעבר שימוש כלשהו. :nixweiss:

פורסם

אם אתה רוצה להיות בטוח שהמכשיר חדש ולא נפתח לפני כן , פנה לניופאן , ורכוש מהם , הם היבואן הרשמי של HTC בארץ .

אם אתה הולך על חנויות אחרות , ייתכן שהן לא קונות את המכשירים מהיבואן , אלא המכשירים נכנסים לארץ ביבוא אפור , עצמאי , ולכן הקופסאות הפתוחות .

במידה ואין לך צורך בממשק עברי מלא בשפה העברית , אלא רק תמיכה בכתיבה/קריאה של עברית , אין צורך לרכוש עברית , יש פיתרון חינמי שעובד הרבה יותר טוב מ2 האופציות האפשריות בתשלום שיש לך בשוק בארץ .

על העברית תוכל לבדוק בפורום forum.xda-developers.com , שהוא מהווה את ריכוז המפתחים הגדול בעולם למכשירי הHTC .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים