עבור לתוכן

touch vs classic

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מחפש לקנות נגן חדש שהייעוד שלו יהיה בעיקר לוידאו.

אני במסלול קרבי ובקושי רואה בית(בע"ה נצא לחובשי סיירות בקרוב ואז העסק ישתנה ל-3 חודשים בערך ;)) ככה שיש לי מצבור של וידאו שמחכה לי כל פעם(סדרות כמו טופ גיר, הישרדות, האוס וכו' וכן משחקים, כדרוסל כמובן).אני רוצה להעמיס בכל פעם בוחטה ולראות ברכבת\שבת שסוגרים.

שני הנגנים בכותרת נראים לי הכי מתאימים, ואני מתלבט בין ה-touch 16 gig 2nd gen לבין ה-classic החדש. אני נוטה לכיוון ה-touch בגלל המסך הגדול וה-wifi,אבל יכול להיות שאני מסתכל על כל העסק לא נכון.

הייתי מעוניין בעצתכם ואם תוכלו - גם מאיפה כדאי לקנות...

בתודה מראש,

אייל.

עוד שאלה:

נניח שאני הולך על הטאצ', ללכת על 8 או 16?(4 גיגה בערך של מוזיקה שאני אשים עליו)

פורסם

באופן כללי כל מה שקשור למוזיקה הקלסיק עדיף (הוא גם יכול לשמש לך ככונן נייד של 120GB), אבל אם וידאו זה מה שאתה צריך אז לך על הטאצ' אבל אתה צריך ללכת לפחות על 16GB.

פורסם

וכאן הבעיה. אם אתה יכול להזמין ממכר מחו"ל הייתי הולך אפילו על 32GB. אבל נראה לי שגם זה לא יספיק. השאלה איך זה מרגיש להסתכל במשך חצי שעה-שעה על מסך כמו של הקלסיק

פורסם

בתור משתמש גאה של Ipod touch, אני חייב להגיד שזה מכשיר מדהים. יש לו מסך מעולה, בין הטובים שראיתי, חיישני תנועה,wifi,סטייל,אם אתה משיג דור ראשון של האייפוד אתה יכול גם *לפרוץ את הכלא* ואז לעשות איתו מיליון דברים. בקיצור,ממליץ בחום.

פורסם

הייתי קונה את הקלאסיק ופוזל אולי לכיוון המשקפיים עם המסך.

במיוחד שאתה חייל, נראה לי להסתובב עם דבר כזה עדין נראה לי חבל, בטח גם המסך שלו יטחן לך את הסוללה

פורסם

למה אתה בכלל מכריח עצמך לקנות אייפוד?

הקלאסיק הוא האייפוד היחיד שמצדיק קנייה, ולצרכים שלך הוא לא מתאים בכלל.

משהו שיהיה מושלם בשבילך זה ARCHOS 605 או COWON A3, שניהם מעולים (אני מעדיף את הארכוס)

דורי, לראות סרטים עם הקלאסיק זה לא פחות מסיוט, מדבר אחד שהיה לו נגן עם מסך בדיוק באותו גודל. וראיתי מספיק נגנים בחיי, סמוך עליי.

ועוד אם יש תרגום , פשוט זוועה (אפשר לקרוא את התרגום אם המסך במרחק 10 ס"מ, אבל אז לא נוח לראות)

פורסם

בגלל זה הצעתי לו לבדוק את הקטע של המשקפיים, ממה שהבנתי המחירים לא בשמיים, ואולי בקצת יותר ממחיר של טאצ' 32GB הוא יכול לרכוש קלאסיק 120 עם משקפיים כאלו

פורסם

אתה מדבר במקרה על MYVU? שאמרת "משקפיים עם מסך" חשבתי שהתכוונת שהוא צריך משקפיים...

פורסם

אני גם בעלים די חדשים של אייפוד טאץ' 16 ג'יגה ואני מאוד מרוצה, גם מהמוסיקה וגם מהוידאו. זה בטח לא המכשיר לראות בו את מלחמת הכוכבים, אבל תוכניות כמו SIMPSONS וכו' זה בהחלט מספיק.

פורסם

ממכשיר שעולה כ"כ הרבה , הייתי מצפה ליותר...

פורסם

ממכשיר שעולה כ"כ הרבה , הייתי מצפה ליותר...

ממש לא. האם השתמשת במכשיר אי פעם?לא משנה כמה יותר טוב יהיה מכשיר של iAudio,וניסיתם אותם ורבים אחרים. אבל הגאונות של הממשק של ה-ipod touch לוקחת פשוט בגדול. העניין שזה Apple גם הופך את העניין לאחרת כי ניתן לקנות דברים רבים לאייפוד. אם אתה לא מאמין, פשוט דפדף ב-apple store ותראה איזו כמות של תוכנות משחקים ותכנים יש באתר הזה(והכל לטאצ').

חוץ מזה, אני לא מאמין שהבחור פה הוא אודיופיל גמור ככה שגם את הסאונד בשבילו ישמע בידיוק אותו הדבר. האיכות של האייפוד מעולה.

בנוסף להכל,יש לו סוללה טובה, itunes(תראו את זה גם כיתרון וגם כחיסרון), אמינות, צג מגע מתקדם וכו' וכו'.

החלטה של הבחור למעלה.בהצלחה

פורסם

השתמשתי במכשיר המון.. לקח לי כמה זמן להרגע מההייפ הענקי ולהבין שהממשק של הטאץ'\אייפון ממש לא גאוני, הוא פשוט יפה ומצועצע.

גם אתה תבין את זה מתישהו... כנראה שהוא יהרס לך ותקנה IAUDIO כלשהו. אני, כנראה בשונה ממך, קונה נגן בשביל המטרה שנמצאת בשמו-לנגן שירים. סרטים זה תוספת נחמדה.. אני ממש לא צריך תוכנות ובמיוחד לא משחקים בנגן שלי, בשביל זה יש PSP או מחשב כף יד.

אם כבר דיברת, אז מאוד דבילי לדעתי לקנות אייפוד טאץ', אמנם יש לך את האפשרות של תוכנות וכו' אבל עדיין יש לך שני מכשירים בכיס. האייפון הרבה יותר שווה.

אין לו סוללה טובה בכלל,אלא ממוצעת - , ITUNES בווינדוס זה בהחלט חסרון (במאק זה עוד איכשהו בסדר). עם הנגן שלי IAUDIO הואילו בטובם להשאיר לי את האופציה לבחור מה שטוב לי, וכרגע אני יכול גם להשתמש בתוכנה להעביר אליו קבצים, וגם דרך תיקיות (ואז לראות את התיקיות דרך הנגן איך שסידרתי אותן, כך שאם יש לי קובץ אחד עם טאג דפוק זה לא יהרוס לי את כל הספרייה)

כנראה שממש אין לך נסיון אם אתה אומר שהאיכות של האייפוד טאץ' מעולה. הקלאסיק עוד איכשהו נורמלי (אבל עדיין הרבה פחות טוב מנגנים אחרים) ושווה קניה בגלל ההרדיסק הגדול, לחובבי המוסיקה הנשבעים שבינינו.

לטאץ' יש פשוט איכות סאונד גרועה לכל הדעות, לא רחוקה מאוד מזאת של נגן ג'נרי.

אם שכחתי משהו, תזכיר לי...

פורסם

אין לי בעיה שתגיד שהוא יפה ומצועצע, הוא באמת יפה. אבל הוא נוח, הצורת ארגון שלו נוחה לי, זמינה.

ותראה. יש לי PSP. אבל התנאים הפיזיים שלו,המיצוי המהיר והחוסר התפתחות בשוק שלו גרמו לו להעלות אבק אצלי. עכשיו זה לא חכם לקנות עוד מכשיר ועוד מכשיר. אני לא רוצה iPhone כי בתור פלאפון יש לי מכשיר שלדעתי עולה עליו וזה ה-N95. הוא באמת מכשיר מדהים למי שיודע להשתמש בו ולנצל אותו עד הסוף. ותמיד העדפתי ואני אעדיף הפרדה בין נגן מוזיקה וכו' לפלאפון. שני תפקידים שונים לגמרי. ה-N95 ארגוני, האייפוט זה מולטימדיה והנאה.

וחוץ מזה, חוץ מיכולות קוליות ו-SMSים למיניהם ,הם אותו הדבר. אני לא צריך bluetooth, רמקול,כיוונון הווליום. עשיתי ש.ב לפני שרכשתי מכשיר זה. ואני אישית - מסתדר מאוד עם ה-itunes. נכון שבהתחלה הוא נורא מרתיע,אבל אחרי שמתרגלים אליו הוא מאוד קל ונגיש בשבילי. נכון שאפשר לעשות יותר - אבל אין דבר מושלם בעולם זה.

עכשיו לגבי איכות הסאונד,על טעם ועל ריח(ועל שמיעה) אין להתווכח. כל אחד שומע אחרת. אתה תשים לב למה שאני לא שם לב. אבל אני בקושי שם לב בין זה לבין ה-creative ZVM שהיה לי לפני. שמעו בו קצת יותר טוב את הבאסים זה הכל.

וחוץ מזה, בתור בן אדם של גאדג'טים אני נורא נהנה, הן מהמשחקים שלו והן מהאפשרויות שהוא מציע. מה שלי מתאים לא יתאים למישהו אחר, וזו בסה"כ דעתי. אין לי יותר מדי תלונות. :xyxthumbs:

פורסם

לCOWON S9 אמור להיות מסך פצצה שהוא טיפ טיפונת יותר קטן מהטאץ' [3.3" לעומת 3.5" בטאץ'].

המסך של הS9 הוא AMOLED עם צבעים מאוד חיים, בהירות מאוד גבוהה, קונטרסט עצום וזווית צפייה מאוד מאוד רחבה.

פורסם

צבעים חיים/מתים, עדיין לצפות בסרטים על מסך 3" זה חרא.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים