עבור לתוכן

touch vs classic

Featured Replies

פורסם

^^

קצת הגזמת.

קצת הרבה האמת.

על מסך 3.5 אינץ' זה ממש לא חרא לצפות בסרטים... אמנם זה הרבה פחות נוח מ 4 ומעלה, אבל חרא זה בטוח לא.

פורסם

באמת שאני לא מבין מה הקטע של לצפות שעה וחצי -שעתיים בסרט על מסך 4".

פורסם

הקטע הוא שיש אנשים שלא מתאפשר להם להיות כל היום בבית ולהתענג על מסך 22" עם רז' של 1200P.

פורסם

ומה הקשר? יש גם אנשים ללא כסף לנעליים זה אומר שאם ימצאו נעליים במידה 26 אז הם ידחפו תרגל שלהם לשם כדי שיהיה להם נעליים כדי שלא ילכו יחפים? (ודי אל תשאלו איך הגעתי לדוגמא כזאת :)).

שלא נדבר על זה שזה יכול לפגוע בראייה.

פורסם

ומה הקשר? יש גם אנשים ללא כסף לנעליים זה אומר שאם ימצאו נעליים במידה 26 אז הם ידחפו תרגל שלהם לשם כדי שיהיה להם נעליים כדי שלא ילכו יחפים? (ודי אל תשאלו איך הגעתי לדוגמא כזאת :)).

שלא נדבר על זה שזה יכול לפגוע בראייה.

הדוגמה שלך לא נכונה, כי אדם שאין לו את הכסף באמת יעשה את מה שהזכרת.

פורסם

ילבש נעליים מידה 26 אם הרגליים שלו בגודל ל44? יענו יקרע את הנעליים ו...?

פשוט לא מבין איך אפשר לראות שעתיים סרט על מסך בגודל אצבע. מקסימום איזה סדרה של 20 דקות, אני בכלל המקסימום שאני רואה על מסכים כאלה זה Happy Tree Friends.

פורסם

ילבש נעליים מידה 26 אם הרגליים שלו בגודל ל44? יענו יקרע את הנעליים ו...?

פשוט לא מבין איך אפשר לראות שעתיים סרט על מסך בגודל אצבע. מקסימום איזה סדרה של 20 דקות, אני בכלל המקסימום שאני רואה על מסכים כאלה זה Happy Tree Friends.

אפשר, ותאמין או לא זה לא כזה נורא.

היה לי נגן עם מסך של 2.8 ובטיולים לא הייתה בעיה לראות גם עם כתוביות אבל כמובן שלא סרטי אקשן אלה יותר לכיוון סרטי קומדיה או סדרות כמו סימפסון,המלך היל,איש משפחה ועוד.

פורסם

ואיך המצב רסמי עם ה WIFI ? מישהו באמת גולש דרך TOUCH ? זה נוח שמושי ? אפשרי לתפוס בחוץ איזה משהו כדי להיתחבר ולשבת ב - FACEBOOK נגיד ?

איך המהירות ?

אני גם רוצה לקנות 50% בישביל מוזיקה ו-50% לגלישה מחוץ לבית? הוא יספק את הדרישה במיוחד שיש עכשיו מבצע ב WALLA ו- NANASHOPS ב-999 ש"ח ו-36 תשלומים ? שווה ?

פורסם

ואיך המצב רסמי עם ה WIFI ? מישהו באמת גולש דרך TOUCH ? זה נוח שמושי ? אפשרי לתפוס בחוץ איזה משהו כדי להיתחבר ולשבת ב - FACEBOOK נגיד ?

איך המהירות ?

אני גם רוצה לקנות 50% בישביל מוזיקה ו-50% לגלישה מחוץ לבית? הוא יספק את הדרישה במיוחד שיש עכשיו מבצע ב WALLA ו- NANASHOPS ב-999 ש"ח ו-36 תשלומים ? שווה ?

במידה ויש בסביבה שבה אתה נמצא רשת אלחוטית פתוחה(כלומר לא נעולה עם סיסמא) תוכל להתחבר בקשר למהירות זה תלוי במהירות האינטרנט של הראוטר

יש אפלקציית FACEBOOK ככה שנוח להתחבר למשתמש שלך באתר

הדפדפן נוח ובכללי זה מסך מגה ואפשר לגלול את הדף באמצעות משיכת האצבע על המסך

פורסם

זה המכשיר מוזיקה(הייתי אומר שהוא יותר נוטה לכיוון PDA) הכי נוח שהשתמשתי בו. הרבה יותר מה-N95 שלי. חוץ ממיני לפטופים, הוא הכי נוח. הדפדוף נוח, ומהיר. ספארי עושה את העבודה כדפדפן המוצלח ביותר לסלולרי(אייפוד במקרה שלנו)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים