פורסם 2008 בדצמבר 2316 שנים אז ככה,אני רוצה לקנות סוג של נגן או קונסולה שיעבירו לי את הזמן בצבא..המכשירים שחשבתי עליהם הם:PSP 3000IRIVER SPINNCOWON O2COWON S9ARCHOS 605ARCHOS 5IPOD TOUCHאיזה מכשיר מבין כדאי לרכוש?תודה,לירן.
פורסם 2008 בדצמבר 2516 שנים עירבבת כאן סוגים רבים ותקציבים רבים, נסה לעזור לנו לעזור לך, מה הכי מעניין אותך, או במילים אחרות מה הכי מעביר לך את הזמן ? משחקים ? סרטים ? מוזיקה ?
פורסם 2008 בדצמבר 2516 שנים מחבר נראה לי שכן אני אראה עונות של סדרות או משהו כזה...אבל מוזיקה גם חשוב וזה יהיה נחמד עם יהיה גם wifi.גם משחקים כמו של האיפוד טאץ' יכולים להיות מעוילים..אני לא חושב שערבבתי פה סוגי נגנים כי רובם נחשבים כנגני סרטים חוץ מהפי אס פי שהוא קונסולה ואיפוד שהוא יותר נגן מוזיקה.
פורסם 2008 בדצמבר 2516 שנים הכי טוב מחשב נייד, אבל לא בכל מקום אפשר להכניס אותו.WIFI אולי יהיה לך רק בקריה, בשאר המקומות הפתרון היחיד זה המודמים הסולולריים.
פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים אני שמח לבשר לכם כי באוטובוסים של מטרופולין הם טוענים ל WIFI BUS אינטרנט באוטובוס,בנוסף ממקורות פנימיים באגד כנראה שגם באגד זה יכנס ובכלל אני מאמין שתוך שנה יהיה אינטרנט גם בעוד חברות.בנוסף מכמה וכמה בסיסים ומוצבים שיצא לי להיות בהם היתה קליטה של אינטרנט מהשכנים.
פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים כל פלאפון היום מגיע ככה שאפשר לחבר אותו כמודם וזהו, מה הבעיה... גם ככה משלמים על חבילת גלישה, לפחות לנצל אותה קצת... (רק זכרו לכבות את 3G אחרת תתחנו את חשבון הבנק שלכם)
פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים אם כסף הוא לא בעיה הייתי קונה את הארקוס 5 בארץ. ומוסיף את המקודדים בתשלום.אני כרגע גם באותה בעיה כמו שלך ומחפש נגן, מכל מה שהבאת הדבר הכי טוב זה הארקוס 5.בכל שאר הנגנים יש חסרונות די גדולים.
פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים IPOD TOUCH הוא כנראה המושלם בשביל זה, שכן הוא כולל גם משחקים (לא כ"כ מתקדמים, אבל עדיף על כלום) גם סרטים וגם מוסיקה...לי, אישית, מספיקה רק מוסיקה..אין יותר כיף מלהתרווח על כסא, לשבת עם הגב מושען לאחורה, ולהאזין לאיזה אלבום DOOM METAL או משהו אחר שתאהב. לדעתי לפחות.
פורסם 2008 בדצמבר 2616 שנים צריך עזרה בבחירת המכשיר שיציל אותי מהשיעמום בצבא מומלץ לנקות בחדר סגור ולשחק בהעפת סיגריות על חברים (או על עצמך!). רק תשים לב שאתה תמיד בהכנס (כי רק חנונים הולכים בלי מחסנית) ושהנצרה תמיד פתוחה (כי אי אפשר לדעת מתי יבוא מחבל). בהצלחה!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.