עבור לתוכן

דיון| ספינת הדגל של החברות? דיון מעניין, כנסו.

Featured Replies

פורסם

אוקי אז רציתי לדעת את דעתכם בנוגע לספינת הדגל (למתקשים - המכשיר שמייצג את החברה משמעות הדבר המכשיר הכי טוב שנוצר ע"י החברה.

אני לא ממש מכיר פלאפונים

מהמידע הדל שיש לי:

בNOKIA - N97

בSE - C905

כמובן שיש עוד חברות כמו LG, SAMSUNG וכו'.

אשמח לדעת לגבי כל החברות :)

פורסם

הN97 עוד לא משווק.

מה יש לנוקיה בתור ספינת הדגל (לשוק הסטנדרתי) הוא הN96 שהוא בסה"כ N95 מנופח - יותר מקום אחסון ויכולות מולטימדיה גבוהות יותר והרגשה פלסטיקית מגעילה.

SE - כרגע הC905 הוא ספינת הדגל של סוני עם מצלמת 8 מגה פיקסל - מדובר במצלמה מעולה מרות שאי אפשר להשוות אותו עדיין למצלמות קומפקטיות סבירות ... אבל מסתבר שאנחנו לא רחקו משם,אותה מערכת הפעלה פשוטה לשימוש של SE , אותו ממשק מוכר והאהוב אותו נגן מעולה, בעל GPS WIFI וכל החראט הזה :D

בכל אופן מדובר יחסית במכשיר סטנדרטי של סוני רק שהוא עושה את כל מה ששאר המכשירים של החברה עושים רק בצורה טובה יותר :) ממליץ בחום.

פורסם
  • מחבר

מתי באמת יגיע היום וSE יחליפו ממשק?

פורסם

C905 - מכשיר בעל 8 מגה פיקסל, שחוץ מהתחום הזה, לא מתקרב למכשירי דגל של חברות אחרות, כי אין מה לעשות SE, לא יודעים לעשות כלום חוץ ממצלמות.

הם ניסו לדחוף עליו WIFI וGPS, אבל מן הסתם יהיה קשה לנצל אותם עם מערכת הפעלה נכה שאפשר להתקין אליה רק ישמוי JAVA פשוטים.

וסביר להניח הC905 גם יהרוג אותך כשתנסה להתמקד במסך כ"כ קטן ומפות בשקל בזמן נסיעה :'(

N85 - מכשיר איכותי, שחוץ ממצלמה, עוקף את הC905 בכל דבר, בין אם זה MP3, מערכת הפעלה, המשחקים המדהימים שתוכל להתקין עליו, דפדפן אינטרנט שיראה לך הכל בצורה הרבה יותר טובה מC905 ויש לו גם תמיכה בFLASH. אתה תופתע מאוד כשתגלה איזה תוכנות מדהימות אפשר להתקין עליו ולהתאים אותו עליך.

פורסם

בסאמסונג תמצא את ה-INNOV8 למשל.

נוקיה ? אני בהחלט מחזק את הדיעה שה-N85 הוא מכשיר הדגל המוביל לדעתי, כאשר מאחוריו, שוב לדעתי, ה-N82 ושות'...

לסוני אריקסון אני חושב שהאקספריה X1 הוא יותר משהו שמזכיר ספינת דגל, ה-905 הוא יותר סחיפה אחר הזרם.

פורסם

X1 - זה בהחלט מכשיר מעניין, וגם לדעתי הוא מכשיר הדגל של SE, והוא גם נותן תחרות יפה עם המתחרים (כמו טאצ' HD).

פורסם

כרגיל עם סוני אריקסון לאחרונה הוא אינו חדשני מספיק כדי לבלוט לצערי... אבל ה-X1 בהחלט מעניין יחסית, משהו בסגנון של N97 אגב.

פורסם

נוקיה ? אני בהחלט מחזק את הדיעה שה-N85 הוא מכשיר הדגל המוביל לדעתי, כאשר מאחוריו, שוב לדעתי, ה-N82 ושות'...

אני חושב שאתה טועה: מכשירי הדגל של נוקיה הם n97 ו5800 xpressmusic.

פורסם

5800 הוא מכשיר זול למיינסטרים, N97 הוא מכשיר הדגל אך הוא לא נימכר עדיין.

פורסם

5800 הוא מכשיר זול למיינסטרים

בוא לא נוריד מערכו של ה5800 בכל זאת הוא המסך מגע

הראשון של נוקיה- אפשר להגיד שה5800 הוא אייפון להמונים.

פורסם

מה עם HTC HD וכל החברה שלו?

samsung ברור שomnia...

palm אמ... לא משווק עדיין אבל pre

apple מיותר להגיד לא?

אני לא יודע בקשר לממשק עיברי אבל יש את blackberry שיש להם את הstorm בקיצור... אם יש לך כסף אפשר להשיג אחלה מכשיר היום...

ומה חדש? תמיד היה לנוקיה הרגשת פלסטיק מגעילה.. (כן אני משער איזה צרות אני מביא לעצמי... אני יזקוף לזכותם את 5800 אם זה ישמור על ביטחון חיי)

פורסם

5800 הוא מכשיר זול למיינסטרים, N97 הוא מכשיר הדגל אך הוא לא נימכר עדיין.

קצת הגזמת פה..

ה 5800 הוא סמארטפון עם מסך מגע למיינסטרים, בוא נגיד ככה. מכשיר זול-הוא לא.

N97 הוא באמת ספינת הדגל..

SE- ה X1 בהחלט, C905 הוא בדיחה ענקית.

פורסם

קצת הגזמת פה..

ה 5800 הוא סמארטפון עם מסך מגע למיינסטרים, בוא נגיד ככה. מכשיר זול-הוא לא.

N97 הוא באמת ספינת הדגל..

SE- ה X1 בהחלט, C905 הוא בדיחה ענקית.

5800 הוא מכשיר זול למינסטרים, המחיר ההכרזה שלו היה 279 יורו, (בפועל מכשיר פתוח ללא התחייבות עולה 330 יורו), זה יותר זול ממכשירים כמו N79.

פורסם

מדוע אתם מכריזים על הC905 כבדיחה?

כן מצד אחד הוא לא יזכה בשום פרס חדשנות , לא יהיה עליו כתבה בכל עיתון ולא הזכרו אותו עוד 10 שנים בתור משהו מהפכני

אבל מצד שני - אם זה לא שבור אל תגע בזה.

הממשחק - עד כמה שהוא מוגבל הוא עושה את העבודה (לפחות למשתמשים הפשוטים יותר עד בינוניים) בצורה טובה יותר מכמעט כל ממשק אחר (כן גם מזה של נוקירה).

נגן - WALKMAN3 שוב , שום דבר מהפכני שום דבר שיעיף לכם את העיניים לצד השני של החדר אבל הוא עושה מה שנגן צריך לעשות ... הוא מנגן שירים ומאפשר לכם לנהל אותם בצורה טובה.

מסך - נכון לא מדובר ב3.5" של האייפון או על ה2.6" של הנוקיות השונות אבל בהחלט מספיק לרוב המשתמשים.

סוללה - אחלה סוללה הרבה יותר טובה מרוב הסוללות בשוק.

כפתורים - הכפתורים מעולים ומתרגלים אליהם מהר מאוד, איכות בניה טובה ביותר המכשיר מרגיש חזק ולא נוטה להתפרק שלא כמו הN96 שמרגיש כמו צעצוע פלסטיקי

מראה וגודל - הוא לא גדול אבל לא קטן ... וגם לא כבד מדי וזה מעולה כי יודעים שהוא בכיס אבל הוא לא מכביד עליו הפלאפון בגודל המתאים.

כך שהתלונות היחידות מהניסיון של החודש שהיה לי את הפלאפון הזה - הכל מבוצע ברמה טובה מאוד חוץ מהקטע המעצבן שאין חיבור רגיל לאוזניות וזה די מרגיז

*אני לא עובד בסוני אריקסון או כל חברה שעובדת איתה גם לא אורנג',סלקום ופלאפון ככה שאני נטרלי ...

פורסם

5800 הוא מכשיר זול למינסטרים, המחיר ההכרזה שלו היה 279 יורו, (בפועל מכשיר פתוח ללא התחייבות עולה 330 יורו), זה יותר זול ממכשירים כמו N79.

מה הקשר?

זה לא אומר שהוא חרא מכשיר?

אולי פשוט נוקיה רצתה שזה יהיה זול כדי שיעקפו במכירות את האייפון

אתה לא יכול לקבוע את טיב המכשיר לפי המחיר שנקבע.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים