עבור לתוכן

האם הזיכרון הבא יתאים ?

Featured Replies

פורסם

מצ"ב צילום אנליזת המחשב נייד שלי מבחינת היזכרון.

האם הנתונים של הזיכרון אותו מצאתי יתאימו מכל הבחינות לנתוני הנייד שלי ?

יש לציין כי הנייד הוא די ישן (4 שנים וקצת), HP ZE2055EA

והאם במחיר של 160 ש"ח זה שווה ?

אשמח לתשובה מהירה, תודה !!!! :xyxthumbs::smile1:

[attachment deleted by admin]

פורסם

ואני אשמח אם תפרסם תמונה בגודל תקין

ואני יעזור לך

פורסם
  • מחבר

לא כ"כ הצלחתי להבין למה התמונות באמת לא מוצגות טוב כמו תמיד באטצ'מנט.... בכל אופן צירפתי RAR.....

התשובה לשאלתי די חשובה ודחופה.... ???

בכל אופן מדובר כמו שניתן לראות בזיכרון 1GB ודיברתי על קינגסטון, ומלבד העובדה שהם לא הכירו דגם כזה, הם גם אמרו לי כי המחשב הנ"ל בניגוד למה שאני יודע תומך רק בעד 1GB כולל מה שאומר עד 2 יח' של 512MB, אבל זה נראה לי לא נכון כי אני יכול להישבע שבעבר ראיתי שהוא תומך עד 2GB.... אשמח לפתרון גם של התעלומה הזו....

תודה !!!!

[attachment deleted by admin]

פורסם

אז ככה הזכרון המוצע אכן מתאים למחשב שלך מדובר ב MHZ זהה

333 MHZ בקיצור PC2700 בקיצור הוא מתאים

אבל הייתי מציע לך לבדוק אם המחשב שלך תומך ב 400 MHZ וכך תוכל לקנות 1GB זכרון ולוותר על אלה

( ברגע שתקנה 400 MHZ אם זה יתאים לך ותשלב אותו עם 256 אחד מהזכרונות שעובד על 333 המהירות של ה 400 MHZ אם תקנה

תוגבל גם היא ל 333 MHZ בקיצור הכרטיס שהראת מתאים לך אבל זכור שאתה צריך לוותר על אחד הזכרונות הקיימים)

עניין נוסף

לגבי התמיכה בנפח הזכרון

אני יכול לראות לך עכשיו 4 אתרים על דגם מחשב מסויים וכל אתר רושם

משהו אחר מעבד שונה תמיכה בזיכרון שונה ועוד

אני גם מאמין ששלך תומך עד 2 לפחות כי המחשבים החדישים תומכים עד 8

בדוק זאת אם כן תקנה 2 GB שווה את ההשקעה

פורסם
  • מחבר

השאלה אם הגורם היחיד הקובע בהנחה שהמחשב אכן תומך ב-1GB הוא באמת המהירות שהיא 333HZ PC2700

או שהגורם הוא גם האם יש בנקים של זיכרון משני צידי הסטיק... שאולי גם זה גורם קובע...לצערי יש רק 333 אין 400 ...

המחיר שווה אגב ? :nixweiss:

פורסם

קרא את הסטיקי בנוגע לזכרונות, יש שם מידע רלוונטי לגבי כיצד תדע אם סטיקים מתאימים לך למחשב, חשיבות התדר ונפחים:

http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=357604.0

התאמה למחשב או תמיכה בנפח זכרון אינם פועל יוצא של התדר (שאינו האלמנט המרכזי כאן).

הגורמים הקובעים את הנפח האפשרי הם הצ'יפסט והביוס. בדוק לשם התחלה באיזה צ'יפסט מדובר.

פורסם
  • מחבר

קראתי את הסטיקי ואני עדיין לא יודע אם זה יתאים...

באתר מסויים בו רשום באופן מפורש כי סטיק אחר מסויים (אותם נתונים כמו זה שהבאתי כאן) יעבוד פרפקט עם הדגם הספציפי, אך המתח הוא 2.5V , מלבד זאת כל הנתונים זהים... וההוא שהבאתי כאן המתח שלו זה 2.6V האם זה מהווה בעיה כלשהי ? כי אם לא אז כדאי שאני אקנה כי אחרת זה יאזל... והאם 160 ש"ח נחשב זול עבור סטיק כזה ?...

תודה על המאמץ ! :xyxthumbs:

פורסם

הראה את הנתונים מתוך לשונית הצ'יפסט וה-Memory.

עקרונית לא אמורה להיות בעיה עם נפח הזכרון, אבל כמו תמיד עם מחשבים ניידים עדיף לקנות במקום שיאפשר לבדוק את התאימות במקום לפני הרכישה.

פורסם
  • מחבר

היי :)

הפרטים היחידים שיש על המוצר הינם: Dell inspiron 700m 710m 1Gb DDR PC2700 RAM Memory (single stick)

אני לא חושב שאם רשום DELL אבל כל שאר הנתונים מתאימים צריכה להיות עם זה בעיה כלשהי... לא ?!

פורסם
  • מחבר

ויש לך אפשרות רק לומר לי אם הוא יתאים ל- HP ze2055EA כי זה עבור מחשב לסטודנטית ואני לא כ"כ רוצה לפשל בעניין :-\

פורסם

תאורטית אמור להתאים.

אבל בפועל, כפי שנאמר מחשבים ניידים תמיד הרבה יותר בררניים בזכרונות שהם אוהבים.

פורסם
  • מחבר

מקסימום שולחים מקבלים REFUND ומפסידים 16$... לא קריטי... :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים