עבור לתוכן

קניתי פלאפון C902 והזכרונות לא עברו

Featured Replies

פורסם

שלום לכל חברי הפורום,

רכשתי היום מסלקום פלאפון חדש של סוני אריקסון מדגם C902.

הנציגה שעשתה איתי את העסקה לקחה את כרטיסי הSIM החדש והישן והעבירה אל החדש את הזכרונות ומספרי הטלפון השמורים מהישן.

לפני שהלכתי היא אמרה לי שאני אקבל הודעות עידכון ואני צריך לשמור אותם . יצאתי משם, קיבלתי את ההודעות והיתה לי אופציה של להתקין ולחצתי על להתקין אבל אם אני זוכר נכון הופיעה הודעה שדיברה על בעיית אימות או תאימות ועכשיו אין לי זכרונות של מספרי טלפון בכלל, וזה דבר לא נעים בכלל.

ניסיתי להוציא את הכרטיס SIM ולהכניס אותו מחדש אבל זה לא עזר.

אני מתכוון לפנות אליהם שוב לסניף או לתמיכה הטכנית בטלפון(ביום ראשון) אבל עד אז אם תוכלו לעזור לי ותוכלו לחסוך לי את זה אני אשמח מאוד, תודה!

הבהרה קטנה: את הודעת הכשל בתאימות לא קיבלתי בנפרד אלא לאחר שלחצתי על התקנה בכל פעם שקיבלתי את אחת משלוש הודעות העידכון שנשלחו אלי.

פורסם

כי לא העברת את אנשי הקשר מכרטיס הSIM

הפלאפון לא קורא את זה ישירות מכרטיס הSIM, אלא מעביר מהSIM לזיכרון שלו....

תכנס ל"אנשי קשר", תסמן את "איש קשר חדש" ואז תלחץ על הכפתור השמאלי כדי להכנס ל"אפשרויות"

בתפריט תראה כמה אפשרויות: אחת מהן תהיה "מתקדם"

תכנס לזה ותבחר באפשרות "העתק מה-SIM"

זה יעביר את כל מה שבכרטיס הSIM לפלאפון...

השאלה היא, האם בכלל גיבית אי-פעם שמות בכרטיס הSIM?

אם אתה לא בוחר לשמור עליו , אז הוא יהיה ריק...

אני מקווה בשבילך שבמכשיר הקודם שמרת על כרטיס הSIM ולא סתם על זיכרון הפלאפון...

פורסם
  • מחבר

לא לא לא לא כמעט הצלחתי אבל חירבשתי הכל!!! :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch:

אם הייתי קורא את ההודעה הזאת שלך לפני 40 דקות הייתי מצליח.

לפני שקראתי את ההודעה הזאת אני נכנסתי לתחום הזה של אנשי הקשר במתקדם, אני לא זוכר בדיוק מה עשיתי אבל אני זוכר שהעתקתי מSIM לטלפון ופתאום שם שהיה ברשימה הנעלמת שלי הופיע, אז עשיתי את זה שוב וחילצתי עוד שני שמות, אני לא מבין למה זה לא חילץ לי את כל השמות אבל אחרי זה עשיתי טעות מפגרת(למה אם כבר לא המשכתי במה שעשיתי רק אלוהים יודע) וכל הזיכרון בSIM נמחק חוץ משלושת האנשים!

בכל אופן זה נראה די אבוד כרגע ולא נותר לי אלא לאסוף את הרסיסים אחד אחרי השני מחדש..

תודה בכל מקרה :xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים