עבור לתוכן

משתגע כבר מהshuffle שהitunes עושה, משהו דפוק!

Featured Replies

פורסם

מאז שהשתחררתי ואני שומע שירים כל היום ישירות מהitunes שמתי לב שהshuffle בכלל לא רנדומלי, המון שירים חוזרים על עצמם וזאת על אף שיש לי אלפי שירים ברשימה.

לא מצאתי שום אפשרות לשנות הגדרות או לעשות משהו כמו "RANDOMIZE" (מקווה שהבנתם).

חיפשתי קצת בגוגל, ואכן ראיתי שזה לא קורא רק לי (איזה כיף אני לא משוגע).

אין לי פשוט כל כך זמן להתעסק עם זה בגלל הלימודים, אז אני ישמח אם מישהו יתן פה איזה עצה קטנה, או פתרון יצירתי שהוא עשה בשביל שהשירים באמת יהיו רנדומלים.

תודה :xyxthumbs:

פורסם

סתם ניחוש באפלה, יכול להיות שמדובר בשירים עם דירוג גבוה ?

פורסם

השאפל של אייטונז ושל האייפוד ממש מוגבל. הוא שם לי לפעמים 3 שירים של אותה להקה ומאותו אלבום ברצף, משהו שם לא בסדר.

אני בעד ווינאמפ+DFX

פורסם

DFX זה הכי חרטה שיכול להיות..

הסאונד איתו כ"כ מתכתי ולא טבעי שזה עושה לי בחילה..

המקסימום לעשות בשביל להתאים את הסאונד לעצמך, זה לשנות קצת את הEQ שיתאים יותר לטעם שלך, לא צריך להשתמש בתוספים שכל מה שהם עושים זה להרוס את הסאונד.

ווינאמפ נחמד.. אבל אני מעדיף את ה FOOBAR בעיקר בגלל שהוא נגן התומך בספריית מוסיקה (גם בווינאמפ יש את זה אבל תמיכה ממש מוגבלת ונכה, עיקר השימוש בווינאמפ זה תיקיות ורשימות השמעה)

אני מניח שאם הוא השתמש באייטונס, הוא יאהב יותר את FOOBAR (שניהם נגנים התומכים בספריה)

פורסם
  • מחבר

טוב תודה בכל מקרה..כנראה שבקורס אני לא יחליף את הנגן שלי וכנראה גם לא את הITUNES שעובד איתו :-\

דרך אגב אין כמו JUK אם כבר מדברים על נגנים...היה לפני ITUNES ועדיין לא רואה אותו ממטר.

יום טוב.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים