עבור לתוכן

צריך המלצה לנגן בתקציב של 700-800 ש"ח.

Featured Replies

פורסם

נגן בתקציב של 700-800 שקל.

נפח זיכרון בסביבות ה-8-16GB

שלא יהיה גדול או כבד מידי לריצות.

אם יש מסך שאפשר לראות בו סרטים מידי פעם זה יהיה סבבה, אבל זה קצת סותר את זה שאני מחפש נגן לריצות.

עם איכות סאונד טובה מאוד (כמובן).

בהתחלה התעניינתי ב-iRiver E-100 אבל לאחר שקראתי תגובות של אנשים הבנתי שזה לא נגן מדהים, חיפשתי קצת בפורום והבנתי שה-COWON D2 נגן טוב, מה אתם חושבים על 2 נגנים אלו? יש למישהו עוד המלצות?

תודה

פורסם

אין כבר יותר מדי חידושים.

יש את ה-D2 וה-I7 שמאוד מומלצים. ההבדלים בניהם הם של-I7 יש זמן סוללה ארוך יותר והוא קטן יותר, ל-D2 יש מסך מגע ומסך הרב יותר גדול. זו כבר בחירה אישית. אולם אני לא חושב שיש טעם לראות אפילו ב-D2 סרטים.

בנוסף יש את ה-sansa clip, שהוא מצוין למחיר, אבל האיכות סאונד שלו לא ברמה של ה-cowonים.

פורסם

יש לי את ה-COWON D2 והוא נגן עם איכות סאונד מעולה [אומנם לא כמו DAC וAMP מקצועיים] וניתן לראות עליו סרטים בקלות.

כמוכן הוא לא נוראי לריצות, אפשר להחזיק אותו ביד, או לקנות/להרכיב לו כיסוי כך שייתלה על המכנס או החגורה. אבל אל תצפה שתוכל לרוץ איתו עם מכנסי טרנינג בתוך הכיס, כי הוא ייתקע לך ברגל וזה יפריע בטירוף.

פורסם
  • מחבר

זהו שבכול מקרה אני מתגייס בקרוב, אז תקופת הריצות באזרחי תיגמר בקרוב, אז הוא ישמש אותי לרוב באוטובוסים, שמירות וכו

ה-I7 נראה לי קצת מבאס, מסך קטן, והניסיון שלי עם מכשירים בגודל ובסגנון של ה-I7 זה שהם נשברים מהר מאוד, מצד שני גם ה-D2 לא נראה לי חזק כ"כ.

פורסם

ה-D2 נפל לי מספיק פעמים, ועובד כמו גדול. אבל שמתי עליו מגן פלסטיק שקוף שקניתי בבאג יחד עם מגן מסך. [ביחד עלה איזה 150 ש"ח]

פורסם

ה-D2 בנוי כמו טנק והוא אחד הנגנים העמידים ביותר שנתקלתי בהם.

פורסם

כן, אם תתעלם מהקטע של המסך, שבמקרה וחטף מכה קצת חזק יותר מהרגיל (למשל, אם אתה הולך בחולות והנגן נופל על אבן בדיוק בצד של המסך)

ישאר לך מחזיק ניירות יקר ביותר..

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים