עבור לתוכן

נוקיה N97 יותר טוב מהאייפון

Featured Replies

פורסם

חברה נא לחזור לנושא!

אני יכול להגיד מנסיון עם אייפון שהתקנה לא זהירה של תוכנות מכבידה על הביצועים שלו.

אבל אני מניח שזה דבר שאפשר להגיד על כל טלפון שיש לו מערכת הפעלה פתוחה.

טעות בידך. יש לי N95 עם גרסה 31.0.0.17 והוא עובד מעולה. כמה תוכנות מותקנות לי עליו....? בערך 15.

• תגובות 203
  • צפיות 26k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

הכוונה היא שאם אתה מתקין תוכנות שמתעסקות עם המערכת הפעלה עצמה (כמו שינוי סקינים וכו') באופן לא מבוקר יכול לגרום לבעיות. אין בעיה גם להתקין 100 אפליקציות ושהכל יעבוד פיקס.

פורסם

אכן, yousux צודק.

פורסם

לא חושב כך. בכל זאת, RESET למכשיר מסדר כמעט הכל.

האם אפשר לעשות RESET ל אייפון?

הכוונה RE BOOT. ולא מחיקה או משהו כזה.

פורסם

בוודאי שאפשר, זה מסדר לטווח קצר מאוד, עד ששוב התוכנות משתלטות על הזכרון.

פורסם

אפשר באיפון לשחק משחק (על שקט) בזמן שברקע מתנגן פלייליסט מהנגן?

או אותו דבר רק עם דפדפן אינטרנט במקום משחק...

כי תכלס זה הדבר שהכי אהבתי בסימביאן, הפשטות לעבור בין תוכנות שרצות ברקע בלי שיפריעו אחת לשניה.

פורסם

בחלק מהמשחקים אתה נשאל אם תרצה לשמוע מוזיקה של המשחק או מהפלייליסט שלך.

ממה ששמתי לב, מדובר במשחקים שמגיעים מבית היוצר של חברות משחקים רציניות כמו ויונדי ועוד.

אין אפשרות לגלוש באינטרנט ולשמוע מוזיקה במקביל כי התמיכה של המכשיר במולטי-טסקינג מוגבלת יחסית בשלב זה.

כל הנושא של מזעור תוכנה שרצה כדי להפעיל אחרת בעייתי במה שקשור לתוכנות של אפל עצמה.

מצד שני, יש תוכנה שנקראת backgrounder והיא מאפשרת להריץ דברים ברקע.

אפל משחררת עדכוני מערכת הפעלה אחת לחודשיים-שלושה, כך שמה לא קיים היום יהיה קיים בהמשך הדרך.

פורסם

בכל מה שקשור לניגון מוזיקה ע"י תוכנת ה IPOD המכשירים האלו עושים את זה מעולה, ואפשר לשמוע את המוזיקה ברקע בלי בעיה בכל אפליקציה אחרת (ובמשחקים נורמלים כמו שנאמר). אפילו אפשר בקלות ע"י לחיצה להגיע לתפריט מהיר ולשנות את השיר מבלי לחזור לנגן. (אפשר לגלוש ולשמוע מוזיקה).

פורסם
  • מחבר

אפילו אפשר בקלות ע"י לחיצה להגיע לתפריט מהיר ולשנות את השיר מבלי לחזור לנגן. (אפשר לגלוש ולשמוע מוזיקה).

כן, באייפוד אם אתה רוצה לשנות שיר אתה לוחץ פעמים על המקש של התפריט.

ממש נוח יש לי אחד כזה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים