עבור לתוכן

מחפש המלצות לנגן עד 1500 שקל.

Featured Replies

פורסם

אני צריך נגן חדש אחרי שנגמר המקום באייפוד טאצ' שלי.

תמיכה רחבה בפורמטים אני לא יודע אם צריך, אפשר להגיד שאני מחפש תמיכה בFLAC וmp3, תמיכה בעוד פורמטים לא תזיק.

התקציב הוא 1500 שקלים אבל אני מוכן להתגמש.

הגודל, אני צריך מינימום, אבל זה ממש מינימום 30GB וגם זה אני לא חושב שיספיק, לא רק כמות השירים אלא גם האיכות.

איכות, זה די חשוב לי, אשמח להמלצה גם על אוזניות.

חשבתי על האייפוד קלאסיק החדש עם ה120GB. נכון אין תמיכה ב-FLAC אבל יש הרבה מקום לכן ניתן אפילו לאכסן בו WAV.

פורסם

COWON D2 16GB + כרטיס הרחבה SDHC 32GB [כן יש תמיכה מלאה בכרטיס מסוג זה] = 48GB עם תמיכה במלא פורמטים ואיכות מאוד גבוהה.

פורסם
  • מחבר

אני מעדיף פחות להסתבך עם כרטיסי הרחבה.

פורסם

מה להסתבך? הכנסת כרטיס זיכרון, זהו... נגמר העסק

לגבי תמיכה של IPOD בFLAC תנסה אולי את rockbox משפר את ה"חוויה" של הIPOD

פורסם
  • מחבר

כתוב שזה לא תומך בClassic.

פורסם

אין רוקבוקס לקלאסיק.

יעקב, כרטיס זכרון מאת את הנגן ואת זמן עלייתו.

בנוסף לכך שמתי שאתה מחבר את הנגן למחשב אתה צריך להעתיק לשני זכרונות שונים (יותר זמן)

אני הייתי קונה את הקלאסיק. רק קח בחשבון שאיכות הסאונד שלו מעט ירודה מה COWON..

לגבי תמיכה בFLAC- אייטונס יכול להמיר לך את כל השירים בפורמט הזה ל APPLE LOSSLESS ואז להעביר לאייפוד (או עם תוכנה אחרת, אין שום סיכוי לאיבוד איכות)

פורסם

ההבדל בעליה של הD2 עם ובלי זיכרון הוא לא כזה גדול

ולהעתיק שירים ל2 זכרונות שונים, אבוי, עוד חצי דקה.

מהרגע שהמכשיר עולה ופועל אין הבדל וזה מה שחשוב

פורסם

ומה אם אתה רוצה להעתיק ספריה שלמה?

קורה לי לפחות אחת לשבוע שנגמר לי המקום לנגן, ובמקום להתחיל למחוק קובץ קובץ אני פשוט מוחק ממנו הכל, ומתחיל להעביר שירים מחדש לפי סדר עדיפויות.

אני מסמן כמה תיקיות וזורק אותן פנימה.

עם כרטיס זכרון אני לא יכול לעשות זאת, אני צריך להתחיל למיין מה הולך לאיפה, לבדוק כמה כל ספריה שוקלת, להעתיק פעמיים, זה די סרבול (עם כמה שזה נשמע פשוט)

לך יש כרטיס CLASS 6 אז כמעט אין הבדל בעליה\הפעלה של הנגן, אבל לאנשים שאין כרטיס כזה הזמן עליה יכול להיות מוכפל ואף יותר, והניווט בין התפריטים יותר איטי.

פורסם

בגלל זה קונים כרטיסי SDHC בעלי נפח גבוהה ומהירות בהתאם.

בסופו של דבר זה העדפה אישית ונוחות, לי לא מפריע לעבוד עם "2 כוננים" במקום אחד

פורסם

אה כן, בל נשכח שווינדוס מערכת הפעלה מטומטמת ובמקום להעביר כל קובץ אחד אחרי השני היא מעבירה את כולם ביחד בחלקים-מה שאומר שאם בטעות העברת יותר מנפח הזכרון לאחד הזכרונות, כל ההעברה נדפקה (במקרה שאתה מעביר הכל ביחד)

פורסם

אני בטוח שיש אפשרות שתסדר לך להפוך את שתי הכוננים לכונן אחד... לך על קלאסיק...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים