עבור לתוכן

כמה דברים בקשר ל iphone

Featured Replies

פורסם

הבנתי שבישביל ליקנות iphone דור שלישי צריך להיתחייב ל at&t אבל ראיתי כבר בכמה חנויות בארץ את הiphone דור שלישי ולא היה צריך להיתחיב האם זה הגיוני ?

ועוד משהוא מה עדיף מבחינת מחיר iphone דור שלוש או ipod touch , וכמה כסף אני צריך בישביל כל אחד מהם (כמובן שאני קונה בחו"ל).

תודה .

פורסם

בשביל לקנות בארה"ב אתה צריך להתחייב ל AT&T (אם כי אתה יכול להפר את ההתחייבות אחרי חודש ולשלם כנס). חנויות שמוכרות את זה בארץ מוכרות את זה ביבוא אפור, ככה שאין קשר לשום התחייבות (ויכול להיות שהם מיבאות את זה ממקום אחר).

אם אתה הולך על איפון ההמלצה היחידה שאני יכול לתת לך היא לקנות דגם שהוא סימפרי מהמפעל (וכזה נמכר בד"כ במדינות מסויימות כמו איטליה), יש גם כאלו שמוכרים בארץ כזה דגם.

מבחינת מחיר ברור שעדיף IPOD TOUCH, מכשיר דומה רק בלי מצלמה, מיקרופון ויכולות פלאפון, אבל עולה רבע חצי-שליש מחיר, הבעיה היא שאין לו יכולת כיום לפרוץ אותו, דבר שמאוד מוריד מהארקטיביות שלו (אלא אם אתה קונה את הדור הישן ולא החדש).

תחפש בפורום גאדטים פה באתר, יש מידע על זה, ואם אתה רוצה קצת יותר תשובות, יש ה-ר-ב-ה פורומים של איפון יעודיים בארץ עם הרבה יותר מידע.

פורסם
  • מחבר

תודה על ההסבר אתה יוכול אולי לפרט מעט יותר על המחירים ?

נ.ב יש גם איזה פלאפון של google האם הוא טוב וכמה הוא עולה ?

פורסם

מחירים של הטאץ תוכל לראות בארץ, הם יחסית מאוד תחרותיים (חפש בחנות של idigital.co.il למשל), אבל שוב, כיום לא ניתן לפרוץ.

לגבי האיפון תחפש פה:

http://www.iphones.co.il/forum/forumdisplay.php?f=18

לגבי הפלפאון של גוגל, קוראים לו G1, הוא משווק כרגע רק דרך TMOBILE בארה"ב למיטב זכרוני. אני בספק רב שיש לו תמיכה סבירה בעברית.

פורסם

מה יש לפרוץ בIpod Touch?

פורסם

הכוונה לעשות לו

JAILBREAK

שתוכל להתקין לו תוכנות ומשחקים

פורסם
  • מחבר

האמת היא שלחבר שלי יש Ipod Touch והוא התקין עילו מישחקים חופשי .

אבל ניראה לי שאתה מדבר על תוכנות צד שלישי .

ומישהוא יודעה מתיי יהיה אפשר ליפרוץ ? ואם בכלל ?

פורסם

השאלה אם יש לו את הטאץ הישן (אין בעיה לפרוץ) או את החדש (אי אפשר כרגע, אין צפי למתי יהיה אפשר ואם בכלל יהיה אפשר). להתקין משחקים חינמים אין בעיה על שניהם. אבל להתקין ממשק ותמיכה בעברית, תוכנות צד שלישי, ועוד כל מני דברים שאי אפשר לדבר עליהם פה, אי אפשר.

פורסם

בטח שאפשר להתקין תוכנות צד שלישי בלי לפרוץ, יש את APP STORE.

פורסם

יש תוכנות צד שלישי רשמיות ויש תוכנות צד שלישי אחרות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים