עבור לתוכן

פלאפון למוזיקה...

Featured Replies

פורסם

אני מחפש פלאפון למוזיקה שיהיה יפה מגניב וטוב למוזיקה... חשוב מאוד שיהיה כניסה של PL 3.5

לא משנה חברה.. תקציב יכול להיות לא קטן תלוי אם המכשיר כדאי...

אה... וגם מאוד חשוב שיהיה עברית...

פורסם

במידה ואתה מעוניין יש לי הצעה בשבילך בפרטי.

פורסם
  • מחבר

לא מעוניין ביד שניה.. חדש לחלוטין מחנות אבל רצוי מאוד מאורנג'...

וגם אני מבקש דעה אובייקטיבית והצעות לפלאפונים יפים...

פורסם

אם כך ההצעה מציע לך את הW902I שהוא פלאפון המוזיקה הכי טוב שיש כיום.

מצלמה 5MP

מכשיר מהיר מאוד

מעולה למוזיקה

קטן יחסית.

מומלץ! היה לי אותו כשבוע לניסיון ונהנתי ממנו מאוד! הסוללה חזקה מאוד ומספיקה ל4 ימים ללא טעינה בשימוש כבד.

ניתן להשיגו באורנג' או בסלקום.

יש גם את הW595 שהוא מצוין בהחלט עם GPS

פורסם
  • מחבר

תודה... (פירטת כמה דברים שמיותרים לי בעליל... GPS?! אני תלמיד! אפילו אין לי רישיון....) פשוט אני תקוע עם הפלאפון שלי כבר המון זמן ואח שלי רוצה להחליף לי בקרוב... אני בודק את האפשרויות...

מה אתם אומרים על האייפון במוזיקה? (אובייקטיביות בבקשה...)

פורסם

אם כך ההצעה מציע לך את הW902I שהוא פלאפון המוזיקה הכי טוב שיש כיום.

מצלמה 5MP

מכשיר מהיר מאוד

מעולה למוזיקה

קטן יחסית.

מומלץ! היה לי אותו כשבוע לניסיון ונהנתי ממנו מאוד! הסוללה חזקה מאוד ומספיקה ל4 ימים ללא טעינה בשימוש כבד.

ניתן להשיגו באורנג' או בסלקום.

יש גם את הW595 שהוא מצוין בהחלט עם GPS

יש לי אותו, והמכשיר פשוט בנוי לMUSIC!

יש לך בצד כפתורי שליטה על המוסיקה, 3 כפתורים הימני ביותר זה "הבא" ואם השיר כבר פועל ואתה לוחץ ארוך אתה פשוט רץ לאורך השיר עד שאתה מפסיק בנק' שאתה רוצה לשמוע את השיר נניח מהאמצע, האמצעי זה פליי וסטופ, והשמאל זה ההפך מהימני.

יש גם לחצן למעלה שבזמן שאתה לוחץ עם התנועות יד שלך אתה יכול לשלוט על להעביר שיר להבא או לקודם, להגביר ולהנמיך, וגם כשאתה מנער - אתה פשוט מוציא שיר באקראי.

הגירסאת WALKMAN שלו היא גירסא שלוש, מדהימה, ומגיע עם 8GB - עוזר מאד לכמויות של שירים.

וכמובן שהאיכות סאונד שלו מדהימה גם כשהגברתי את האקווליזיר בשביל להוציא סאונד יותר חזק - ופה הוא טיפה נפל, הפלאפון הקודם שלי (W660I) יותר חזק ממנו בעוצמת ווליום אבל לא באיכות.

עד כה, שמעתי שזה הפלא הכי איכותי למוזיקה שיש בשוק.

פורסם
  • מחבר

אני לא בטוח אם את הW902I או את הW595... הW595 נראה הרבה יותר טוב (סליידר זה יפה...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים