עבור לתוכן

Palm Pre - סלולרי מהפכני מבית פאלם, נראה כמו הסלולר&

Featured Replies

פורסם

הסלולרי חדש מבית Palm, המכיל בתוכו כמות עצומה של טכנולוגיות שהיינו רוצים לראות בסלולרי

שלנו ונראה שהוא הולך לשבור את השוק ולתת תחרות קשה ל- iPhone ול- N97 הקרב ובא.

זה מה שקורה לחברות שתופסות תחת כמו אפל עם ה- iPhone ,שלו חסרות פונקציות שקיימות שנים!

יש למכשיר מולטי טאץ' זהה לזה של ה- iPhone, מערכת הפעלה חדישה ומדהימה, הטענה ללא כבלים וכמעט כל פיצ'ר

שתרצו בסלולרי המושלם שלכם.

סוף סוף מכשיר בלי חסרונות בוטים כל כך שאני ישמח לשלם עליו ולא ארגיש שעקצו אותי!

כל הפרטים סרטונים ותמונות פה Palm Pre

מכשיר מטורף!!!!

palm-pre-rm-ces-main-600.jpg

מקווה שאהבתם, אני ממש התלהבתי מהמכשיר.

אנשים תגיבו בבקשה.

פורסם

נראה לא משהו, ואף פעם לא האבתי את המערכת Palm os.

הוא גם לא יעבוד בארץ, מכשיר EVDO, שרק פאלפון עובדת אליה בארץ, בלתי אפשרי לחבר מכשירים מחו"ל לפאלפון.

פורסם
  • מחבר

אחי,

אני מבקש ממך להכנס לפרטים המלאים בכתבה ואני אסביר למה:

1. מרגע יציאת המכשיר בלעדית לספרינט (נכון הם משתמשים ב- EVDO) הוא יצא תוך זמן קצר

בגרסת GSM.

2. Palm פיתחה מערכת הפעלה חדשה מאפס בשם WebOS, תראה את הסרטונים בכתבה, היא נראת מדהים!

גם אני מלא מחבבי פאלם, בלשון המעטה, אך הם ייצרו מערכת הפעלה מדהימה עם יכולות שלא

נראו כמותם בשוק הסלולר.

אני ממש לא פאן-בוי של פאלם ובקרתי אותם שנים על מכשיריהם הגרועים.

אך אני חייב להודות הם עשו פה מכשיר מדהים!

בבקשה חברים לפורום, קודם כנסו לכתבה תקראו תראו את הסרטונים ואז תגיבו.

שניצור דיון ענייני.

פורסם

לינק לא תקין .

פורסם

אבל למתי לצפות גרסאת GSM? אם גרסאת הEVDO צפוייה לצאת באמצע 2009 (שזה עוד חצי שנה) ולמתי גרסאת הGSM? לעוד 9 חודשים? שנה? עד אז כבר בטח יהיו איפונים חדשים, נוקיות טאצ' חדשות וHTC עם WIMO 6.5/7.

פורסם
  • מחבר

הלינקים תוקנו מצטער.

Rated M for Mature אני מקבל את הביקורת שלך ואני מבין את כוונתך.

רק שאני כבר לא אופטיני ואני מאמין רק למה שאני רואה.

אחרי אכזבות כמו ה- G1 המכוער, מכשירי HTC האיטיים, ה- iPhone שנותן הרבה ובעצם כלום

ונוקיה שישנה בעמידה ורק לאחר שאיבדה 30% במכירות נזכרה להציג מכשיר כמו ה-N97 שגם הוא רחוק משלמות,

ה- Palm Pre הוא משב רוח מרענן ומעודד. אל תשכח שזהו רק המכשיר הראשון, והוא כבר נראה מצוין!

בהכרזת המכשיר הודיעו שיהיו מכשירים נוספים עם מערכת ההפעלה החדשה.

ההכרזה המלאה לצפייה: http://www.palm.com/us/products/phones/pre/palm-pre-ces.html

פורסם

אני לא חושב שהוא נראה מצוין, יש מה ללמוד על עיצו במנוקיה ואפל, אבל נראה ככניסה לא רעה לשוק הסלולאר ונראה מה יצא מכל זה בטווח הזמן עד היציאה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים