פורסם 2008 בדצמבר 2916 שנים עדיפות למעל 16 GB אחרי זה גודל מסך זמן סוללה וסאונד עם אפשר כמה נגנים מהזול שניתן למצוא לדרישות האלה וליקר תודה מראש
פורסם 2008 בדצמבר 2916 שנים אם סידרת את זה לפי החשיבות.אז אני חושב שאייפוד טאצ' הוא הראשון, לאחר מכן כנראה ARCHOS, ובסוף D2, לא סגור על זה.בכל אופן תסתכל בתור התחלה על המכשירים האלו, עד שחכמים ממני יסדרו מחדש
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים ה- D2 יהיה יותר טוב מהטאצ', סוללה מחזיקה כ- 50 שעות, אני ממליץ לקחת אותו בגרסת 16GB, ואם יש צורך להוסיף כרטיס SDHC (מניסיון תומך עד 32GB, כלומר סה"כ 48GB).
פורסם 2008 בדצמבר 3016 שנים מחבר ה- D2 יהיה יותר טוב מהטאצ', סוללה מחזיקה כ- 50 שעות, אני ממליץ לקחת אותו בגרסת 16GB, ואם יש צורך להוסיף כרטיס SDHC (מניסיון תומך עד 32GB, כלומר סה"כ 48GB).נראה לי נלך על זה תודה
פורסם 2009 בינואר 116 שנים המסך טיפה קטן... אבל המכשיר קומפקטי בכללי (המסך בכלל לא קטן ביחס למכשיר... אבל הוא קטן...)
פורסם 2009 בינואר 216 שנים המסך מתאים לגמרי למוסיקה..לסרטים קצת פחות, אבל סדרות כמו סאות'פארק, סימפסונג, פאמילי גאי וכאלה הוא יהיה מספיק.ל IPOD TOUCH איכות סאונד גרועה.D2 עם 16GB +כרטיס זכרון באיזה גודל שבא לך יהיה מעולה למטרה.
פורסם 2009 בינואר 316 שנים מחבר המסך מתאים לגמרי למוסיקה.. לסרטים קצת פחות, אבל סדרות כמו סאות'פארק, סימפסונג, פאמילי גאי וכאלה הוא יהיה מספיק. ל IPOD TOUCH איכות סאונד גרועה. D2 עם 16GB +כרטיס זכרון באיזה גודל שבא לך יהיה מעולה למטרה. סבבה זה לא בשבילי[הלוואי=/] זה בשביל חבר שביקש שאני יברר תודה אנשים עזרתם
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.