פורסם 2008 בנובמבר 2716 שנים הי חברים,ראיתי את שבאג מוכרים במבצע את הנגן Cowon i7 בנפח 16GB במחיר 500 ש"ח.יש לי מס' שאלות לגבי הנגן:1. האם המחיר משתלם או שיש נגנים אחרים שמשתווים לו ברמת המחיר הזאת?2. מה זמן הסוללה? חשוב לי זמן סוללה גדול.3. איך הוא נטען? USB?4. איך התמיכה שלו בשמות עבריים?תודה מראש!
פורסם 2008 בנובמבר 2716 שנים הי חברים,ראיתי את שבאג מוכרים במבצע את הנגן Cowon i7 בנפח 16GB במחיר 500 ש"ח.יש לי מס' שאלות לגבי הנגן:1. האם המחיר משתלם או שיש נגנים אחרים שמשתווים לו ברמת המחיר הזאת?2. מה זמן הסוללה? חשוב לי זמן סוללה גדול.3. איך הוא נטען? USB?4. איך התמיכה שלו בשמות עבריים?תודה מראש!המחיר משתלם , הגרסא של ה16Gb אמורה לעלות 700 ע"פ בדיקה בZAP ובאתר של BUG.זמן הסוללה של הנגן הוא בין היותר גדולים שיש בשוק. 60 שעות +-נטען מ USB , יש תמיכה בעברית , יש תמיכה ב FLAC.אחלה נגן , אחלה מבצע והזדמנות , אני מקווה גם להתחדש בכזה בקרוב.
פורסם 2008 בנובמבר 2716 שנים הי חברים,ראיתי את שבאג מוכרים במבצע את הנגן Cowon i7 בנפח 16GB במחיר 500 ש"ח.יש לי מס' שאלות לגבי הנגן:1. האם המחיר משתלם או שיש נגנים אחרים שמשתווים לו ברמת המחיר הזאת? משתלם לדעתי2. מה זמן הסוללה? חשוב לי זמן סוללה גדול. בערך 60 שעות3. איך הוא נטען? כןUSB?4. איך התמיכה שלו בשמות עבריים? עברית הפוכה אם אני זוכר נכוןתודה מראש!
פורסם 2008 בנובמבר 2716 שנים עד כמה שאני זוכר הזיכרון בגרסת ה 16 גיגה איטי יותר.המבצע רק על ה16 גיגה או גם על האחרים?
פורסם 2008 בנובמבר 2716 שנים קפוץ על זה בשתי ידיים !!!!מחיר מטורף בשביל 16 ג'יגה.ואגב, הוא תומך בעברית ישרה ולא הפוכה כמו שמישהו כתב פה
פורסם 2008 בנובמבר 2716 שנים מחבר תודה על התגובות, נשמע טוב. נראה לי שאני אקפוץ מחר לבאג.אתם יודעים אם אפשר להטעין אותו עם מטען של מוטורולה? כי אני צריך אותו לטיול ולא תהיה לי גישה למחשב.
פורסם 2008 בנובמבר 2716 שנים לא יודע לגבי מטען של מוטורולה אז אני לא רוצה להגיד לך סתם.אבל עם מטען USB לחשמל ג'נרי אפשר לטעון את המכשיר בלי בעיה.
פורסם 2008 בנובמבר 2816 שנים כנ"ל עם MEIZU M6..אגב, תפגוש אותי בחנות, אחרי בצפר אני הולך להשיג לעצמי אחד גם ;Dמקווה שלא יקרה כמו עם המייזו ותוך חודש אצטרך פי שניים נפח ..
פורסם 2008 בנובמבר 2816 שנים מחבר כן, יש לי Meizu M6 כבר ואני טוען אותו עם המטען של מוטורולה, אבל חשבתי להשתדרג מ-4GB ל-16GB עקב יציאה לטיול ארוך.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.