פורסם 2009 בינואר 216 שנים מישהו יודע האם זה חוקי בארץ? מאיפה ניתן לקנות את זה?אני מתנצל מראש אם זה לא שייך לכאן, אבל זה נראה לי הפורום הכי מתאים לנושא.
פורסם 2009 בינואר 216 שנים לא חוקי בארץ, ומאוד מסרטן.למה לא חוקי ?( הכוונה היא מהוא החוק שלא מתיר זאת )
פורסם 2009 בינואר 216 שנים זה אותו החוק שעושה את תחנות הרדיו הפירטיות ללא חוקיות (מה בדיוק המספר שלו אני לא יודע).חברות הסלולר משלמות אגרה שמנה מאוד למדינה בעבור שימוש בלעדי בתדרים האלו וע"פ החוק לאף גורם אחר אסור לשדר בהם.
פורסם 2009 בינואר 216 שנים זה יותר בתחום האפור מאשר לא חוקי . אתה לא עולה על אותו רצועה . אתה פשוט מפציץ אותו ב'רעש' .
פורסם 2009 בינואר 216 שנים מחבר אבל אני לא חוסם להם את התדרים הללו באופן גורף, רק לסביבה של 10 מטר...בכל אופן לא נראה לי שמישהו יכול לאכוף את החוק הזה.
פורסם 2009 בינואר 216 שנים שאלת אם זה חוקי, זה לא חוקי, אם יאכפו שיבוש שכזה ברדיוס של כ-10 מטר זאת כבר שאלה אחרת.מעבר לזה, מכשיר שכזה פולט המון קרינה שהוא משדר (קרינה לא מייננת), אני לא הייתי רוצה להיות כ"כ קרוב לאנטנה שמשדרת בעוצמה שכזאת בתדרים האלה.
פורסם 2009 בינואר 216 שנים אבל זה נקרא להבריח, דבר שלא חוקי.כמו שכתבתי, אין לזה סיכוי לעבור בצורה חוקית במכס.
פורסם 2009 בינואר 216 שנים ככל הידוע לי יש בתי-כנסת בארץ אשר מחזיקים את המכשיר על-מנת למנוע הפרעות במהלך התפילות. לא יודע עד כמה זה נכון. לא יודע מה זה אומר.אולי זה ייתן כיוון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.