עבור לתוכן

דילמה בנוגע לקניית gps בתקציב 1000 ש"ח

Featured Replies

פורסם

אני מעונין לקנות gps בתקציב של 1000 ש"ח התיעצתי עם כמה מחברי ורק יצאתי מבולבל.האחד הציע לי לקנות gps רגיל השני אמר שעדיף לקנות כבר מחשב כף יד משולב gps . איזו מהאופציה עדיפה ואם אפשר גם קישור לקניית המכשיר.

תודה לכל העוזרים.

פורסם

תלוי כמה אתה מוכן לחרוג ומהם השימושים שלך. אם אתה נוסע לחו"ל עדיף מחשב כף יד שמאפשר חופש רב יותר של תוכנות.

לגבי דגם ספציפי, אני, ועוד הרבה אנשים ממליצים על ASUS A696. הוא אומנם די יקר (בסביבות ה 1700) אבל מדיע עם כל מה שצריך: כבל USB, עריסה לרכב, מטען לרכב, מטען לחשמל. חוץ מזה שיש לו איכות בניה מעולה ואנטנת GPS מאוד טוובה (0אצלי הו קולט לפעמים את האות כשאני בתוך הבית :silly:)

החלטה שלך!

פורסם

בלי WIFI, בלי BLUETOOTH, מה הטעם? :nixweiss:

פורסם

המחשבי כף יד האלה אמינים בכלל?

כבר שמעתי מ-2 מכרים שהמחשב כף יד הזה נהרס להם אחרי כשנה. יצא לי גם לנהוג עם gps במחשב כף יד, וכל כמה דקות קפצה הודעת שגיאה שאילצה להפעיל מחדש את המחשב כף יד.

פורסם

מה אתה צריך GPS ? יש בפלאפון מעולה ומעודכן

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים