עבור לתוכן

כבר משתגע, רוצה לקנות פלאפון חדש אבל מאד מבולבל מההיצע שיש בשוק

Featured Replies

פורסם

אהלן חברים, אני דיי חדש בנושא הסמארטפונז, עד עכשו הייתי עם הנוקיה המשעמם שיש לכולם, ואף פעם לא ממש האמנתי שאני צריך משהו יותר מזה בפלאפון (מצלמה זה נחמד, אבל אני אף פעם לא לוקח את זה ברצינות בגלל שאני מצלם עם מצלמת Dslr אז ההבדלים מרקיעי שחקים..) כך שמצידי אפילו הבלוקים הישנים היו עדיין טובים לי, כל עוד יש לזה כרטיס זהכון וזה מחייג אני מבסוט. (אה, וצלצולי Mp3)

עכשו בעקרון, עם יציאת הwifi (דור שלישי לא רלוונטי לגביי, כי אני לקוח עסקי ובעסק לא רוצים להפעיל תוכנית של גלישה דור 3 בזול, ככה שזה מאד יקר) התחלתי לגשש, אבל עדיין לא מצאתי משהו טוב (לדוגמא, בn95 הגלישה מאד לא נוחה, כי הkeypad מרגיש מאד רובוטי ולא טבעי)

אבל.. התחלתי לבדוק לגביי איפון, וממש התלהבתי מהדפדפן שלו ומהטבעיות שהכל מרגיש, המקלדת קצת מוזרה כי היא על המסך אבל זה בסדר, ובעיקרון זה מאד נוח. החלטתי לקנות אחד, אבל אני לא רוצה לקנות מהדור הישן (שוב, ממש לא משנה לי כל עניין המשחקים וכל הפיצרים מסביב) והחדש עולה 3600 שקל לסים פריי חדש (בערך כמובן, יש מציאות ב3000)

כבר הייתי מוכן לקנות אותו, כאשר ראיתי את הandroid Htc G1 ב2000 שקל! ועוד התפלאתי לגלות שיש לו מקלדת Qwert מלאה.. וזה מוזר, כי הוא בעיקרון יותר טוב, אז למה הוא יותר זול? הוא פחות טוב ?

"ארוך מדיי לא קראתי" -> אני רוצה פלאפון חדש

חשוב לי שיהיה בו

* wifi

* נח מאד לגלוש (מסך מגע, מקלדת מלאה ייתרון מהותי)

* מסך גדול

* סוללה חזקה היא ייתרון

* gps

לא חשוב לי שיהיה בו משחקים או תוכנות רבות שזה בעצם ה"קלף החזק" של האייפון (כל העולם מפתח לו דברים בסופו של יום.. כי הוא מאד נפוץ) אבל זה יכול להיות פיצר נחמד

תודה רבה רבה לעוזרים!

פורסם

יש לך הרבה מכשירים כאלו

חוץ מאלו שהזכרת

יש את הסמסונג אומניה - מכשיר מומלץ למגזר העסקי (ע"פ שיצא לי להבין)

בקרוב יוצא גם הN97 נראה מבטיח למדי

וגם הPALM PRE

פורסם
  • מחבר

הבעיה שהN97 כנראה יעלה המון אצלנו.. אי אי, כל כך הרבה פלאפונים, אני לא מעודכן!

פורסם

HTC Touch HD

;D

שמח מכל רגע שיש לי אותו.

או שאם אתה נוטה יותר למשחקים גם יש לך את האייפון 3G שגם אחלה של מכשיר, הייתי קונה אותו לולא יצא ה HD.

אבל ה HD יקר, 4K.

אגב, שמעתי על ה G1 שהוא לא משהו, ושהוא לא מוצלח, לא יודע ממש אישית לגביו אבל ראיתי תלונות ברשת עליו.

תנסה לגגל אולי יש משהו ספציפי ומוסבר טוב יותר.

פורסם

גם אני באותה ההתלבטות בין המכשירים האלה. אם יש פה מישהו עם הG1 שירשום איך המכשיר בבקשה...

פורסם

אם כסף אינו בעייה אני יחסית עם חלפינו, ה-HD מרשים מאד.

פורסם

מה לגבי ה-Nokia E71? מכשיר מעולה וקוצר שבחים שממלא אחר כל הדרישות שלך, שווה בדיקה!

פורסם

מסך פצפון, לא יודע כמה יהיה לו נוח לגלוש עליו.

X-WarrioR, אני ממליץ שתכתוב את כל המכשירים שאתה יכול להשיג מהעסק וטווח מחיר.

ה-G1 בעל מערכת הפעלה חדשה מידי, לא הייתי הולך עליו.

היתרון היחידי מבחינתך של האיפון זה המסך מגע שיהיה קשה להשוות אותו למגע במכשירים אחרים, מעבר לזה אין לך (אישית) תמורה למחיר.

פורסם

ה G1 מכשיר מעולה מכל הבחינות.

דבר ראשון- המכשיר עצמו- בנוי בצורה מאוד נוחה, מקלדת גדולה יחסית, מסך גדול.

דבר שני- מערכת ההפעלה שלו-מן שילוב מעולה בין WM לאייפון. יש לה פוטנציאל גדול מאוד מבחינת התוכנות אבל כרגע אין כ"כ הרבה.. אבל כמו שאמרת זה לא חשוב לך.

ואחרון- הוא נורא זול! 400 דולר לגרסה הפתוחה! בלי התחייבות ושטויות מסביב, כמו שאייפון 3G נמכר ב 600 דולר.

פורסם

ראיתי ביקורות דיי קוטלות עליו ברשת..אני אחפש את האתר עוד פעם...

אני מוסיף שאני אישית לא מכיר את המכשיר הנ"ל אם אתה מכיר, אתה יודע :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים