פורסם 2009 בינואר 1716 שנים בכל פלאפון של נוקיה יש אפשרות בכרטיס זיכרון לשחזר את הגדרות היצרן.מקווה שעזרתי.ד"א יש'ך 5800. אני מתכוון לקנות אותו.איך המכשיר? עובד בצורה מהירה?יש לי N73 עם 3.2 מגה פיקסל והיא אחת המצלמות הגרועות. איך זה בנוקיה 5800?
פורסם 2009 בינואר 1716 שנים מחבר איך קשור הכרטיס זיכרון לפרמוט של המכשיר?זה בהגדרות של הטלפון ורשמתי שעשיתי את זה וזה לא עזר, אני רוצה לאתחל הכל, שלא יהיו קבצים ולא מספרי טלפון, כלום...להתחיל מאפסהמכשיר מצוין, אני מרוצה ממנו מאוד, עובד פיקס בצורה ממש מהירההיה לי E65 לפניו שהוא כמו הN73 בקטע של תקיעות ואיטיות וההבדל הוא עצום\מבחינת מצלמה, סבירה פלוס, לא משהו שמרגש אותי, זה נחמד לצלם בפלאפון מדי פעם אבל להשתמש בזה כמצלמה אי אפשר כמעט עם אף פלאפון שקיים היום, בשביל זה תקנה מצלמה דיגיטלית
פורסם 2009 בינואר 1716 שנים בשביל להפתר מהקבצים צריך לפרמט את הכרטיס זיכרון.בשביל "לשחזר הגדרות יצרן" יש גם אופציה במכשיר, וגם אפשר לעשות זאת ע"י חיבור המכשיר למחשב בתוכנת Nokia PC Suite.
פורסם 2009 בינואר 1816 שנים מבחינת מצלמה, סבירה פלוס, לא משהו שמרגש אותי, זה נחמד לצלם בפלאפון מדי פעם אבל להשתמש בזה כמצלמה אי אפשר כמעט עם אף פלאפון שקיים היום, בשביל זה תקנה מצלמה דיגיטליתN82, INNOV8...
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.