עבור לתוכן

מה ההבדל בין N96 הסיני לפינלנדי?

Featured Replies

פורסם

מי שבאמת יודע מה ההבדלים יכול להסביר פה קצת מה ההבדל בין

הN96 הסיני לפינלנדי מה יתרונות מה חסרונות?

אני רוצה לקנות אחד בשבוע הבא ומצאתי כל מיני מכשירים במחירים שונים...

כמובן הסיני יותר זול אבל אני רוצה לדעת בדיוק למה ומה שונה.

תודה לכל מי שעוזר.

פורסם

שאלה מעולה!! בתור אחד שהיה עוסק הרבה בתחום הסלולר...וחשב אפילו ליבא את n95 לארץ בתקופה שאנשים בכלל לא הכירו אותו,יצא לי לעבור על המון הצעות,בן אם בebay וגם אצל ספקים רחבי העולם, אני יכול להגיד לך במפורש,אל תתעסק עם המכישירים שמיוצרים בסין.

מעבר לכך שמבחינת מפרט,הם ממש לא אותם מכשירים, כלומר,בדרך כלל במכשירים הסינים אין gps, אין wii fii, ןאין 8 גיגה זיכרון אלה 2 (אני מדבר כמובן על הסדרה של השמונה גיגה..), חוץ מזה איכות הרכבה נוראית והסוללה (אם אפשר לקרוא לה כך...) היא יותר בקטע של סוללה חד פעמית,כי היא שובקת חיים תוך זמן קצר וגם לא מחזיקה הרבה ככה שכל הזמן תצטרך להטעין את המכשיר שלך...

אני כבר לא כל כך בעניינים היום, אז השמונה גיגה של ה95 עלה משהוא כמו 400 דולר (מפינדלנד כמובן),היום אני מאמין הרבה פחות.

בכל אופן,חשוב שתגדיר קודם כל מה הצרכים שלך מהמכשיר הסלולרי (לי היה חשוב מצלמה איחותית ופחות ווי פיי אז לעצמי קניתי את הlg ku 990 ), ולאחר מכן תגדיר סכום השקעה ואז תעשה סקר שוק ברשת ותמצא את מה שאתה מחפש....

אם יש לך כמה כיוונים נוספים שלח לי מייל ואני יכוון אותך...בהצלחה.[br]פורסם בתאריך: 20.12.2008 בשעה 17:57:27

חחחח...לא שמתי לב שאתה בכלל שואל על ה96 ולא ה95.

כעיקרון הדברים הם אותם דברים....רק הדגם שונה.

פורסם

אתה מדבר על חיקויים, ניראה לי בחור שאל מה ההבדל בין N96 מקורי שמיוצר בפינלנד לעומת זה שמיוצר בסין, אין הבדל.

פורסם

מחזק את זה שמעליי, מדובר פשוט בזוג מפעלים ששולחים לאיזורים שונים בעולם בדרך כלל, ואנחנו נחשבים באמצע יחסית.

פורסם

פותח התרד..לפני מספר חודשיים היה לאחי הקטן את אותה ההתלבטות..ובסופו של דבר הוא רכש את הדגם מפינלנד..

למרות שהוא קרא..שהSLIDER מחזיק יותר..וכל מיני דברים כאלו..לדעתי זה סתם מיותר..

במיוחד שחנויות שונות דורשות תוספת מצחיקה של 200+ שקלים על הדגם הספציפי הנ"ל..

פורסם

פותח התרד..לפני מספר חודשיים היה לאחי הקטן את אותה ההתלבטות..ובסופו של דבר הוא רכש את הדגם מפינלנד..

למרות שהוא קרא..שהSLIDER מחזיק יותר..וכל מיני דברים כאלו..לדעתי זה סתם מיותר..

במיוחד שחנויות שונות דורשות תוספת מצחיקה של 200+ שקלים על הדגם הספציפי הנ"ל..

הכל פסיכולוגי לדעתי, אין הבדל מהותי בין הדגמים.

פורסם

קובי כמו שציינתי..וכמו שניסיתי לשכנע את אחי..זה "הכל בראש"...

פורסם

מה זה משנה בתכל'ס איפה הרכיבו אותו , העיקר שתהיה לך אחריות שתוכל לממש במקרה של בעיות...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים