עבור לתוכן

שאלה בנוגע לiPod Classic ומערכות הפעלה חלופיות

Featured Replies

פורסם

שלום, הגעתי לפורום הזה כשחיפשתי מידע על מערכות הפעלה חלופיות לאייפוד (מתנצך מראד אם המינוח שלי לא נכון, אני דיי בור בנושא)

יש לי את האייפוד קלאסיק (120 ג'יגה) והוא דיי סבבה, הבעיה היחידה היא שאני לא סובל את itunes או את השיטה המרגיזה של הנגן לסדר שירים לפי הinfo ולא לפי התיקיות, (עד כה הייתי משתמש בiAudio עתיק של 20Gb, וחוץ מזה שהוא נראה כמו בלטה, שקל כמו אחת כזאת, והיה לו מסך קטן עם רזולוציה נמוכה, הסתדרתי עם המערכת הפעלה שלו רק בגגל שהיא סידרה את השיריום לפי תיקיות, ולא ניסתה לעזור לי בפולניות חונקת.

הבנתי שיש איפודלינוקס ורוקבוקס, ורציתי לדעת אם יש עוד משהו שכדאי להשתמש בו, והאם כדאי להתשמש במשהו כזה למרות שהאחריות עדיין לא פגה. (ואם בכל זאת אני אוכל לחזור למערכת ההפעלה המקורית?)

תודה, וסליחה אם שאלתי משהו שכבר שאלו,

עומר.

פורסם

אתה מתכוון לאלטרנטיבה לiTunes?

אם כן יש את Yamipod ומאות אחרות..

פורסם

אני חושב שהוא מדבר על פירמוט האיפוד והתקנה של מערכת חלופית עליו...

פורסם
  • מחבר

הבעיה שלי היא פחות ה iTunes עצמו ויותר הדרך בה המכשיר עצמו פועל

פורסם

יש לי המון ניסיון עם האיפון, לחזור למקורית תמיד אפשר (זה שחזור הגדרות יצרן בiTunes) מה שכן אני לא מכיר כל כך את

האייפוד עצמו...

פורסם
  • מחבר

אוקי, עכשיו, הבנתי שיש רוקבוקס ואיפודלינוקס,

מה עדיף?

יש דברים נוספים?

כדאי לחכות עד גמר האחריות?

פורסם

אין עדיף, עכשיו קצת קראתי על שתי המערכות וזה מאוד תלוי בך, מה שכן הROCKBOX נראה יותר וותיק טיפה

ושם אולי יהיו פחות באגים...

פורסם

באסה, אבל אתה לא יכול להחליף מערכת.

פורסם

יש (לפחות באייפון) דרך לעבוד על אייטונס ולהתקין קובץ ריסטור ערוך, ככה אנשים בדרך כלל פורצים או פותחים את המכשיר

לארץ, האמת שלא נתקלתי במערכת הפעלה חלופית שלמה אבל טוב ללמוד משהו חדש...

אם תקרא את ההוראות שהם מספקים אני בטוח שתצליח, בכל מקרה אתה תמיד יכול לשחזר את התוכנה של אפל...

פורסם

לקלאסיק אין רוקבוקס. וחבל כי זאת מערכת הפעלה מעולה ואם הייתה תומכת בקלאסיק הייתי ממליץ לך להתקין בלי לחשוב בכלל. ואז גם לא היית צריך לחפש מעבר לזה כלום.

בקשר לאייפודלינוקס אני לא יודע. אני לא מכיר את המערכת הזאת.

פורסם

נכון לצערינו Apple: 1st through 5.5th generation iPod, iPod Mini and 1st generation iPod Nano

([glow=red,2,300]not the[/glow] Shuffle, 2nd/3rd/4th gen Nano, Classic or Touch)

אולי הם עוד יוציאו גם לאלא שחסרים, אבל לא הייתי מחזיק את הנשימה, אגב מבדיקה קלה גם הלינוקס לא תומך ב...CLASSIC

פורסם
  • מחבר

אין ולא תיהיה? (ז"א יש משהו שמונע את זה) או אין -כרגע-?

פורסם

לא הצליחו לפרוץ, וחלק מהמכשירים יצאו ב2006 ועדיין לא הצליחו לפרוץ אותם.

פורסם

אין ולא תיהיה? (ז"א יש משהו שמונע את זה) או אין -כרגע-?

אני לא מגד עתידות אז אני לא יודע, אני מאמין שיפרצו את זה בסוף, אגב גם עיברית הבנתי שעוד אין לקלסיק...

פורסם

כמו שכבר נאמר, אי אפשר לדעת.

כאן אתה יכול לראות על מה עובדים כרגע.

http://forums.rockbox.org/index.php?PHPSESSID=f9dfda63cb7fb3e8fcb016ecb8559fe5&board=16.0

כאן יש דיון ספציפי על הקלאסיק, אבל לא נראה שיש כרגע משהו בפיתוח

http://forums.rockbox.org/index.php?topic=19622.0

מה שקרה זה שאפל עברו לצ'יפים מסוג שונה החל מהנאנו דור שני אם אני לא טועה, ומאז עדיין לא הצליחו לפרוץ אותם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים