עבור לתוכן

תודה על העזרה, אפשר לנעול

Featured Replies

פורסם

מעוניין לקנות נגן איכותי שיענה לי על הדרישות

- תקציב של 1000 ש"ח, אפשר לחרוג בקצת

- יחסית קטן, מיועד לריצות

- מאוד חשוב שיהיה מסוגל למחוק שירים ללא חיבור למחשב, שאני אוכל למחוק שירים בדרך (כדי להוריד לשים עליו אלבומים שלמים ולמחוק מה שאני לא אוהב)

- שיהיה לו Shuffle אכותי, כמו זה של האייפוד שמרכיב לך פלייליסט שלם רנדומלי ולא חוזר על אותו שיר פעמיים לפני שהוא השמיע לך את כל השאר (נשמע טפשי אבל חשוב)

- איכות סאונד טובה מאוד

- רק מוזיקה, אין צורך ביכולות ניגון סרטים בכלל

- בלי גימיקים כמו שעון, רדיו, מיקרופון

הבנתי ש-I7 וה-D2 הם טובים מאוד, אשמח לדעות

תודה רבה על העזרה

פורסם

הנגנים שנמכרים בארץ שהם 16G הם-

D2

I7

VIEW

TOUCH

מתוכן ה-I7 שאישית יש לי אותו מאוד נחמד וקטנטן ויהווה אחלה פתרום אבל אני אישית אעדיף את ה-D2. אומנם הוא טיפה מכוער והכל אבל בשביל בערך 900 שקל אתה מקבל נגן אחד הטובים שקיימים בשוק עם 16 ג'יגה, אייכות סאונד טובה מאוד של COWON, מסך מגע חמוד של 2.5, TV-OUT ועוד ועוד ועוד...

יש שיגידו לך שה-D2 לא משהו לריצות וזה נכון כי הוא יחסית "כבד" לריצות ובגלל המסך מגע (שאגב יש לזה פיתרון) הוא לא מומלץ. אבל לדעתי סה"כ הוא הכי טוב ומשתלם.. ואיך נשכח את ה-50 שעות של מוזיקה בכיף?

בנוגע למחיקת שירים אני לא בטוח אבל היום כל נגן "מכובד" יכול לעשות את זה ואם ה-I7 שלי מסוגל אז אחיו הגדול והשמנמן יכול גם כן.. :lol:

תתחדש ותהנה! נגן מאוד טוב! :xyxthumbs:

נ.ב-

1.תוסיף לנגן גם אוזניות חמודות שיתנו לך סאונד יותר טוב מה-D@ שלך כי חבל לא לנצל נגן כזה טוב..

2. אתה לא חייב לקחת שילוב כזה לאוו דווקא, אתה יכול לקחת D2 של 8 ג'יגה ולקחת קליפ ביחד שיתן לך את המטרה שלך לריצות גם עם ה-D2 שיהיה אחלה שילוב! ;)

פורסם
  • מחבר

קראתי באיזה ביקורת על ה-D2 שאפשר להעביר שירים רק עם מסך המגע, זה לא ממש מסבך לי את החיים בזמן ריצות? צריך להוציא את העט הזו והכל ונשמע כאילו יש הרבה מקום לתאונות.

פורסם

האמת , אתה יכול להגדיר שבמצא נעילה הכפתורים העליונים ישמשו להעברה בין השירים .

נ.ב

יש לי את הנגן שנה וחצי כמעט , לא זכורה לי פעם אחת שהשתמשתי בעט הזאת :S

פורסם
  • מחבר

סבבה, תודה על העזרה, נראה לי שאני אלך על ה-D2

פורסם

לדעתי אל תיקח אותו, הוא ממש לא נוח לריצות (מרגישים אותו בכיס דופק לך על המכנס) לעומת ה I7 שמאוד נוח וקטן.

אתה לא צריך סרטים, כך שחוץ מחריץ הרחבה, אין ל D2 אף יתרון מבחינתך על ה I7!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים