עבור לתוכן

אני מעוניין בסלולארי זול עם זמן המתנה ארוך - תקציב: כ200 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין בטלפון סלולארי זול של נוקיה בתקציב של כ200 ש"ח.

דרישות:

1. זמן המתנה גדול ככל האפשר.

2. לא דור 3.

3. מסך לא צבעוני.

4. בלי שטויות מיותרות שלוקחות זמן סוללה.

5. ממשק בעברית, ומקשים באנגלית ובעברית.

6. ספיקר מובנה.

7. תמיכה בSMS.

8. רצוי שיהיה לו bluetooth.

9. שיהיה אמין.

10. שיעלה בסביבות 200 ש"ח.

11. עיצוב סולידי - עדיף צבע שחור.

המליצו לי על 1200נוקיה במחיר של 210 ש"ח, אבל אין לו bluetooth.

כדאי לקנות את הנוקיה 1200, או שיש למישהו המלצה על משהו יותר טוב שעונה על הדרישות? אולי עם bluetooth?

פורסם
  • מחבר

טוב, אני יודע שב200 ש"ח אי-אפשר לקנות צעצוע חדש ומעניין, אבל מדובר בטלפון גיבוי שמה שחשוב בו זה זמן סוללה גדול ככל-האפשר.

קראתי ביקורות שאומרות שלנוקיה 1200 יש גם קליטה משופרת שמאפשרת לדבר גם במקומות בהם בטלפונים אחרים אין קליטה.

הדבר היחיד שמפריע לי בטלפון הזה הוא שאין לו bluetooth. למרות שזה רק טלפון גיבוי, היה נחמד אם היתה אפשרות להעביר אליו בbluetooth מספרי טלפון ורינגטונים. אבל, אני מניח שאי-אפשר לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.

אני עדיין מעוניין בחוות-הדעת שלכם.

תודה מראש!

פורסם

יש לך אפשרות להביא מכשיר מחו"ל?

פורסם

בארץ מכשיר ב200 ש''ח לא תמצא מכשיר עם בלוטוס.

חוץ מזה אתה בעצם סותר את עצמך שאתה מבקש מכשיר לא צבעוני(שלא היה בזמנו בלוטוס אפילו).

לא מזמן מכרתי פלא ב300 ש''ח עם בלוטוס ומסך מגע(כמו חדש), אז תוכל למצוא ביד שנייה.

או להזמין מחו''ל(תוכל לדבר איתי אולי אוכל להזמין עבורך), רק הבעיה שלא תוכל לקרוא SMS בעברית.

יום טוב.

פורסם

אחי כדאי לך מאוד לבדוק את הנוקיה 3200 טלפון מאוד נחמד

פורסם
  • מחבר

יש לך אפשרות להביא מכשיר מחו"ל?

אין לי בעיה להזמין מeBay או מכל חנות שעושה משלוחים לארץ, אבל בגלל המחיר הנמוך של המוצר אני חושב שהדמי משלוח ייקרו את זה למחיר לא כדאי.

יש לך המלצה על דגם מסויים עם קישור לחנות?

בארץ מכשיר ב200 ש''ח לא תמצא מכשיר עם בלוטוס.

חוץ מזה אתה בעצם סותר את עצמך שאתה מבקש מכשיר לא צבעוני(שלא היה בזמנו בלוטוס אפילו).

לא מזמן מכרתי פלא ב300 ש''ח עם בלוטוס ומסך מגע(כמו חדש), אז תוכל למצוא ביד שנייה.

או להזמין מחו''ל(תוכל לדבר איתי אולי אוכל להזמין עבורך), רק הבעיה שלא תוכל לקרוא SMS בעברית.

אם יש לך קישור לדגם מומלץ מחנות בחו"ל, אז אין לי בעיה להזמין ולחכות שיגיע.

אני לא סותר את עצמי. יש לי נוקיה 6230 שהוא לא צבעוני ויש לו אינפרא-אדום וbluetooth, אבל הסוללה שלו מתה ולא שווה להחליף אותה.

300 ש"ח זה גם מחיר סביר (אפשר להגיד זה הגבול העליון). אבל, אני לא מחפש סתם מכשיר זול. אני מחפש מכשיר שקודם כל יתן לי זמן סוללה מאוד ארוך (שבוע-שבועיים בהמתנה).

SMS בעברית זה חשוב, וגם מקלדת בעברית. אם אני מזמין מחו"ל, אז אני צריך שתהיה אפשרות לעדכן בארץ את התוכנה שלו, וגם להחליף את הלוח-מקשים.

אחי כדאי לך מאוד לבדוק את הנוקיה 3200 טלפון מאוד נחמד

הנוקיה 3200 הוא עם מסך צבעוני, וזה אומר שהוא מוריד מהזמן סוללה.

פורסם

הצעה שלי :

תקח פלאפון פשוט - גם אם הוא בעל מסך צבעוני ופשוט קנה לו עוד סוללה ומטען ... אני כמעט בטוח שזה הרבה יותר יעיל ופשוט

פורסם
  • מחבר

כמה עולה המוטופון של מוטורולה?

לגבי לקנות עוד סוללה ומטען לסוללה, זה מעצבן לפתוח את המכשיר ולהחליף סוללה. סוללה זה גם לא משהו זול במיוחד.

יש לי טלפון צבעוני דור 3 עם מצלמה וMP3. אני רוצה טלפון נוסף לגיבוי בלבד, וזה גם לא מזיק שיש קו נוסף.

פורסם

כמה חפירות בלי תשובה אחת טובה..

הנה משהו שיהיה הכי טוב עבורך

Nokia 2600 classic שעולה 308 למזומן

זמן המתנה: 580 שעות | זמן דיבור: 6 שעות

מגיע גם עם זמן סוללה עצבני בהמתנה, וגם עם בלוטות'

פורסם
  • מחבר

תודה! 350 ש"ח חורג קצת מהתקציב, אבל זה נראה טלפון נחמד.

הבעיה שאני קצת מתקשה להאמין לנתונים על זמן הסוללה שלו, כשמדובר בטלפון עם מסך צבעוני ומצלמה.

אני אחפש ביקורות עליו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים