עבור לתוכן

רוצה להביא IPHONE מארה"ב

Featured Replies

פורסם

כל הגירסאות כולל הכי חדשה יעבדו בארץ?

פורסם

במידה והמכשיר לא חסום לאף רשת (בצורה חוקית או לא חוקית) אין סיבה שהוא לא יעבוד.

פורסם
  • מחבר

במידה והמכשיר לא חסום לאף רשת (בצורה חוקית או לא חוקית) אין סיבה שהוא לא יעבוד.

אני לא יודע אם הוא חסום או לא חסום.. בגלל זה בדיוק אני שואל כאן..

פורסם

איך אתה רוצה שאנחנו נדע אם הוא חסום או לא?

במידה והוא חסום לרשת סלולארית כלשהי תצטרך לפרוץ את החסימה כדי שהוא יעבוד

פורסם
  • מחבר

איך אתה רוצה שאנחנו נדע אם הוא חסום או לא?

במידה והוא חסום לרשת סלולארית כלשהי תצטרך לפרוץ את החסימה כדי שהוא יעבוד

הם נמכרים בארה"ב חסומים או לא?

במידה וכן אז בארץ פורצים את החסימות של כל הדגמים?

פורסם

אפשרי לקנות גרסאות לא חסומות באופן חוקי מapple,כמובן שזה מייקר את כל העסק.

אני לא יודע מי פורץ מה בארץ,חפש בגוגל אנשים ו\או חנויות שעושים את זה.

פורסם

חבל שאתה מטעה את הבחור. בארה"ב אי אפשר כרגע לקנות באופן רשמי אייפון פתוח אלא רק חסום+בהתחייבות לAT&T.

אין עדיין פריצה לאייפון החדש, הפתרון הוא שימוש במתאם סים הנקרא TURBO SIM (יש הרבה סוגים שלהם).

אייפונים פתוחים אפשר להשיג במדינות שבהן יש חוקים נגד חסימה (כגון איטליה), או במדינות בהן אפשר ל"שחרר" את המכשיר (דבר שמצריך תהליך מתוך המדינה שכולל תקשורת עם אפל) בעלות נוספת, כגון צרפת.

תמצא את כל המידע שאתה צריך באתר IPHONES..

http://www.iphones.co.il/forum/

בהצלחה

פורסם

yonm13,אני לא מטעה אף אחד

במו ידי שיחקתי בiphone 3g פרוץ,מה ההבדל אם הפריצה היא תוכניתית או ע"י turbosim? זה עדיין לא משנה את העובדה שהמכשיר פרוץ.

לגבי קנייה ישירות מאפל מכשיר פתוח-אני מודה לא ידעתי שזה מוגבל למספר מדינות ועדיין זה גם לא אומר שאי אפשר לקנות בארה"ב בחנויות מכשירים פתוחים שיובאו ממדינה אחרת או נפרצו שם.

ואני בכלל לא חושב שכדאי לקנות תiphone

פורסם

yonm13,אני לא מטעה אף אחד

במו ידי שיחקתי בiphone 3g פרוץ,מה ההבדל אם הפריצה היא תוכניתית או ע"י turbosim? זה עדיין לא משנה את העובדה שהמכשיר פרוץ.

ועוד איך משנה, אפל כל גירסאת תוכנה חדשה מקשה על משתמשי ה turbosim (ע"י משחקים מפגרים שהיא עושה) להשתמש במכשיר והשימוש באיפון עם turbosim בעייתי בלשון המעטה (אם כי אפשרי).

פורסם

עדיין זה עובד ושוב,זה לא משנה את העובדה שכן ניתן להשיג מכשיר פרוץ,לא הטעתי אף אחד.

פורסם

גניה מצטער אבל אתה טועה.

1. כל אייפון שבא מארה"ב נעול לחלוטין תוכנתית ל AT&T (טורבו סים מבטל את הנעילה, אבל עולה 200 ש"ח וכולל לא מעט סיבוכים)

2. לא, זה לא עובד, שאתה מעדכן גרסה לאייפון עם טורבו סים, הטלפון שלך כנראה נשאר חסום עד שלא יוצאת פריצה באינטרנט (יכול לקחת איזה שבוע נחמד בו אתה עם טלפון שלא עובד)

3. אני חוזר על דברי אחרים.. אין אף מכשיר IPHONE 3G פרוץ ..

אם המכשיר מאמריקה, אתה חייב להשתמש בטורבו סים כדי להשתמש בו ברשתות אחרות (וזה לא נקרא מכשיר פרוץ, כי הוספת לו רכיב חומרה חיצוני)

אם המכשיר מאיטליה\צ'כיה\עוד כמה ארצות, הוא פשוט מגיע SIM FREE לכל דבר , אתה מוציא מהקופסה, מכניס סים ומדבר (בהחלט לא פרוץ)

פורסם

1.אוקיי,כמו שאמרתי לא ידעתי שאי אפשר בארה"ב לקנות מכשיר פתוח.

2.אז אל תעדכן גרסא? אל תעדכן גרסא עד שלא יוצא עדכון מתאים.

מה זה משנה אם הוספת לו רכיב חיצוני? זה עדיין יוצר את אותו האפקט -מאפשר לך להשתמש בכל sim

פורסם

זה משנה כי באפל הם מתחכמים עם הנושא יותר מאשר ביצרניות אחרות.

פורסם

ו....?

איפה בדיוק ההטעיה פה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים