עבור לתוכן

מה הבעיות העיקריות שיש עכשיו בנוקיה 5800?

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

אם זה ככה בכל פלאפון אז למה אתה מופתע?

מה עוד היית רוצה שיהיה בו?

פורסם

לא הבנתי מה זה אומר.

לא תומך בכל מיני דברים שכן היית רוצה שיתמוך בדפדפן...אבל זה ככה בכל פלאפון....

פורסם
  • מחבר

באיזה פרמטרים הוא יותר טוב מהאייפון חוץ מסוללה וSIMFREE?

פורסם

באיזה פרמטרים הוא יותר טוב מהאייפון חוץ מסוללה וSIMFREE?

זה לא יגמר אם נתחיל לפרט מהמערכת הפעלה הפתוחה ועד לבלו טות'...

לא הבנתי מה זה אומר.

מנוקיה הייתי מצפה ליותר... משהו שעוד לא עשו...

צריך איזה תמיכה בעמוד מלא... או לפחות תמיכה מלאה בפלאש... אגב מישהו יודר אם אפשר להתקין עליו קומפיילר של C?

פורסם
  • מחבר

השאלה היא האם שווה להתעסק עם כל הבלאגן של האייפון עם הפריצות והכל או ללכת על בטוח עם הנוקיה?

פורסם

האיפון וה5800 זה מכשירים שונים לגמרי, וגם צריך להתחשב ב5800 זול בהרבה.

פורסם
  • מחבר

אני יודע שהם שונים אבל זה לא עונה לי על השאלה

פורסם

אחרי יומים עם המכשיר אני בהחלט יכול להמליץ עליו, הוא מהיר, פשוט לתפעול ובגדול מכשיר מוצלח. יש לו בעיה שהוא קופא מדי פעם וצריך להסיר את הסוללה שלו כדי להפעיל אותו מחדש אבל אני מאמין שהבעיות האלו יעלמו בגירסא הבאה. אם יש לך עוד שאלות כלשהן לגבי המכשיר אתה מוזמן לשאול אותי.

פורסם
  • מחבר

יש מצב שניסיתי לחבר אותו לטלויזיה?

פורסם

איך המסך מגיב? טוב או עילג כמו ה ויוטי?

פורסם

אחרי יומים עם המכשיר אני בהחלט יכול להמליץ עליו, הוא מהיר, פשוט לתפעול ובגדול מכשיר מוצלח. יש לו בעיה שהוא קופא מדי פעם וצריך להסיר את הסוללה שלו כדי להפעיל אותו מחדש אבל אני מאמין שהבעיות האלו יעלמו בגירסא הבאה. אם יש לך עוד שאלות כלשהן לגבי המכשיר אתה מוזמן לשאול אותי.

עדכנתה כבר לגרסא V11? אני חייב לציין שגם אני כניראה קונה אותו חודש הבא.

פורסם

עדכנתה כבר לגרסא V11? אני חייב לציין שגם אני כניראה קונה אותו חודש הבא.

עדין לא מאחר שאמנם הגירסא החדשה מוכנה אבל עדין לא שוחררה לציבור. כמו שאני מכיר את נוקיה גילו איזה באג קאטסטרופלי בגירסה הזו :silly:

http://www.symbian-guru.com/welcome/2008/12/5800-xpressmusic-firmware-updated-to-v11008.html

פורסם

אנשים מתלוננים על כך שהמכשיר עשוי מפלסטיק ולא עטוף במעטפת אלומיניום כמו הI-Phone

אף אחד לא קונה היום את הדור הראשון, ה-3G חיצונית מפלסטיק אז זה לא רלוונטי.

בקשר ל-5800 ממה שהבנתי התוכנה כרגע לא במצב של שימוש חלק לגמרי, אם זה קפיאות כלליות או סתם איטיות וחוסר תגובה בתפריטים, זה נשמע סביל, אבל בשימוש יומיומי זה מציק מאוד, במיוחד שזה לא סתם מכשיר של 800 שקל.

בקשר לתיקונים בעתיד, בתור מישהו שהיה לו לא מעט סימיבאנים, אל תבנו על זה.

ברור שיצאו עוד עדכוני תוכנה, אבל אף אחד לא יכול להתחייב מה יתוקן ומה לא, יש עדיין הרבה מאוד באגים במכשירים שנמכרים כבר מעל שנה.

זה הסימביאן מגע הראשון של נוקיה ועוד סתם מולטימדיה תקציבי, אף אחד לא מצפה שהוא יתנהג כמו מכשירי HIGH-END.

מה שאמור לכפר על כל זה זה תג מחיר רחוק מהאיפון, בארץ לא ראיתי שזה המצב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים