עבור לתוכן

עזרה ברכישת אייפוד מארה"ב | ביטוח

Featured Replies

פורסם

שלומות לכולם.

כבר זמן מה שאני מתכנן לרכוש אייפוד מארה"ב, ולצערי זה גם נדחה כבר כמה חודשים (אבל הכל לטובה, בינתיים יצאה הגרסה החדשה).

אבל עכשיו זה סופי, בתחילת חודש הבא אני מעונין לבצע את הרכישה, וצצו לי כמה שאלות, שרק בעלי ידע ונסיון יוכלו לענות לי עליהן, כי טיפה מסובך לי לשאול את חברי האפל סטור מעבר לים.

העסקה הולכת להתבצע דרך האינטרנט, והמכשיר ישלח לכתובת של מכר שנמצא שם, והוא יביא לי את זה לארץ.

אני מעונין לבטח את המכשיר שלי, אך השאלה איך אני עושה זאת.

הבנתי שאני צריך להביא להם כתובת בארה"ב, אבל האם אני צריך להראות שאני גר שם כאשר אני אשתמש באחריות? או שאין לי צורך בה לאחר שכבר המכשיר מבוטח?

האם כל הפרטים יכולים להעשות דרך האינטרנט או שיש צורך שגם האדם שיקבל את המכשיר יעשה כמה דברים?

ולענין החריטה והמשלוח:

כמה זמן יקח מרגע ההזמנת המכשיר דרך האינטרנט ועד קבלת המכשיר? ימים? שבועות? ואיך זה בכלל מגיע? עד לבית? לדואר?

אני מעונין לחרוט את המשפט הבא על המכשיר, השאלה איך כדאי לי לכתוב את זה מבחינת האותיות, איפה לשים אות גדולה, איפה קטנה...

lay down your soul

to the gods rock `n' roll

תודה לכל מי שיעזור

פורסם

אני מניח שאני יכול לענות לך על רוב השאלות מניסיון (רק שאני גרתי בארה"ב בהזמנה).

אתה קונה ד"א האינטרנט חבילת Apple Care לאיפוד קלסיק (זה 60$ לשנתיים), אתה לא צריך להראות איפה אתה גר כשאתה מנצל את האחריות.

אם אני לא טועה, הכל אפשרי דרך האינטרנט.

אני הזמנתי מNJ, אתה מקבל אימייל של החשבון איתו אתה קונה מאפל סטור באינטרנט, יהיה לך שם מספר למעקב (ממש מגניב, ראו מתי הוא יצא טיסהמשנגחאי, מתי נחת באלסקה, מתי טס לNJ ומשם מתי יצא המכונית מהשדה תעופה ומתי היא מגיעה הביתה אתה יכול לעקוב תמיד) לאתר של פדרל אקספרס.

את המשלוח שמים ליד הדלת, אני הזמנתי יום חמישי בלילה (קצת לפני חצות), הגיע יום שני בבוקר (בסביבות 11 בבוקר), המשלוח בחינם, ויש משלוח יותר אבל בתשלום (נדמה לי 7$).

פורסם
  • מחבר

הזמנת עם חריטה?

ומז"א אומרת שמים ליד הדלת? הם באמת משאירים את זה שם והולכים? (כי פעם זה קרה לי שהזמנתי משהו מאיביי, תמוה לגמרי)

עשיתי אתמול את כל תהליך הרכישה באמצעות פונקצית הpay later שנמצאת שם באתר, וראיתי שאין באמת פרוצדורה כלשהיא לגבי האחריות.

מה דעתך לגבי החריטה? איך כדאי לכתוב את זה?

ועוד שאלה קטנה, האם אתה משתמש באיבזרים (כבל AV, מטען קיר) מקוריים?

פורסם

כן הזמנתי עם חריטה.

בדיוק איך שזה נשמע, נכנסים לחצר ושמים ליד הדלת כניסה, איפה שכל הדואר.

תכתוב את זה לדעתי בדיוק כמו שכתבתה פה, הכל עם אותיות קטנות.

אני לא משתמש בשום אביזרים שלא באו עם הערכה (רק באוזניות ובUSB שמקבלים).

הוספתי כמה תמונות, האיפוד שלי אחרי 4.5 חודשים בערך, לא היה לי משהו יותר מקורי לכתוב מאחורה, בתמונה רואים הרבה סריטות אבל זה לא נכון, לא רואים אותם בעיניים, ואלה שיש, לדעתי זה מוסיף לעיצוב.

http://img75.imageshack.us/img75/1663/img1907718x1280si8.jpg

http://img399.imageshack.us/img399/3353/img1910718x1280qi1.jpg

http://img388.imageshack.us/img388/5198/img1911718x1280eb6.jpg

http://img402.imageshack.us/img402/8554/img19131280x718rc7.jpg

פורסם
  • מחבר

זה הישן לא?

מפחיד אותי הקטע של משאירים בתיבה, אי אפשר לסדר שזה יהיה אחרת?

פורסם

כן, קניתי אותו כשעוד לא היה 120GB.

אבל אני ישדרג אותו בקייץ לחדש.

למה מפחיד אותך שמשאירים מול הדלת, נגיד וגנבו תתקשר תגיד שלא קיבלתה וישלחו עוד אחד/תבטל עיסקה.

פורסם
  • מחבר

איך הם משאירים כזה דבר ליד הבית? זה משגע אותי...

יש לך מה מושג איזו ניירת צריך לשמור כדי להשתמש בביטוח לאחר מכן (בישראל נגיד)?

כי אני צריך להגיד להם מה לשמור שם, שלא יזרקו לי דברים חשובים.

ואיך בכלל מכבים את האייפוד? הבנתי איך שמים אותו על מצב שינה, אבל לא מצאתי דרך לכבות.

תודה!

פורסם

ככה זה בכל דבר.

לא צריך לשמור כלום, זה מופע אצלהם על המחשב לפי הSN.

לוחצים על PLAY ארוך, זה לא מכבה מעביר למצב שינה, אבל עדיין צריך איזה חודש-חודשיים בלי הטענה כדי שתגמר הסוללה.

בכללי לאיפוד שלי יש סוללה מאוד חזקה, ול120GB יש יותר חזקה.

פורסם
  • מחבר

אה עוד משהו, ראיתי איפשהו שאפל חסמו אפשרות של חיבור אביזרים לא מקוריים, ידוע לך על זה משהו?

פורסם

לא שמעתי על זה.

פורסם

יש לך מה מושג איזו ניירת צריך לשמור כדי להשתמש בביטוח לאחר מכן (בישראל נגיד)?

פשוט תבקש שמה שהם מקבלים הם שולחים לך...באותה חבילה בלי לפתוח

פורסם

האחריות הבין לאומית של אפל [שנה] היא תקפה גם בארץ ולא צריך שום דבר מעבר למספר הסיריאלי של המכשיר. כשהתקלקל לי המקבוק [שהוא בכלל מגרמניה] הם ראו שהאחריות שלי נגמרה חודש לפני שהוא התקלקל.

בקשר לחסימה - החסימה היחידה שיש זה של היציאת וידיאו - אי אפשר לחבר אביזרי וידיאו [שהם אמורים להוציא וידיאו, video out] למכשיר בלי שהם מכילים שבב מיוחד שעולה עוד כמה עשרות דולרים שמתגלגלים עליך, בסופו של דבר.

פורסם
  • מחבר

איזה מניאקים, דווקא תיכננתי להזמין כבל לא מקורי, זה עולה 3$ במקום 30!

פורסם

תראה, האיפוד זה תכלס חרא. הסוללה בכלל לא רעה אבל גם יש נגנים אחרים עם סוללה טובה יותר [D2] זאת ועוד, הגרסא החדשה ממש בעייתית מבחינת אביזרים חיצוניים אז בכלל זה מעפן. גם האיטיונס מציק אש

פורסם
  • מחבר

עשיתי כבר את המבחן של התמורה למחיר, ויצא שהאייפוד היה הכי מתאים לי.

הD2 קטן לי מדי, אני לא אוהב את הARCHOS, והZUNE היה באותו מחיר אז, עכשיו הוא אותו מחיר ל80GB, והוא גם נראה מעפן, לגבי הממשק אף פעם לא יצא לי לנסות.

עם האייטונס אין לי בעיה, אני משתמש בזה גם עכשיו.

הבעיה היחידה שלי היא שעל כל דבר צריך לשלם, והון תועפות.

אפילו DOCK מסכן עולה 50$, קייס עור מכוער עולה 100$ :bash:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים