פורסם 2008 בדצמבר 416 שנים P5QL-E או P43-DS3L ?אמרו לי שאלו אותם ביצועים רק P43 יותר זולושבP5QL יש FIREWAREמזה בכלל ?
פורסם 2008 בדצמבר 416 שנים תלוי בשימושים שלך. אם אתה לא עושה אוברקלוק, שניהם סבבה. אם אתה עושה אוברקלוק, שניהם לא משהו :-\http://xbitlabs.com/articles/mainboards/display/asus-p5ql-e_9.html#sect0
פורסם 2008 בדצמבר 416 שנים כי ASUS יותר טוביםאיך שלא תסתכל על זה...הם יורת טוביםהלוחות של ג'יגבייט נהרסים אחרי שנתיים מקסימוםמנסיון שלי ושל אלה שראיתי שיש להם לוחות כאלה
פורסם 2008 בדצמבר 416 שנים אני אומר ASUSחוץ מזה בשנייהם אתה לא יכול לעשות CF או SLIוגם לא ממש OC .....מבחינת אמינות ואיכות אסוס בעניי מנצחת והייתי בוחר בה למרות שהיא קצת יותר יקרה..
פורסם 2008 בדצמבר 416 שנים כי ASUS יותר טוביםאיך שלא תסתכל על זה...הם יורת טוביםהלוחות של ג'יגבייט נהרסים אחרי שנתיים מקסימוםמנסיון שלי ושל אלה שראיתי שיש להם לוחות כאלה איזו סטיגמה טיפשיתזה כל כך לא נכון שזה לא יאמן
פורסם 2008 בדצמבר 416 שנים שניהם יהיו טובים...מה שזול יותר...ולאבירם... זה שטויות במיץראיתי לא אחת גם לוחות של ג'יגה-בייט בני מעל ל3 שניםהלוח שלי יושב בOC ואין לי שום בעיה כבר המון זמן...
פורסם 2008 בדצמבר 416 שנים פותח התרד שני לוחות האם מספקים בהחלט..תבדוק מה יותר מתאים לך מבחינת פיצ'רים (שלא ממש רחוקים אחד מהשני)..זמינות/חנות וכו..ותקנה..ותחסכו לנו את הוויכוחים המיותרים על "מי יותר טוב"...
פורסם 2008 בדצמבר 416 שנים מחבר פותח התרד שני לוחות האם מספקים בהחלט..תבדוק מה יותר מאתים לך מבחינת פיצ'רים (שלא ממש רחוקים אחד מהשני)..זמינות חנות וכו..ותקנה..ותחסכו לנו את הוויכוחים המיותרים על "מי יותר טוב"...מזה פיצר'ים ?ומזה fireware שלא עניתם לי
פורסם 2008 בדצמבר 416 שנים המקביל לEP43-DS3L מהצד של Asus הוא P5QL Pro, בלי ה-E. דגם ה-E מוסיף Firewire ו-RAID ועוד כמה שינויים מינוריים. אם אתה צריך RAID/Firewire או כל פיצ'ר שניתן לך בלוח של Asus, אז לך על זה... אבל אם לא, חבל על הכסף ובמקרה הזה הלוח של Gigabyte יהיה עדיף.
פורסם 2008 בדצמבר 416 שנים התכנון והבניה של הלוח של אסוס די גרועים, ומקשים על הסדר במארז ואולי גם על הרכבה של רכיבים...אני הייתי מעדיף לקחת את הג'יגהבייט.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.