עבור לתוכן

החלפת COWON I7 כסוף שנקנה בדיוטי לאחד בצבע אדום בארץ?

Featured Replies

פורסם

התחדשתי היום לאחר מספר חודשים טוב של תכנון וצפיה לקניה של נגן חדש שיהיה משתלם ועם האייכות סאונד הגבוה ביותר שאני אוכל לקבל קניתי סוף סוף את הנגן המופלא שלי- COWON I7 בצבע כסוף.

מה שקרה זה שאיש מהעבודה של אמא שלי הביא אותו מבאג בדיוטי פרי והכל טוב אבל כנראה שכשאמרתי לו מה להביא שכחתי לציין את הצבע שלו שאני רוצה כי הייתי סבור שרק הגירסא של ה-16 מגיעה בצבע אדום, אז מסתבר שלא! :nixweiss:

ראיתי בהרבה סקירות ותמונות את הגירסא האדומה שהיא מאוד יפה ומרשימה ואני אהבתי אותה. היום אני מסתכל על האריזה לפני שאני פותח אותה ומסתכל על זה שזה באמת נפח של 16GB ורואה מאחורה שרשום SILVER, פתחתי את הקופסא עצמה שלא הייתה מודבקת ככה שזה עדיין "תיקני" לפתוח את האריזה ובדקתי ליתר ביטחון שזה באמת הגירסא הכסופה וכן, זה באמת כסוף.

השאלה שלי היא אם אני יכול ללכת עם הנגן ככה לבאג ולהחליף את הגירסא הזו בגירסא תואמת רק בצבע אדום? זה בכלל באמת קיים בארץ או שאני סתם ממציא?

כדי בכלל לנסות? (הגעה לבאג לא בעייתית בכלל, ליד בצפר שלי פחות או יותר)

ושאלה אחרונה ופחות קשורה, מאיפה אני משיג לו קייס. בארץ לא מוכרים לנגן הנ"ל קייסים שיגנו עליו ואם כן אז זה מחירי שחיטה של מעל ל-50 שקל למגן עלוב. מה לדעתכם כדי לעשות? לנסות לבדוק מה יש ב-EBAY ולהזמין משם או לקנות גרב של אייפודים בכלל?

הרבה תודה רבה ואני כרגע משתוקק כבר להעמיס עליו מוזיקה אבל עדיין מתאפק.. ;D

נ.ב-

הנגן נקנה בדיוטי פרי ב-18 לחודש במחיר של 156 דולר לכל המעוניינים בפרטים של מחירים אם אתם גם רוצים לקנות אחד.. ;)

פורסם

המכשיר לא נמכר בגרסתו האדומה בארץ.

אני משער שגם בדיוטי פרי לא.

קנית את הנגן מהדיוטי פרי בארץ??

לא ידוע לי על קייס כלשהו לנגן..

פורסם

תתחדש יוגב!

אני לא מבין למה רצית את הגירסא האדומה,בצבע כסף זה תמיד טוב!

ולגבי הקייסים,צריך להכין זה יוצא יותר משתלם מאשר לקנות אחד בארץ

פורסם

אם אני זוכר נכון אז הצבע באמת משתנה בהתאם לגודל הזיכרון של המכשיר, בכל מקרה אף אחד לא יחליף לך רק כי אתה רוצה צבע אחר.

פורסם

יכול להיות שהגרסה האדומה קיימת רק ב 16GB (מה שנראה לי לא נכון, כי יש על הנגן בנפח 4GB הרבה סקירות עם תמונות בצבע אדום)

אבל יש גם את הכסופה, ורק היא זמינה בארץ.

פורסם
  • מחבר

אז אתם אומרים לי כבר לפתוח אותו להתחיל להטעין מוזיקה?

אני מודע לעובדה שלא נראה לי שיחליפו לי אותו רק בגלל הצבע אבל בגלל שהוא חדש לגמרי חשבתי שיש עוד סיכוי.

"גשם שחור", אתה בטוח שהגירסא האדומה לא נמכרת בארץ? :-\

אם התשובות שלכם עומדות על לא אז יאלה בלאגן, לקרוע ת'עטיפות ולעשות סירטון UNBOX לנגן בעברית/ אנגלית/ בלי מילים ונעלה ל-YOUTUBE.

אני חייב לציין שהוא הרבה יותר קטן משחשבתי וממה שהוא נראה בתמונות!

נ.ב-

בסקירה שלי אני אשווה אותו ל-CLIP החמודי שלי... :lol:

פורסם

"גשם שחור", אתה בטוח שהגירסא האדומה לא נמכרת בארץ? :-\

חיובי..

יאללה, אנחנו מחכים לסקירה שלך :xyxthumbs:

אגב, גם אני חטפתי שוק שראיתי כמה הוא קטן במציאות.

כנ"ל לגבי הסנסה קליפ.

פורסם

מה הבעיה עם הכסוף/שחור? הוא הרבה יותר יפה, צבעים יותר עדינים ונטרליים.

וחוץ מזה, אם מוכרים את הנגן הזה בצבע אדום בארץ, אז אין סיבה שלא יחליפו לך את זה אם תבוא עם הקבלה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים