עבור לתוכן

רציתי להגיד תודה (:

Featured Replies

פורסם

לאחר קריאה של מספר תגובות ושאלות של אנשים הזמנתי סוף סוף נגן חדש שאני אוכל להנות ממנו לאחר שהג'נרי שקניתי התפגר (למרות שהחזיק שנה וזה יפה)

אז אחריי כל ההמלצות פה הלכתי על

http://www.wallashops.co.il/ws/a/orderRecord.aspx?oi=%20B19A5067606047F5A8A5EF9876

sansa clip 4gb

230 שקלים כולל משלוח נראה לי סביר ואני מקווה שאני יהיה מבסוט ממנו כמו כל שאר האנשים.

תודה לכולם, עוד 14 יום תקבלו ביקורת ;D

פורסם

תתחדש גבר. אני מכיר את הנגן, והוא מוצלח ואמין אני חושב שתהנה ממנו

פורסם

נחמד לשמוע שקיבלת עזרה כאן ולמדת ממנה...

מקווה גם שתהנה מהנגן וביקורת קטנה כאן בפורום תתקבל בברכה :)

פורסם

תתחדש! נגן מאוד טוב! יש לי אותו ואני מאוד מרוצה ממנו אחרי מספר רב של נגנים. 8)

אומנם זו גירסא של ה-2 אבל היא בדיוק אותו הדבר כמו השאר מלבד העובדה של הנפח והצבע החיצוני-כסוף.

האייכות סאונד שלו מאוד מרשימה לעומת הרושם של סאנדיסק והגודל הזעום שלו והמסך מאוד חד ונקי והמקשים נוחים מאוד.

חוץ מזה התוכנה והממשק מאוד "מרהיבים" ונוחים ופונקציאלים לדעתי ויש אופציה ליצור פליי- ליסטים.

עכשיו יש גם עידכונים שגורמים לו לקרוא עברית והכי מרשים מבינהם זה היכולת לקרוא FLAC.

החיסרון הגדול והמשמעותי שלו לדעתי זה הזמן סוללה שטיפה עלוב ועומד על 15 שעות שנגמר תוך שבוע בערך של שמיעה של שעתיים ביום בערך.

חוץ מזה לדעתי זה נגן מאוד מאוד טוב ויזכר בדפי ההיסטוריה של נגני האודיו לדורותיהם עם ה-ZVM וחברים נוספים..

עכשיו שאלה סופית שמסקרנת אותי, אנחנו צפויים לראות את הקליפ בגרסאת 16 ג'יגה באיזה 500 שקל בקרוב? ::)

פורסם

מאוד משמח לשמוע זאת :xyxthumbs:

הנה חבר'ה, הצלחנו להעביר אחד מנגנים ג'נריים לאיכותיים, עם עוד קצת מאמץ נשתלט על העולם!!! ;D

מקווה גם שתהנה מהנגן וביקורת קטנה כאן בפורום תתקבל בברכה :)

+1

יוגב- היצרן אמנם מצהיר על 15 שעות, אבל זה רק בתנאי מעבדה, בסופו של דבר יש לך בסביבות ה 7-12 שעות שמיעת מוסיקה.

פורסם

ה-15 "שעות" נספרות ככה - . אותו שיר, חוזר על עצמו, בוולים של בערך 65 אחוז מתפוקת המכשיר, עם מסך כבוי.

בפועל? אתה מחליף שיר ועובר כל כמה דקות. אתה משתמש בהרבה יותר מ-65 אחוז. והמסך צובר שעות שהוא דלוק.

פורסם

טעות.

אלו תנאי מעבדה לבדיקת זמן סוללה של נגן מוסיקה נייד:

קובץ MP3 בקצב דגימה של כ 128KBPS שחוזר על עצמו בשרשרת, מסך כבוי לגמרי בכל מהלך הבדיקה, ווליום בסביבות השליש מהמקסימום.

פורסם

בקשר לעניין התנאי מעבדה והכל -

בזמנו, הייתי כתב ביקורות ועורך חדשות בTGP(אתר גאדג'טים ישראלים שהיה לא רע בכלל, אך מת מזמן) ועשיתי ביקורת על הCreative MuVo Vidz(אחד הנגני "אצבע" הראשונים שניגנו גם וידיאו).

הנה החלק מהביקורת המוקדש למבחן הסוללה בתנאי מעבדה:

הגיע הזמן למבחנים, כאן נבדוק האם אנו באמת מקבלים מ-Creative את מה שהם מצהירים בדמות ה-MuVo Vidz.

המבחן הראשון והמשמעותי ביותר הינו מבחן הסוללה.

מבחן הסוללה מתחלק לשני תתי-נושאים, האחד הוא בחינת זמן הסוללה תחת ניגון אודיו והשני הוא בחינת זמן הסוללה תחת ניגון וידיאו.

במבחן הראשון החזיק ה-MuVo Vidz מעמד כ9- שעות ו-50 דקות, זמן לא מרשים בלשון המעטה, אך קרוב מאוד ל-10 שעות המוצהרות של Creative.

יש להבהיר כי המבחנים הנ"ל נערכו תחת "תנאי מעבדה", כלומר, הנגן הושאר לנגן את הקובץ בלופ אין סופי(Repeat One) ומדי פעם נעשו עימו בדיקות על מנת לבחון את מצב הבטרייה, לכן זמן העבודה האמיתי של הנגן בידיכם יהיה נמוך הרבה יותר בגלל התעסקות עם הנגן שאנו נמנענו ממנה, על מנת לקבל את התוצאה הקרובה ביותר לזמן המוצהר.

ד"א, הקובץ היה מקודד בקצב דגימה של 192KBPS, והיה מדובר בMaster of Puppets של מטאליקה, שאורכו קצת יותר מ8 דקות(סתם שתדעו).

פורסם

כנראה בגלל זה עפו ה 10 דקות האלה (מה שדי מוזר, אמור להיות הרבה יותר, על איזה ווליום שמת?)

היית צריך לשים קובץ בקידוד 128KBPS והזמן היה משתפר.

פורסם

אוי, שכחתי לציין את עניין הווליום באמת.

הווליום היה על 75% בערך, מתוך סקאלה של 1-30 הוא היה על 22.

אגב, תוצאות דומות מאוד לנתוני המעבדה(הבדל של 10-20 דקות מנתוני היצרן) קיבלתי גם עם הiriver H10(יצרן - 12 שעות, מבחן - 11 שעות ו40 דקות).

וכן, באיריבר עשיתי הכל כמו בMuVo Vidz, כולל עניין הווליום.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים