עבור לתוכן

globalsat BT-359S VS BT388 גיליתי מקום זול!

Featured Replies

פורסם

אוקי אני רוצה לקנות מקלט Gps כדי שאוכל לחבר אותו לipaq שלי בתקשורת בלוטות'.

צמצמתי את האפשרויות לשניים של חברת Globalsat המוכרת והטובה.

מסתבר שהbt-388 אומנם ישן אך פופולארי ועולה יותר והדגם החדש

Bt359s שהוא באשכרה עובד על כח סולארי!

וגיליתי גם שבאנגליה המחירים של החבר'ה האלה הם חצי מחיר מהארץ.

קרוב משפחה יהיה שם עוד שבועיים אז נוכל לקנות שם!

הbt-388 עולה 370 ש"ח

והbt359s עולה 270 ש"ח

קיצר מי אתם ממליצים?

מי יותר טוב?

ולמה הbt388 הישן עולה יותר מהדגם החדש והסולארי?

פורסם

איפה קראת ש-BT-359S עובד על אנרגיה סולרית? לדעתי אתה טועה. יש לו רק עיצוב "solar-look design"

יש כמה מכשירים שיש להם מקלט סולארי אבל זה לא אומר שהם יכולים לפעול לחלוטין בלי סוללה.

המקלט הסולארי רק מאריך את החיי סוללה בכמה שעות בודדות אבל הוא לא יכול לטעון את הסוללה או להפעיל את המכשיר לבד.

ה-BT-338 מכשיר מעולה. יש לי אותו עוד מהתקופה שהוא עלה בארץ 1200 שקל.

יש לו סוללה ענקית אבל הוא גם גדול מאד ומגושם יחסית. לדעתי הוא יקר יותר רק בגלל שיש סביבו הייפ מיותר ובטח הפסיקו ליצר אותו.

יש לי גם מקלטים זולים של HOLUX והם מתפקדים בדיוק אותו דבר כך שאין טעם להשקיע במקלט יקר.

המקלט הזה למשל יעלה לך 220 שקל כולל משלוח עד הבית

http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.8840~r.77291022

אפשר גם למצוא ב-eBay זולים יותר רק חשוב לדעתי לא לקנות מקלטים אנונימים...

הנה HOLUX אחד ישן יחסית ב-170 שקל כולל משלוח

http://cgi.ebay.com/Holux-Bluetooth-GPS-Receiver-for-PDA-or-Smartphone-ca1_W0QQitemZ140293065608QQcmdZViewItemQQptZLH_DefaultDomain_2?hash=item140293065608&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=66%3A2%7C65%3A15%7C39%3A1%7C240%3A1318

פורסם
  • מחבר

איפה קראת ש-BT-359S עובד על אנרגיה סולרית? לדעתי אתה טועה. יש לו רק עיצוב "solar-look design"

אתה צודק, הטעו אותי.

BT-359W ___________________ BT-359S

images167_1.jpgimages168_1.jpg

בכל מקרה אני אלך על זה כי יש עליו בקורות טובות ואני יכול להשיג אותו בזול כי אחי טס לאנגליה עוד מעט.

המחירים באנגליה (שם אני קונה):

ה BT-388 עולה 370 ש"ח

וה BT-359 עולה 270 ש"ח

אשמח לדעת אם משהו התנסה במקלטים הללו ויכול להמליץ.

מי יותר טוב?

ומה שהכי חשוב, שמעתי שיש טכנולוגיה של קולטי GPS ששומרת את הנקודות האחרונות במכשיר וככה מפחיתה משמעותית את זמן מציאת הלווינים.

האם המכשיר הזה (BT-359) תומך בזה? - אם לא אז איזה מכשיר מומלץ תומך בזה?

פורסם

בכל מקרה אני אלך על זה כי יש עליו בקורות טובות ואני יכול להשיג אותו בזול כי אחי טס לאנגליה עוד מעט.

אתה יכול להשיג מכשירים יותר זולים כולל משלוח עד הבית. נראה לי עדיף.

גם HOLUX קיבלו ביקורות טובות על המכשירים שלהם. זה לא בעיה לקבל ביקורות טובות כשמשתמשים בצ'יפסט טוב כמו SIRF או MTK.

ההבדל בין היצרנים הוא רק בעיצוב ובסוללה. את הצ'יפסט גם ככה שניהם קונים מיצרן אחר כך שכמעט ואין הבדל בינהם.

לדעתי הוא יקר יותר רק בגלל שיש סביבו הייפ מיותר ובטח הפסיקו ליצר אותו.

אולי גם בגלל שיש לו סוללה ענקית.... עדיין 370 שקל למקלט זה יקר מאד בימינו ולא מצדיק את המחיר.

ומה שהכי חשוב, שמעתי שיש טכנולוגיה של קולטי GPS ששומרת את הנקודות האחרונות במכשיר וככה מפחיתה משמעותית את זמן מציאת הלווינים.

האם המכשיר הזה (BT-359) תומך בזה? - אם לא אז איזה מכשיר מומלץ תומך בזה?

כל מקלט GPS מהעשור האחרון שומר את הנקודות האחרונות והלווינים שאותם הוא קלט ברגע שסגרו אותו.

בגלל זה ה-FIX הראשוני לוקח רק כמה שניות. ואם תדליק את המכשיר במדינה אחרת, יקח לו הרבה יותר זמן לקבל FIX.

יש גם מקלטים שיש להם זכרון מורחב יותר שמשמש להקלטה של נקודות ציון ומסלולים שאפשר לראות אותם אחר כך במחשב.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה אני אלך על ה-

globalsat BT-359W

אני אוהב את העיצוב - והוא ממש דק.

למה אתה אומר שיש דגמים יותר טובים של HELIX? אתה יכול לפרט במה יותר טובים? ואיזה?

שוב תודה

פורסם

איפה כתבתי שיש דגמים טובים יותר של HOLUX? קראת בכלל מה שכתבתי?

כתבתי שיש דגמים שטובים באותה מידה אבל עולים הרבה פחות. זה הכל.

פורסם
  • מחבר

תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים