עבור לתוכן

בעיית הפעלה מחדש עם ipod משנת 2004 (connect power adapter)

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

יש ברשותי ipod משנת 2004 (click wheel, מסך שחור לבן, 16 gb) שניתן לי במתנה מחבר. החבר לא סיפק לי כבל usb אז קניתי כבל ג'נרי והטענתי אותו במחשב והמכשיר היה תקין לחלוטין והצלחתי להאזין למוזיקה של החבר שעוד נשארה בתוכו.

התקנתי itunes וניסיתי לעדכן את הקושחה של ה-ipod באמצע העדכון (העדכון הורד למכשיר, המכשיר עשה אתחול) הופיע לי אייקון בצורת power adapter. מסתבר כי בדורות הישנים של ה-ipod שבהם נכלל גם המכשיר שלי התקנת העדכון שהורד למכשיר - אחרי האתחול חייבת להתבצע אך ורק כאשר המכשיר מחובר לחשמל דרך שקע חשמל -> usb power adapter -> כבל usb -> מכשיר ה-ipod. ולא דרך חיבור usb רגיל למחשב בגלל מדיניות דפוקה של apple בזמנו שנועדה להגן מפני אזילת החשמל בסוללת המכשיר באמצע העדכון (דבר שכנראה יהרוס אותו באופן בלתי הפיך), אפילו אם המכשיר טעון לגמרי - כפי שהיה שלי. אז אמרתי לעצמי שזה כנראה נורמלי.

אז, קניתי usb power adapter, חיברתי לכבל, את הכבל חיברתי למכשיר ואת כל העסק חיברתי גם לשקע החשמל. הפלא ופלא - דבר לא קרה. זה עדיין ממשיך להציג את האייקון של ה power adapter.

עכשיו אני תקוע ואין לי מושג מה לעשות כי ניסיתי ועברתי על כל המדריכים ב-support של apple ללא כל תועלת. ניסיתי לעשות גם factory default restore, האייקון של apple (התפוח) מופיע לי אך זה ממשיך לאחר מכן להציג את אייקון ה-power adapter.

אנא, לכל המומחים, עזרו לי.

בתודה מראש,

phobus.

פורסם
  • מחבר

ניסיתי גם להעביר ל-disk mode וזה עדיין מציג כאילו תהליך עדכון ה-ipod עדיין לא הושלם.

האם למישהו יש מושג?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים