עבור לתוכן

האם לקנות פלאפון חדש באנגליה ואם כן אז מה עדיף?

Featured Replies

פורסם

האמא טסה ללונדון ביום ראשון וחשבתי לבקש ממנה לקנות לי על הדרך איזשהו פלאפון.

בעקרו אני כרגע בחברת פלאפון ואני מניח שאתם משערים שיש לי חרא פלאפון כרגע. כשהיא חוזרת אנחנו [אנחנו + 15 פלאפונים בעסק של אבא שלי] משתדרגים לדגמים חדשים בחברה.

השיקול הוא - לשדרג לפלאפון חדש בחברה הנוכחית או לקנות פלאפון אחר בלונדון איתו להתחבר לאורנג'\סלקום? זה ישתלם יותר ? [גם מבחינת מסלולים אם מישהו יודע... אני חייל אגב]

אם כן לקנות - על מה אתם ממליצים כרגע? חשבתי על איי-פון אבל הפלאפון שלי יודע טוב מאוד אין לנסות לעוף [כמובן שהוא נכשל תמיד] אז מסך מגע זה די בעייתי. הספקתי לסדוק שלט חכם הרמוני 1 של לוג'יטק... מזלי שנפלתי על חנות עם שירות לקחות מעולה.

בקיצור, אשמח אם תעזרו לי =]

חג שמח.

פורסם

וואי, ואני חשבתי שלי יש ידיים שמאליות כשהפלתי את ה המחשב כף יד של DELL...

ולעניינינו: אמנם פעם אחרונה שהייתי באנגליה היתה לפני 6 שנים כמעט אבל אני אני לא חושב שאלקטרוניקה שם תהיה זולה בהרבה מאשר בארץ...

פורסם

יקר שם , ביקרתי קיץ שעבר והמחירים היו ממש קרובים לארץ (יותר נמוכים אומנם אבל עדיין.. )

בקשר למסלול חיילים - אני עברתי למסלול חיילים של אורנג לפני כמה ימים , קבל כמה פרטים :

9 אגורות לאסאמאס בספו"ש , 17 אגורות ביום חול

31 אגורות לדקת שיחה בסופ"ש , 39 אגורות ביום חול

+

מכשיר Nokia 2600 - מכשיר בלוק , לא שוקל כלום ואין בו כלום ומטרתו היחידה היא לשימוש צבאי בלבד (זמן סוללה מעולה + קליטה טובה באיזור שלי שבדרך כלל הקליטה דיי גרועה ) .

פורסם

לא זול שם במיוחד...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים