עבור לתוכן

C902I VS F480

Featured Replies

פורסם

ה-902 לדעתי קצת יותר שימושי, הטאצ' ב-480 הוא גימיק ותו לא, וגם דיי גדול בתור מכשיר.

מה חשוב לך בסלולאר ?

פורסם

2 המכשירים עם מע' הפעלה סגורה. לכן אם כבר הולכים על מכשיר מסוג זה, הייתי הולך על המכשיר עם המסך הגדול ביותר.

פורסם

ואולי מצלמה חשובה לו יותר ?

למרות שאני מסכים כי המסך ב-902 הוא בדיחה רעה(מבחינת גודל).

פורסם

המצלמה טובה.

פורסם

כאמור הוא יאלץ לבחון מה חשוב לו יותר.

פורסם
  • מחבר

מצלמה וסאונד לא כ"כ מעניין אותי אנ ילא משתמש בזה כ"כ הרבה

אני מחפש פלאפון שאף פעם לא ישעמם אותי, שיהיה לי נוח איתו, היה לי עד עכשיו W660I והאמת שאני הייתי דיי מרוצה ממנו עד עכשיו, הוא אף פעם לא שעמם אותי..

אבל מצד אחד אני מסתכל על זה ככה, אם אני לוקח את הC902I אני משתדרג אך ורק במצלמה, פשוט מצלמה 5MP, ואם אני לוקח את הסמסונג

הכל משתנה, הממשק, הטאצ' יחדש לי אבל אני לוקח הימור, אם יהיה לי נוח או לא עם מסך טאצ'.

ומצד שני, אני דיי מבסוט מהW660I אם לא הייתי מקבל פלאפון בחינם לא הייתי מחליף אותו כי אני לא מרגיש צורך, וסביר להניח שאם אקח את הC902I זה פשוט ימשיך את המורשת של הW660I אצלי וסביר להנח שאהיה יותר מבסוט מהפלאפון.

:( מבולבל מאד, אם אפשר תגובות עד 5 ככה אשמח כי סביר להניח שב5 אני הולך לקחת.

פורסם

:( מבולבל מאד, אם אפשר תגובות עד 5 ככה אשמח כי סביר להניח שב5 אני הולך לקחת.

:screwy:

רק אחרי 5 תגובות ? מה הקשר בין כמות תגובות לכדאיות קנייה ?

פורסם

המצלמה של הסמסונג לא פחות טובה משל ה C902, אפילו יותר טובה (וכוללת פלאש זינון).

כאחד שניסה את שני המכשירים אני יכול להגיד לך שהסמסונג עדיף בהרבה.

יש לו מערכת הפעלה מאוד נוחה.

מסך מגע גדול מאוד שתוכל לראות הכל בבירור, אבל לא יגרום לטלפון להיות גדול מדי. (והוא לא)

ספיקר חזק.

איכות סאונד טובה מאוד, וגם תוכנת הנגן נוחה ושימושית מאוד, כמעט כמו זו של נגן יעודי מתקדם.

בגלל שאתה לוקח את שניהם בחינם, בהחלט הסמסונג.

אם לא, את ה SE כי הסמסונג ממש לא שווה את המחיר שהוא עולה.

אלו המכשירים היחידים שאתה יכול לקחת?

פורסם

תוכל לתת רשימת מומלצים לטעמך, בלי התייחסות לצרכים. פשוט מכשירים טובים שרצים היום בסלקום.

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה לכל מי שעזר אבל בסוף לקחתי את הw902i, כי מסתבר שאני לא יכול לקחת את הc902i

הוא אותו דבר בדיוק כמו הc902i רק שהוא מתקדם יותר מבחינת סאונד מה902, וה902 מתקדם מבחינת מצלמה

שניהם 5mp.

אמממ וקיבלתי איתו סטיק של 8gb.

למה לא לקחתי את הסמססונג ברגע שאמרו לי שאי אפשר לקחת את הC902? פשוט כי יש לי עדיפות טיפה יותר לסאונד, אני מרוצה מהSE שליווה אותי עד עכשיו ואני מאמין שזה ממשיך את המורשת שלו אצלי, קיבלתי איתו סטיק של 8GB כבר ניצלתי 6.5 מתוכם..

יש מחשבות שוואלה הסמסונג היה יכול להיות בחירה יותר טובה, אבל מבחינת מסך מגע... איך לי כ"כ עדינות, ואני לא כ"כ רואה את עצמי מתחיל להתעסק בדיקנות ובעדינות.

פורסם

בחירה מוצלחת :xyxthumbs:

אני מחזיק את הC902 והוא מעולה.

רק רציתי לדעת, האם בW902 יש לך כיסוי למצלמה או שהיא חשופה?

אגב, אם כבר אתה מחזיק את המכשיר הזה, אמליץ לך על הMP70, הרמקולים הניידים החדשים של SE...איכות עוצרת נשימה והם מתניידים בהחלט לכל מקום.

http://www.celiko.de/upimages/mps70k1.jpg

איכות צליל מטורפת ועולים בסה"כ 120~ ש"ח...

אני קניתי מסלקום בזמנו וזו אחת הקניות החכמות שעשיתי לפלאפון.

פורסם
  • מחבר

בחירה מוצלחת :xyxthumbs:

אני מחזיק את הC902 והוא מעולה.

רק רציתי לדעת, האם בW902 יש לך כיסוי למצלמה או שהיא חשופה?

אגב, אם כבר אתה מחזיק את המכשיר הזה, אמליץ לך על הMP70, הרמקולים הניידים החדשים של SE...איכות עוצרת נשימה והם מתניידים בהחלט לכל מקום.

http://www.celiko.de/upimages/mps70k1.jpg

איכות צליל מטורפת ועולים בסה"כ 120~ ש"ח...

אני קניתי מסלקום בזמנו וזו אחת הקניות החכמות שעשיתי לפלאפון.

לא אין לו כיסוי למצלמה, והמצלמה לא כזאת איכותית כמו הC :) מכיוון שזה Caybershot וזה Walkman..

והרמקולים האלו חזקים ועמידים?

כי קיבלתי אוזניות שאפשר לנתק אותן באמצע החוט ולחבר כבל סטנדרט, שזה בעצם יכול להיות לא מעט דברים.. בין היתר רמקולים רבי עוצמה :)

כמו של מחשב :P

פורסם

הרמקולים האלה עמידים ועם צליל מטורף...

הייתרון של הרמקולים האלה על פני כל רמקול אחר, הוא העובדה שמדובר ברמקולים שיכולים להכנס לך לכיס ולא דורשים חיבור לחשמל ו\או לבטריה...החשמל מועבר באמצעות החיבור של הרמקולים לפלאפון.

וכן, עם כל מכשיר חדש מקבלים אוזניות "נתיקות". רק שהניידות של הרמקולים עושה את שלה בעניין הזה.

פורסם
  • מחבר

פששש נראה לי אני אמצא מקום לקנות כאלה :) בנס ציונה קרוב לוודאי שלא יהיה אותם בתחנות סלקום

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים