פורסם 2008 בדצמבר 116 שנים שימוש יומיומיהאוזניות שלי הם MX500 של סנהייזרפרמטרים:*איכות שמע מצויינת עם האוזניות*יכולת לנגן קליפים*עדיף שיהיה תמיכה בעיברית (שמות של השירים)*אורך חיי סוללה ארוך (עדיפות)*שיהיה דק יחסיתתודה ראש*ערתי על תראדים בפורום אך לא מצאתי תשובה ספציפית למה שאני מחפשאשמח לתגובות ועזרה בנושאאלכס.
פורסם 2008 בדצמבר 216 שנים בדיוק פספסת את הiAudio I7 ב500 ש"ח בבאג.למרות שהוא לא עונה על חלק מהדרישות שלך..
פורסם 2008 בדצמבר 216 שנים מחבר עדיף כמה שיותר מקוםזה יתן פשוט גם מענה לגיבוי השירים שליאיך האייפוד לעומת הנגנים שהזכרתם?(הוא לא בתקציב אבל יכולים להביא לי מחול)
פורסם 2008 בדצמבר 216 שנים עדיף כמה שיותר מקוםזה יתן פשוט גם מענה לגיבוי השירים שליאיך האייפוד לעומת הנגנים שהזכרתם?(הוא לא בתקציב אבל יכולים להביא לי מחול)גרוע.
פורסם 2008 בדצמבר 216 שנים חבל מאוד שפיספסת את ה I7, הוא ענה בדיוק על הצרכים שלך.. חוץ מהקטע של דק, כי הוא לא דק..עכשיו יש לך MEIZU M6 שעונה על כל אחד מהצרכים שלך, אבל עם איכות סאונד וסוללה פחות טובים מ I7, ותמיכה בעברית הפוכה (ב I7 יש עברית מלאה)או שתעלה את התקציב לקנות I7 8GB (או 16)או שתקנה את ה 4GBאו שתקנה את המייזו M6
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.